Kocamın yaptığı !!!

Elini kessen istemedigi zaman konusmaz, icine atar. Bu da sana vurdumduymaz gelebilir. Aslan ve yengec uyumlu burclar degildir. Biri cok konusur biri az, biri sorunu hemen halletmek ister , oteki devamli erteler. Ben sabaha kadar konusurum boyle. En iyisi sen dedigin gibi bir psikologa git.

asimela ,ilk erkek arkadaşın bu içine atması,sana umursamıyor hissettirmiyormuydu? tamam belki gerçekten çok içli bi erkek ama ya öyle değilde umursamamazlıktan yapıyorsa,ben bazne öyle düşünüp eşimden çok acayip soğuyorum(

yha canım aynı eşimi anlatmışsın,ve aynı nefret ettiğim huylarını bir bir sıralamışsın.sen nasıl bu kadar iyi biliyorsun.çünkü dediklerin harfiyen doğru .

Bir süre ilgi gösterme bence. Surat yap trip at çok samimi olma derim canım ben.

carrie banlandı,umarım burada yazdığından dolayı değildir. fikirlerini merak ediyorum ayrıca.

evet yha aynı yazmışsın.bizim evliliğimizdede öyle omu erkek ben mi belli değil. biraz daha anlatırmısın eski erkek arkadaşının huylarını canım?

aaay ay hannah beni maziye götüreksin şimdi,

-canını yakan hiçbirşeyi unutmazdı hatta genelde hafızası süperdi
-istekleri düşünceleri gerçekleşmezse azgın bi boğa gibi olurdu
-aşırı sürprizciydi, bayılırdı sürpriz yapmaya
-iyi bi dinleyiciydi sanırsın güzin abi
-duygusallık tavan ya romeoluğun da tadı kaçardı bazen bayardı beni melankolisi
-şiir şarkı hüzünlü edebi şeylerle ilgilenirdi
-arkadaşlarına bağlıydı severdi eş dost gezmesini
-10 dakika içinde öyle ruh çalkantısı yaşardı ki şaşıp kalırdım e tabi dengesizliği dizboyuydu bu konuda
-küsmezdi direkt silerdi kinciydi
son olarak ihanet etmedi ama o kadar dengesizdi ki bitmek zorunda kaldı.
bu da böyle 7 ay süren kısa bir anımdır.

yha canım aynı eşimi anlatmışsın,ve aynı nefret ettiğim huylarını bir bir sıralamışsın.sen nasıl bu kadar iyi biliyorsun.çünkü dediklerin harfiyen doğru .

Ayrica super dengesizdir. En dengesiz burclardan biri. Bunu yazmadim basta cunku bahane ariyorsun kocanla ilgili. Bir gunu bir gunune, hatta ani anina uymaz. Bir gun cok neseli olabilirken, ertesi gun aglayabilir. Onun yoneticisi ay oldugu icin, ayda surekli degisme yasandigi icin dengesizligi bundan kaynaklanir.

peki konuşkanmıydı?,emek verip yazdığın içinde teşekkür ettim

eşimin dengesizliğini şimdiye kadar görmemiştim fakat çok umursamaz gelirdi.ne yapsam bana kızmazdı

peki konuşkanmıydı?,emek verip yazdığın içinde teşekkür ettim

gevezeliği vardı benimkinin tabi, burç işlerinden çok anlamam ama yükselen falan da önemlidir sanırım.ayrıca ben ikizler burcuyum benden de kaynaklanıyo olabilir bu durum

Son düzenleyen: Moderatör:
sen neysin allaşkına söyle ben de sana bulucam bişey

kankamstyle ın burcunu bende merak ediyorum.kızlar konu dışına çokda çıkmayalım banlanmayalım. fakat bunlarda eşimle ilgili aslında ona göre fikir yürütüyorum.yinede benden sebep banlanmanızı istemem

Kizma ya, yay, balik ve ikizler bunlara cift kisilikli derler. Aslan burcuyum yukselen oglak. Bul bana birsey.

bulmuştum da yazmıycam çünkü korkuyorum
senin bir sonraki hamlen tahmin edilemez , kedigiller familyasındansın tırnaklar çıktı mı mazallah:18:

haklısın canım,
senin konunla ilgili bişey daha sorucaktım ben,
sordun mu eşine neden ağlıyorsun diye?
veya uyanınca gece neden ağladın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…