Kocamın yaptığı !!!

hayır canım bende kesinlike normal görmüyorum,normal görende mantık evliliği filan yapmıştır,adamın parasını yemek için,yada evde kalmaktan korktuğu için.

ben sana birşey diyim mi bu büsbütün bir ahlaksızlık bunu ancak konuşarak çözersin bu dagın görünen kısmı birde görünmeyen kısmını araştırmak gerek senin yanında yapılan bu ise arkanıda kolla derim bu bir eşine illa karşılık vereceksen aynısı ile karşılık vermen seni ondan farksız yapmayacak eşin ahlaksızlık yaptıysa sende yapmış olacaksın bu bir çözüm degil sizi ancak birbirinze benzetir ki bu daha vahim

boşanmayı düşünüyorum falan demişsin de o kadar da abartma bence canım.eşin de deli değil ya senin yanında kadına asılmaya çalışacak ,mutlaka öyle hissettiysen öyledir bi ilgi olmuştur belki de o kadar da büyük birşey olduğunu sanmıyorum.kendini üzmeye değmez inan.
tepki göstermeden önce şunu dene bence.en olmadık bir zamanı seç,eşinin asla eve birinin gelmesini istemeyeceği bir zamanı yani.o arkadaşının geleceğini söyle bakalım ne diyecek olmaz mı diyecek,müsait olmadığı halde gelsin mi diyecek.ya da eşinin bir yere gitmesi gerektiğinde arkadaşının geleceğini söyle, sen de kal istersen bizimle de ,bakalım tepkisi ne olacak?gideceği yeri iptal etmeye kalkarsa artık o zaman eşine tavrını belli edersin.o zaman sürt burnunu bence.şimdilik birşey yapma da emin ol bu ilginin gerçekten olup olmadığına.

dediğin gibi yaparsam trip atmak için hak doğar bana haklısın fakat ben böyle aynı yaşadıklarımı oda yaşasın istiyorum.

Arkadaşıma gelince ise bence o normal sandı,kur yaptığını anlamadı,eşimi tanımayan biride anlamazdı zaten. ama ben çok iyi biliyorum yani çok iyi tanıyorum onu çünkü. kuruntu değil,keşke öyle olsa

evet ancak bu şekilde onuna sinir ederim,içimde ancak öyle rahatlar.yaz kızlar anlatamam bi görcektiniz ya .

oda görsün nasıl birşeymiş anca o zamana kafasına dankk eder

Son düzenleme:
O daha sonraki asama
once dersini verip
sonra bunu yapmak daha guzel ve ben de yapardim yani :)

tabi bunu yaparkende karşı tarafa çaktırmamalı, sadece hedef-konu mankenimiz mesajı almalı, yani Ous

Canım eşinle muhabbet eden bu kadını evinden, yuvandan ve kocandan uzaklaştır bir an önce. mümkünse bir daha evine alma. görüşmek isterse dışarıda görüş yalnız. sadece telefondan görüş ve aranı bir an önce soğutmalısın bence. Eşine şimdilik bir şey deme, ne saçmalıyorsun diye tepki verebilir. Hemen kendisini savunmaya geçebilir. Biraz zaman geçsin bekle aklından kötü düşünceleri de çıkar. o kadın birdaha gelmek isterse sevgilisi veya kocası nesi var ise onunla gelsinler. belki eşin o gün muhabbet etmek istedi, neşesi yerindeydi herşeyi kötü algılama. sen seven kadın olarak tabi ki kıskanacaksın. eğer eşinle de konuşmak istiyorsan bu konuyu, sakin ve yumuşak bir dille konuşmalısın. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, tartışırsanız demin de dediğim gibi ne saçmalıyorsun deyip daha hararetli bir kavga çıkabilir aranızda ve incir çekirdeğini doldurmayacak şey yüzünden aranız daha da açılabilir. sana dua edicem. inşallah düzelir herşey. sıkma tatlı canını...

seni kıskandırmaya mı çalışmış acaba dicem ama başka kadın mı yok da arkadaşınla kıskandırmaya çalışmış bu bile çok sinir bozucu ama kocan senin yanında kadına yazılır mı ki bu kadar manyak mı :S

arkadaşım evlenmiş ayrılmış.bir çocuğu var. yani ondan çok daha güzel arkadaşlarım var onlara karşı hiç böyle değildi.öylesine bi merhaba der odaya çekilirdi. sokakda filanda güzel kadın görse bakmazdı. yapı itibariylede öyle bi adam değildi .yani birdne ne oldu anlamadım şaşdım kaldım ,fakat kur yapmıyor ,size öyle gelmiştir demeyin çünkü adım gibi emindim .alnında ter bile gördüm kadın sanki büyü yapmış gibiydi.trip atmıycam atmıycam diye sıkıyorum kendimi ama içim içimi yiyor bi yerde patlamasam

tabi bunu yaparkende karşı tarafa çaktırmamalı, sadece hedef-konu mankenimiz mesajı almalı, yani Ous

Evet tam da su anki durum
Kadin anlamiyor sadece esi anliyor .
hos kadinin anlamadigini da sanmiyorum ,
kadinlar anlar

Bir insan evliyse evli gibi davranacak,
davranamiyorsa da karsisinda gorecegi muameleye razi olacak

O kadar :)

dul kadın:) işte asıl sebep belli oldu canım

demek içten pazarlıklı bir adam içten içe kadıncağız boşanmış diye iğrenç erkek düşünceleri geçti kafasından.

hayatım biliyorum ama ben öyle yaparsam kendini bir şey sanıcak ,havalara giricek . kendine güveni gelicek. eşimin normald ekendine güveni pek yoktur. şimdi bi güvenle yapmayacağı şeyleri yapabilir diye korkuyorum.erkekleri az çok biliyoruz artık gerek burdan gerekse çevreden. burada neler okuyoruz. Ayrıca abartmıyorum gözlerimle gördüm eşim beni anlamaz sandı belliki bilmiyorum ,her halinden sohbet konusu açmak,kadını güldürmek için uğraşıyordu.

Niyeti coktan bozmus desene!

hayatım şuan kafam öyle karışıkki. bu sinirle direk boşanabilirim. ama sabrediyorum işte.eşim öncedne böyle değildi. yani onu boş bırakmamıştım haberleri geliyordu hiç bi yanlışını görmedim. bana öyle geliyorki kadından çok etkilendi. durum sadece kadın olduğundan değil yani öyle olsa eve sürekli o bayandan çok daha güzel,çok daha genç arkadaşlarım geldi.

Kendimi sizin yerinize koydum , bir an dişlerimi sıktığımı farkettim.
Tahammül ötesi bir durum.
O anda tepki verir , kafasını kopartırdım sanırım.
Arkadaşınızın anlamadığını sanmam.
Anlamıştır, siz olsanız anlamaz mısınız?

boşanmaya götürmeye gerek yok ama önüne geçilmesi gereken bir durum bir kere başlayan devamını getirir bu işlerin sonu olmaz tövbeside olmaz erkeklere taviz vermeyin böyle konularda tekrar diyorum boşanmaya gidecek durum yok ama sakın aynısı yapıp onun gibi seviyesiz olma

hannah bukadar sinirle bazı gelen eşine karsı ağır eleştirelere rağmen hala herkezi incitmeden yaptığın yorumlaaar valla harikasın...
Lütfen üzme kendini... kadın dul bir kadın dul bir kadının erkeğe hep çekici bir tarafı olur sakın yanlış anlaşılmasın bunların boşanmış kadınlarla bir ilgisi yok tamamen erkekle ilgili bir durum... hatta % 80i boşnamış kadını hemen anlarlar sen sölemeden... ve onlara çok çekici gelirler çünkü erkekleri yok bazı şeylere hasretler yardıma muhtaçlar gibi salakça bi düşünceye kapılır kendilerini birşey sanarlar hemen atlarlar bu kadınlara. eşindeki durumda aynen buna benziyor. Fakat o arkadasınında bence bunu kesinlikle anlamış olması lazım hatta eve davet ettğinde canımö eşin yoksa geliyim demesi lazım. bu devirde kimseye güven olmaz maalasef tabiki böyle kaçarak yada birşey yapmayarakta hiç birşey yoluna girmez. sen o arkadasını çağırman gerektiğinde yine çağır diğer arkadaslarınıda çağır baktın yine aynı pislikleri yapıyor ozaman istediğini düşün ve yap tamamen hak veririm. ama birkez olmuş bişey için ve daha önce böle şeler olmadğı için kötü düşünme

Senin evinde senin yanında arkadaşına asılıyor ve sırf kıskandın demesin diye ses çıkartmıyorsun
Bu kıskançlık değil canım, haddini bildirmektir! Sana karşı yaptığı bu büyüükk saygısızlığı yüzüne vurup dersini vermektir!!

Ben olsam çekerim kenara şimdi ben çantamı alıp çıkıyorum sende 1 saatir gözümün içine baka baka asıldığın, ağzına düştüğün kadınla ne halt yersen ye rahatsız etmiyim sizi derim tabi gözlerimdeki öfkeden tırsacağı için kuyruğunu kıstırıp kadına bakmadan direk evden çıkacak olan odur.

O anda bakışlarından korkup kaçmalıydı.öyle bir bakmalıydın.

ben esım evdeyken ya bıze eslı gelırler yada sonra gelırler oyle kabul ederım.esı evdeykende kımseye gıtmem esım olmadan.bunlar onemlı seyler bence.dıkkat etmek lazım.ne gerek varkı.bundan sonra dıkkat et ca nım.rahatsızlıgını bı seklıde bellı et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…