Kocamın yaptığı !!!

yok canım darılmıyorum. ayrıca tespitlerin çok doğru . ne yapacağımı bilemiyorum. bir uzmana gitmem şart. boşanıcam.fakat ya o boşanmak istemezse ne olucak onu düşünüyorum.

yok canım darılmıyorum. ayrıca tespitlerin çok doğru . ne yapacağımı bilemiyorum. bir uzmana gitmem şart. boşanıcam.fakat ya o boşanmak istemezse ne olucak onu düşünüyorum.

Bosanmak istemiyorsun aslinda Hannah kendini kandirma. En azindan simdilik sabret, bir uzmana git destek al, hatta kocanla beraber gidin. Denemeye degmez mi.

keşke kendimi dışardan gözlemleyebilsem doğrumu düşünüyorum yanlış mı diye. daha objektif olabilmek adına.

kaç yıllık evlisin canım?
çocuk var mı?

Bosanmak istemiyorsun aslinda Hannah kendini kandirma. En azindan simdilik sabret, bir uzmana git destek al, hatta kocanla beraber gidin. Denemeye degmez mi.

ya cidden aslında en iyisi onun gitmesi. ben kendimi biliyorum zaten. tek onu yollayamam zaten. dediğin gibi yapıcam kankamstyle.

kızlar benim şimdilik çıkmam lazım ,annemi görmeye gidicem. yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum ,iyiki varsınız

canım konunu şimdi okudum ve şaşırdım. anladıgım kadarıyla sen eşini uyandırıp neden öyle davrandıgını sormuşsun o da sadece sıkıldım demiş ve arkasını dönüp ağlamış. bi daha da bu konu acılmamış doğru mu anladım?

konuşup işini aslını öğrensene?

Çok geç olmadan konuyu açmalısın bence tanığım birinin başına bu olay gelmişti yıllar geçtikçe daha çok bağlandı ses çıkarmazsan daha kötü olur. o arkadasına yuz verme uzaklasmaya bak. eger esin bunu farkederse o zaman dişini göstermelisin çok zaman geçmeden olaya el koy.

yoktu ama düşünüyorduk. bir kez düşük yapmıştım. 6 senelik evliyiz canım

açıkcası eşine çok kızgınım, arkadaşına abartılı yakın davranarak seni üzdüğü için ve elbette susup özür dahi dilemediği için.
ama bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı 6 yıllık bir emeğin bi çırpıda feda edilmesi, pire için yorgan yakmak bence.
pireyi temizlemek için başka yollar denenebilir, pire temizlenmiyorsa son çare yorgan yakılır.
yoksa sonradan çok büyük pişmanlık duyabilirsin.
pire nasıl temizlenecek kankam yazmış zaten.
umarım yoluna girer herşey.

Son düzenleyen: Moderatör:

akrep duygusaldır canım akrep de balık ve yengeç gibi su grubu burcu.

su grubu burçları derin duygulara sahip olurlar.

ben de akrep burcuyum ya böyle kinci falan demek hoş değil akrepleri insanlar yanlış tanıyorlar tamam kötülükleri unutmazlar ama yapılan iyilikleri de asla unutmazlar.

akrepler de çok duygusaldırlar ancak balık ve yengeç gibi çok saf yumuşak değildirler.daha gizemli ve ketum olduklarından duygularını da genelde saklarlar.

dışı sert içi yumuşak diyelim

konuyla ilgisiz oldu ama burcum olduğu için dayanamadım kusura bakmayın herkes biraz daha astrolojiyle ilgilensin sonra akrepleri şeytan sanıyolar

Kızlar yeni üye oldum forum hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Ve bi sorum daha var ben gögüs büyütme yöntemlerini okudum ve çörekotu yağı aldım onu kullanmaya başladm 16 yaşındaym gögslrm arasında boşluk çok sizce bu çörekotu yağının faydası olurmu ???

ben de olurum. Yay burcuyum. Açık olmam gerekirse gerçekten başıma gelse, kız arkadaşım gider gitmez ekşirim başına.

Bence konuşarak en iyisini yapmışsın. Ağlaması meselesine gelince de, başka şeylere morali bozukken o anda duygusallaşmış olabilir. Bence timsah gözyaşı olmaya da bilir yani. Seni seviği belli. Benim anlamadığım şey, sen bunlaı söylediğinde kısaca 'sıkılmıştım ondan sizle kaldım' dedi ve başka bişey demedi mi? Yani uzunca konuşulmadı mı bu konu? Ertesi gün ya da o gece?

haklısın Hannah şüpheyle yaşanmaz o yüzden eşinle oturup kesin olarak konuşmalısınız . böyle çok yıpranacaksın

yok hayatım konuşmadı ( konuşsa kötü konuşsa dahi affedicem .ama susuyor beni üzen bu

Ne kadar sakin birisin, biraz bana da bulaştırır mısın?

Ben olsam misafire "kusura bakma benim kocam itin tekidir" deyip oracıkta kafasını kırardım. Senin yanında eve gelen bir bayana, misafirine kur yapması?Her yönden tam bir rezalet. Misafir ne anlasın?Kimin aklına gelir bir adamın karısının yanındayken başka bir kadına asılacağı. Bilemiyorum, umarım yanılıyorsundur ne diyeyim.

inşallah canım , pek bir şey değişmiycek ama bekliyim bakalım. burda bana çok destek oldunuz gerçekten, iyiki varsınız kızlar.carrie ve sen sonra Kankam style gece bile burda benimleydiniz.teşekkür ediyorum sizlere

yanılmıyorum canım(( ama kafasında şişeler kırsam ne olur o yine sesini çıkarmaz,konuşmaz susar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…