O zaman yanlis kisiyle evlenmissin. O boyle, boyle kabul edeceksin. Etmeyeceksen de bosan ama icinde en ufak bir pismanlik kalmasin. Ben olsam bir kere daha denerdim. Onu boyle kabul ederek, ondan birseyler beklemeyerek. Arada kalacak birsey yok. Senin depresyonda oldugunu ve gercekleri goremedigini dusunuyorum. O yuzden destek alman sart. Bana aslan kadini gibi degil de, yaralanmis, pes etmis bir kedi gibi geliyorsun. Gitmeye de razi degilsin , kalmaya da. Darilma sadece senin iyiligin icin bunlari soyluyorum.
yok canım darılmıyorum. ayrıca tespitlerin çok doğru . ne yapacağımı bilemiyorum. bir uzmana gitmem şart. boşanıcam.fakat ya o boşanmak istemezse ne olucak onu düşünüyorum.
erkeklerde vicdanın v si yok .bunu çok iyi biliyorum.
yüz göz olma konusunda haklısın.sonra cidden inandırıcılığı kalmıyor fakat ben cidden bu şekilde devam edemiyeceğim. boşanma konusunda blöf yapmadım aslında çünkü senelerdir bu huyları böyle hep yıpranan ben oluyorum
yok canım darılmıyorum. ayrıca tespitlerin çok doğru . ne yapacağımı bilemiyorum. bir uzmana gitmem şart. boşanıcam.fakat ya o boşanmak istemezse ne olucak onu düşünüyorum.
Bosanmak istemiyorsun aslinda Hannah kendini kandirma. En azindan simdilik sabret, bir uzmana git destek al, hatta kocanla beraber gidin. Denemeye degmez mi.
kaç yıllık evlisin canım?
çocuk var mı?
ya cidden aslında en iyisi onun gitmesi. ben kendimi biliyorum zaten. tek onu yollayamam zaten. dediğin gibi yapıcam kankamstyle.
yoktu ama düşünüyorduk. bir kez düşük yapmıştım. 6 senelik evliyiz canım
carrie bu konudan dolayı banlanmadımı diyorsun? üzüldüm yha. neler derdi kimbilir. evet okuyorsa selamlar burdan.
akrep duygusal demişsin akrep bence asla duygusal olamıyacak kinci bi burç. ilk kez duydum belki derinlerde bir yerde öyledir kimbilir
aslan burcu olmalısınız ,genelde aslan burçları böyle iki kez kontrol etmek ister emin olmak için,ama benim birkez daha yapıp yapmıycakmı diye beklerken kalp krizi geçiriyorum.ya aynısının fazlasını yaparsa o zaman mahfolurum
ben de olurum. Yay burcuyum. Açık olmam gerekirse gerçekten başıma gelse, kız arkadaşım gider gitmez ekşirim başına.
Bence konuşarak en iyisini yapmışsın. Ağlaması meselesine gelince de, başka şeylere morali bozukken o anda duygusallaşmış olabilir. Bence timsah gözyaşı olmaya da bilir yani. Seni seviği belli. Benim anlamadığım şey, sen bunlaı söylediğinde kısaca 'sıkılmıştım ondan sizle kaldım' dedi ve başka bişey demedi mi? Yani uzunca konuşulmadı mı bu konu? Ertesi gün ya da o gece?
açıkcası eşine çok kızgınım, arkadaşına abartılı yakın davranarak seni üzdüğü için ve elbette susup özür dahi dilemediği için.
ama bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı 6 yıllık bir emeğin bi çırpıda feda edilmesi, pire için yorgan yakmak bence.
pireyi temizlemek için başka yollar denenebilir, pire temizlenmiyorsa son çare yorgan yakılır.
yoksa sonradan çok büyük pişmanlık duyabilirsin.
pire nasıl temizlenecek kankam yazmış zaten.
umarım yoluna girer herşey.
Ne kadar sakin birisin, biraz bana da bulaştırır mısın?
Ben olsam misafire "kusura bakma benim kocam itin tekidir" deyip oracıkta kafasını kırardım. Senin yanında eve gelen bir bayana, misafirine kur yapması?Her yönden tam bir rezalet. Misafir ne anlasın?Kimin aklına gelir bir adamın karısının yanındayken başka bir kadına asılacağı. Bilemiyorum, umarım yanılıyorsundur ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?