seni kıskandırmaya mı çalışmış acaba dicem ama başka kadın mı yok da arkadaşınla kıskandırmaya çalışmış bu bile çok sinir bozucu ama kocan senin yanında kadına yazılır mı ki bu kadar manyak mı :S
Canım eşinle muhabbet eden bu kadını evinden, yuvandan ve kocandan uzaklaştır bir an önce. mümkünse bir daha evine alma. görüşmek isterse dışarıda görüş yalnız. sadece telefondan görüş ve aranı bir an önce soğutmalısın bence. Eşine şimdilik bir şey deme, ne saçmalıyorsun diye tepki verebilir. Hemen kendisini savunmaya geçebilir. Biraz zaman geçsin bekle aklından kötü düşünceleri de çıkar. o kadın birdaha gelmek isterse sevgilisi veya kocası nesi var ise onunla gelsinler. belki eşin o gün muhabbet etmek istedi, neşesi yerindeydi herşeyi kötü algılama. sen seven kadın olarak tabi ki kıskanacaksın. eğer eşinle de konuşmak istiyorsan bu konuyu, sakin ve yumuşak bir dille konuşmalısın. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, tartışırsanız demin de dediğim gibi ne saçmalıyorsun deyip daha hararetli bir kavga çıkabilir aranızda ve incir çekirdeğini doldurmayacak şey yüzünden aranız daha da açılabilir. sana dua edicem. inşallah düzelir herşey. sıkma tatlı canını...
seni kıskandırmaya mı çalışmış acaba dicem ama başka kadın mı yok da arkadaşınla kıskandırmaya çalışmış bu bile çok sinir bozucu ama kocan senin yanında kadına yazılır mı ki bu kadar manyak mı :S
dul kadın:) işte asıl sebep belli oldu canım
sende onun ortamına girip sohbet muhabbet et :) yada bu kadının kocası sewgilisi felan yokmu onunla birlikte geLsin. yani hem sölemiceksiniz hem belli etmiceksiniz ama adamın burnu sürtecek :) yok böyle birşey. eş evdeyken tek basına bir bayanın eve gelmesini pek doğru bulmuyoruqam ben nedense. bende gtmem şahsen . peki arkadasınız tavrı nasıldı ? yani sohbet ettimi rahatsız oldumu oda
hannah bukadar sinirle bazı gelen eşine karsı ağır eleştirelere rağmen hala herkezi incitmeden yaptığın yorumlaaar valla harikasın...
Lütfen üzme kendini... kadın dul bir kadın dul bir kadının erkeğe hep çekici bir tarafı olur sakın yanlış anlaşılmasın bunların boşanmış kadınlarla bir ilgisi yok tamamen erkekle ilgili bir durum... hatta % 80i boşnamış kadını hemen anlarlar sen sölemeden... ve onlara çok çekici gelirler çünkü erkekleri yok bazı şeylere hasretler yardıma muhtaçlar gibi salakça bi düşünceye kapılır kendilerini birşey sanarlar hemen atlarlar bu kadınlara. eşindeki durumda aynen buna benziyor. Fakat o arkadasınında bence bunu kesinlikle anlamış olması lazım hatta eve davet ettğinde canımö eşin yoksa geliyim demesi lazım. bu devirde kimseye güven olmaz maalaseftabiki böyle kaçarak yada birşey yapmayarakta hiç birşey yoluna girmez. sen o arkadasını çağırman gerektiğinde yine çağır diğer arkadaslarınıda çağır baktın yine aynı pislikleri yapıyor ozaman istediğini düşün ve yap tamamen hak veririm. ama birkez olmuş bişey için ve daha önce böle şeler olmadğı için kötü düşünme
çok teşekkür ederim. böyle destek olanları,içten cevapları gördükçe kendimi biraz daha sakin hissettim. ayrıca dediğin gibi ben şimdi ona sorsam (arkadaşalr söyle diyor ama)seninde dediğin gibi bana saçmalama diyecek,bu beni dahada sinirlendirecek o yüzden trip atmak istemedim. biraz daha bekledim
Senin evinde senin yanında arkadaşına asılıyor ve sırf kıskandın demesin diye ses çıkartmıyorsun
Bu kıskançlık değil canım, haddini bildirmektir! Sana karşı yaptığı bu büyüükk saygısızlığı yüzüne vurup dersini vermektir!!
Ben olsam çekerim kenara şimdi ben çantamı alıp çıkıyorum sende 1 saatir gözümün içine baka baka asıldığın, ağzına düştüğün kadınla ne halt yersen ye rahatsız etmiyim sizi derim tabi gözlerimdeki öfkeden tırsacağı için kuyruğunu kıstırıp kadına bakmadan direk evden çıkacak olan odur.
O anda bakışlarından korkup kaçmalıydı.öyle bir bakmalıydın.
Meleyin dediği gibi ancak bu iş böyle haledilir.
Ayni hisleri, hisetirerek! Ben olsaydim, bende böyle yapardim, yoksa kendini daha çok tirmalarsin canım.
Bu işlemden sonrada, eşini ya başka odaya postalarsin, yada evden.
En iyiside bir daha arkadaşlarını eşin evde yokken, davet etmen..
bende senin güzel yorumların için teşekkür ederim,desteğin için. belkide dediğin gibidir ama ondan önce başka dul arkadaşlarımda gelmişti neden ona öyle davranıyor onu anlayamıyorum. Valla aşık oldu diye korkuyorum
kadının gerçekten anladığını düşünmüyorum çünkü hepimiz sohbet içindeydik ama ben gizliden eşimin davranışlarını ölçüp tartıyordum
eşinle sorunluysan daha önce sorunlarınız var ilşkiniz iyii değilse belkide böyle görmek istemişssindir olamazm ı canım? aşık oldunu sanmıyorum kötü düşünme bukadar. aşık olsa evin içinde ona dair sorular sormaya baslar bir şeklde iletişme gemek ister ve sana çoook ters davranırdı
ben hiç belli etmedimki aksine bende eşimi onaylar gibi davrandım,anlamamazlıktan geldim ama şimdi düşününce hata etmişim. aslında çok hazır cevabımdır eşimi bozabilirdim (inceden) ama işte belli etmek istemedim.kıskandığımı düşünmesin diye. aslında bu kıskançlıkda değil,sinir biliyormusunuz kızlar
ama canım ben bunca sene hep eşim varken davet ettim neden şimdi neden o kadın anlamıyorum.dullarda vardı,çok daha güzellerde onlara bi kuru merhaba derdi oda formalite icabı hepsi bu. şimdiye kadar da bi yanlışını görmemiştim. arkadaş çevreside temizdi. şimdi ben kıskandığımı belli edersem bi arkadaşında dediği gibi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?