hayır canım bende kesinlike normal görmüyorum,normal görende mantık evliliği filan yapmıştır,adamın parasını yemek için,yada evde kalmaktan korktuğu için.
Sana öyle gelmiş olabilir mi diyeceğim ama eşini en iyi sen tanıdığına göre baya kendinden emin konuştun,
hem trip atmadan geçiştirilecek bir durum değil ki nasıl başaracaksın?
Bir de arkadaşının da bu ilgiyi farketti mi?
Eğer bilinçli bir ilgiyse de farkedilmemesi imkansız aslında.
Şöyle bişey deneyebilirsin belki. Şimdilik hiç renk vermeyip, bir müddet sonra o arkadaşını tekrar kahvaltıya çağır, o arada diğer arakadaşlarında arada sırada gelsin. Gelen arkadaşlarınla bu arkadaşına yine aynı davranışımı sergiliyor bir bak bakalım.
Takip et eminsen o zaman mümkünse artık bir cıngar çıkarırsın. Bi düşün iyice boşa bir vesvese de olabilir.
ben aynısını onun arkadaşına yaparım
evet ancak bu şekilde onuna sinir ederim,içimde ancak öyle rahatlar.yaz kızlar anlatamam bi görcektiniz ya .
O daha sonraki asama
once dersini verip
sonra bunu yapmak daha guzel ve ben de yapardim yani :)
boşanmayı düşünecek boyutta değil elbet ama mutlaka birşey yapılmalı ,eğer çok çok yakın arkadaşın değilse bir daha evine davet etme ,dışarda görüş ,adını ev ortamında hiç anma ,eşin belli ki ilgi göstermiş beğenmiş kadını ,ben genellikle arkadaşlarımı eşim yokken davet ederim ,zaten o da gider ,sizin eşinizin iyi bir tripe ihtiyacı var ,onu en iyi tanıyan sizsiniz bu yüzden de en iyisini siz bilirsiniz ..
genelde gözü dışardamıdır yani yolda filan güzel kadınlara bakarmı ,eğer öyle ise adamın huyu bu değişmez derim ,ama ilk kez şahit olduysanız iyi bir ders vermek gerek..kadın evli mi bekarmı söylemediniz bu yüzden yorum üretemiyorum..
tabi bunu yaparkende karşı tarafa çaktırmamalı, sadece hedef-konu mankenimiz mesajı almalı, yani Ous
arkadaşım evlenmiş ayrılmış.bir çocuğu var. yani ondan çok daha güzel arkadaşlarım var onlara karşı hiç böyle değildi.öylesine bi merhaba der odaya çekilirdi. sokakda filanda güzel kadın görse bakmazdı. yapı itibariylede öyle bi adam değildi .yani birdne ne oldu anlamadım şaşdım kaldım ,fakat kur yapmıyor ,size öyle gelmiştir demeyin çünkü adım gibi emindim .alnında ter bile gördüm kadın sanki büyü yapmış gibiydi.trip atmıycam atmıycam diye sıkıyorum kendimi ama içim içimi yiyor bi yerde patlamasam
arkadaşım evlenmiş ayrılmış.bir çocuğu var. yani ondan çok daha güzel arkadaşlarım var onlara karşı hiç böyle değildi.öylesine bi merhaba der odaya çekilirdi. sokakda filanda güzel kadın görse bakmazdı. yapı itibariylede öyle bi adam değildi .yani birdne ne oldu anlamadım şaşdım kaldım ,fakat kur yapmıyor ,size öyle gelmiştir demeyin çünkü adım gibi emindim .alnında ter bile gördüm kadın sanki büyü yapmış gibiydi.trip atmıycam atmıycam diye sıkıyorum kendimi ama içim içimi yiyor bi yerde patlamasam
Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi. Eşinizin sizin yanınızda ve sizin arkadaşınızla flört edeceğini düşünemiyorum. Lütfen duygularınızı gizlemeyin eşinizle paylaşın. Sorgulayarak, suçlayarak değil şaka yollu açıkca konuşun. Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin yolu entrika, ima, cezalandırma vb. olamaz. Olumlu, iyi beklentilerle, açık bir iletişimle hallolmayacak çok az sorun var bence. Kendinizi, eşinizi ve evliliğinizi boşuna yıpratmayın.
ben sana birşey diyim mi bu büsbütün bir ahlaksızlık bunu ancak konuşarak çözersin bu dagın görünen kısmı birde görünmeyen kısmını araştırmak gerek senin yanında yapılan bu ise arkanıda kolla derim bu bir eşine illa karşılık vereceksen aynısı ile karşılık vermen seni ondan farksız yapmayacak eşin ahlaksızlık yaptıysa sende yapmış olacaksın bu bir çözüm degil sizi ancak birbirinze benzetir ki bu daha vahim
hayatım şuan kafam öyle karışıkki. bu sinirle direk boşanabilirim. ama sabrediyorum işte.eşim öncedne böyle değildi. yani onu boş bırakmamıştım haberleri geliyordu hiç bi yanlışını görmedim. bana öyle geliyorki kadından çok etkilendi. durum sadece kadın olduğundan değil yani öyle olsa eve sürekli o bayandan çok daha güzel,çok daha genç arkadaşlarım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?