haklısın canım,
senin konunla ilgili bişey daha sorucaktım ben,
sordun mu eşine neden ağlıyorsun diye?
veya uyanınca gece neden ağladın diye?
Ben bir yengecle evlenirdim Hannah. Onun kadar seven bir burc yok. Sanslisin ama farkinda degilsin.
bence evde eşin varken arkadaşlarının kahvaltıda ne işi var.ben olsam hiç çağırmam.zaten arkadaşlarım varken eşimde eve gelmez.belki sadece hafta sonunuz var.seninle beraber vakit geçirmek için böyle davranmış olabilirmi?bir daha çağırma diye.
sabah sormadım. hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. acaba gerçekten umursamıyormu? işine gelmeyen bir şey oldumu zaten hep durup sorunu çözmek yerine böyle konuyu değişmeyi tercih ediyor.buda beni sinir ediyor
kankamstyle sen ciddimisin? valla carrie gibisin sende bazen hangisi dalga hangisi gerçek kestiremiyorumeşim az daha konuşkan olsa,sorunlardan kaçmasa yüzleşebilse,herşey çok güzel ve rahat olurdu.ama yok yok yok
umursamaması değil umursamamasının sebebi önemli.
yani acaba farkında olmadan arkadaşınla konuşmuştur ilgi göstermiştir bu onun için önemsiz bi durumdur içinde kötü niyet yoktur diye mi umursamıyor,
yoksa senin üzüldüğünü bildiği halde amaaan ben keyfime bakarım gibi mi umursamıyor?
ayrıca umursamayan adam neden gece gece ağlasın?
suç bastırmak için mi?
neden ağlıyorsun diye sorsaydın keşke o an, iletişimsiz gibisiniz canım ya.
adam ağlıyor yani suçlu veya değil, ben olsam şaşırıp seni üzmek istemezdim ama hatan yoksa neden ağlıyorsun derdim yani.
Carrie yi severim. Dun kendini tutamadi baska bir konuda banlanmaya kadar gitti. Okuyorsan carrie sana selamlar.
Dalga gecmiyorum ben saka yaparsam eger sonuna gulucuk yerlestiririm, aklinda olsun. Evet ciddiydim, ben duygusal olmayan erkeklere dayanamiyorum. Akrep , yengec , balik, bunlarin duygusal olmasi lazim. Yengec aralarinda en iyisi.
canım demez olurmuyum.sordum neden ağlıyorsun diye bir şey demiyorki.susuyor.beni öpüyor yanaklarımdan
kankamstyle sen ciddimisin? valla carrie gibisin sende bazen hangisi dalga hangisi gerçek kestiremiyorumeşim az daha konuşkan olsa,sorunlardan kaçmasa yüzleşebilse,herşey çok güzel ve rahat olurdu.ama yok yok yok
carrie bu konudan dolayı banlanmadımı diyorsun? üzüldüm yha. neler derdi kimbilir. evet okuyorsa selamlar burdan.
akrep duygusal demişsin akrep bence asla duygusal olamıyacak kinci bi burç. ilk kez duydum belki derinlerde bir yerde öyledir kimbilir
aaa ben bu susarak seni öpme kısmını atlamışım,
pişmanlıktan öte sebep yok bence buna, ağlayıp susarak seni öpmesi..
bilinçli veya biliçsizce kadına yakın davrandı, senin üzüldüğünü duyunca pişman oldu.
dilini mi yutmuş, iki gözyaşı bi öpücükle kapatıyo olayı
özür bari dileseydi
Hannah cım
az daha konuşkan olsa
sorunlardan kaçmasa
yüzleşse.vs.vs.Olmuyor işte.Herkesın olayları durumları içselleştirmesi farklı oluyor.Eğer bir yengeçse önce kendi içinde iyice sindirmesi lazım.Konuşmaktansa kaçışı seçer.Kendiyle çözmeden de paylaşmaz ne düşündüğünü.
Bu duruma 2 şahsi yorumum var.
1.Her zamankınden farklı davranıp yanınızda durması tarzı olmadığı halde ilgili davranması.Ya gerçekten yengeççe bir saftiriklilikle samimi davranıp doğaçlama olarak ilgilenmiştir.Art niyet ve başka bir amaç gütmeden.Bazen ön plana çıkmayı severler.Bende burdayım bende varım yatar bu tavrın altında.
2.Yada sana çok çok başka bir konudan takmıştır.İçinde briktirmiştir.Seni acıkmak içinde taşı gediğine koymak için kasıtlı yapmıştır.Bundada art niyet olmadan ilgini çekmek ve biraz acısın diye düşünmüş olabilir.
Her iki durumda da eşin gör beni hannah diyor bence.Farkedilmek yatıryor bu tavrın altında.İlgiye ihtiyacı olan herkes gibi direk konuşmaktansa garip davranarak ilgi çekmek istiyor.
Erkekler tıpkı çocuklar gibidir.Cips istiyorsa yalandan ağlarya çocuklar.Soralım diye.Neyın var.neye canın sıkkın.vsvs.
Sen eşini dizine yatır.Ve hep burdayım.Her daim yanındayım.Seni anlıyorum..duygusunu iyice hissettir.Konuşmadanda yapabilirsin bunu.eN ÇOK DA her koşulda senınleyım her koşulda..buna ihtiyaçları var.
Bu tavrının seni şaşırttığınıda çok başka bir zamanda yumuşacık bir kıvamda konuşursan patır patır dökülür.Söyledıklerine değil söylemedıklerıne odaklan.Alt mesajlarını duymaya çalış.
Göreceksınkı istedıklerı tek şey sevılmek ve önemsenmek.Değerli olduklarını bilmek.Hepsini derdi bu. Hepimizinki bu aslında.
Hiç de canını sıkma.Tipik erkek davranışı:)
akrep erkekleri iyi akrep erkekleri ve kötü akrep erkekleri diye ayrılıyo astrolojide genelde bu ayrımı yapıyorlar. İyi akrep erkekleri çooook romantik bencehatta haddinden fazla
aynen öyle cnım yha.sen beni gerçekten çok iyi anlıyorsun.bende aynı böyle düşünüyorum ve düşündükçe sinir katsayım artıyor.canını acıtabiliceğim bi yol olsa. carrie olsa o bi yol bulurdu.yoksa ben kendi kendimi yiyorum böyle.siz olmasanız daha da beter olmuştum
aynen öyle cnım yha.sen beni gerçekten çok iyi anlıyorsun.bende aynı böyle düşünüyorum ve düşündükçe sinir katsayım artıyor.canını acıtabiliceğim bi yol olsa. carrie olsa o bi yol bulurdu.yoksa ben kendi kendimi yiyorum böyle.siz olmasanız daha da beter olmuştum
Iliskinizde kopukluk var Hannah . Boyle cocuk gibi davrandigin surece daha da kopacak. Bu sadece bu kadin ve sohbet olayi degil. Baska seylerin patlak vermesi. Ikiniz de agliyorsunuz. Ikiniz de alttan almiyorsunuz. Ikiniz de konusamiyorsunuz. Kadin olarak sen guclu olmali , kini sunu bunu bir tarafa birakip birseyler yapmalisin. Oc almaya kalkma. Bosanmak mi istiyorsun bosan ama pisman olma. Sanma ki boyle trip yaptigin surece o senden vazgecmeyecek . Bir gun oyle bir vazgececek ki nasil vazgecti diye kendi kendini yiyeceksin. Bosanicam diye asla blof yapma.
Senin istediklerin: Hatali oldugunu anlasin, ozur dilesin. Bundan sonra baska davransin. Konussun, kavga etsin bagirsin cagirsin ama susmasin.
Senin psikolojin de iyi degil. Sen guclu degilsin suan caresiz hissediyorsun, o da caresiz. Boyle birbirinizden birseyler bekleyerek kendini daha cok sogutma. O da sogur bir gun peki deyip, hayatindan cikar.
dediklerin doğru evet. aslında birbirmizi sevdiğimizi biliyorum. oda seviyor fakat çok iletişimsiz.
tek sorun mu .sadece 3. şahıslarda değil her konuda böyle.
Senin istediklerin: Hatali oldugunu anlasin, ozur dilesin. Bundan sonra baska davransin. Konussun, kavga etsin bagirsin cagirsin ama susmasin.
demişsin ya ben senelerdir konuşsun diye bekledim ama olmadı yıpranan hep ben oldum. seviyordum vazgeçemedimde. arada kaldım böyle
sinirden de tuttun bugün adama boşanmak istiyorum yazdın de mi?
canım benim kadınların en büyük hatası bu aslında,
kızgınlık anında eşlerini sevgililerini yapmayacakları, yapamayacakları şeylerle tehdit etmesi.
inandırıcılığı kalmıyor olayın, yüz göz olunuyor.
bi kere sen çok fevrisin, hırslısın, önce sakin olman lazım.
olan olmuş, eşin kötü niyetle veya değil kadına yakın davranmış.
sen konuyu açınca da ağlamış, seni öpmüş, susmuş.
boşanıcam yazınca da asla yazmış.
bence eve geldiğinde çek karşına yeniden konuş,
kadına yakın davrandığı an ne kadar kötü hissettiğini sakin sakin anlat.
sen dilini kullanma, ben dilini kullan.
örneğin; "sen hatalısın yanlış davranıyorsun" demek yerine," senin bu davranışların beni incitti üzüldüm" demek.
vicdanına dokun, vicdanını sızlatmak seni biraz olsun rahatlatacaktır.
bir erkeğin en zayıf noktası vicdanı bence, e tabi varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?