Kocamın yaptığı !!!

0oowwww!!!

hiç buyuk konusmaya gelemeyecek bır konu daha....
bız bayanlar hıssederız cnm..
senın esın o an ne hıssettıyse hepsı sana yansıdı emınım...

sımdı esın evdeyken bır bayan cagırmak bence senın hatan...
bunu bır daha yapmamalısın...
ıkı esının karakter yapısı ortada...
ben senın yerınde olsam sessız kalmak yerıne ne yapmaya calıstıgını sorar..
o evıde ona zından ederdım...

işin garıbı gelen kadınada yazık...
kadın emınım hıssettı ve afalladı...
ne oldugunu sasırdı ve kotu etkılenmıstır emınım...
bıgun esıme hıc hosanmadıgım bı kız slm verdı...
kız benıde tanıyor ama bana slm vermıo esıme verıyo..
esımde ona slm verdı gectık...
esıme baktım senın canını okurum .. dedım..
noluo dedı..
o kız benı kaale almıo sana slm verıo sende slm verıosun olemı deıdm...
ya hayatım geldıgıme pısman etme bı dedı tam gıdıyodu...
kolundan tuttum hareketlerıne dıkkat et..
sucunu bastırmak ıcın saçmalıyosun su an..
benı hafıfe alma .. senden 10 tane cıkarırım cebımden dedım ve 3 gun fln konusmadım..
ozur dıledı barısmadım..
snra affettım..
kendı esıne karsı savunma mekanızmanı kendın olustr

anlamam sandı sanırım, yada kadından okadar etkilendiki hareketlerinin farkında olmadı

Direkt olarak söylemek size hiçbir şey kazandırmaz bence.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur.
Bana kalırsa arkadaşınızı bir daha eve davet etmeyin..

çok teşekkür ederim. böyle destek olanları,içten cevapları gördükçe kendimi biraz daha sakin hissettim. ayrıca dediğin gibi ben şimdi ona sorsam (arkadaşalr söyle diyor ama)seninde dediğin gibi bana saçmalama diyecek,bu beni dahada sinirlendirecek o yüzden trip atmak istemedim. biraz daha bekledim

yok hayatım yha.kıskandırmak istese çok daha güzel ,cidden artist gibi arkadaşlarım vardı,hiç birine öyle davranmadı,hiç bir kötü niyet sezmedim.keşke öyle olsa

dul kadın:) işte asıl sebep belli oldu canım

arkadaşlar dul olmasını bende düşündüm ama dul olan tek arkadaşım o değil,niyeti o değildi ya eminim buna.adam sanki büyülenmiş gibiydi yha öyle sinir bozucuki,kendimi sıkmaktan kaslarım ağrıyor.

Meleyin dediği gibi ancak bu iş böyle haledilir.
Ayni hisleri, hisetirerek! Ben olsaydim, bende böyle yapardim, yoksa kendini daha çok tirmalarsin canım.

Bu işlemden sonrada, eşini ya başka odaya postalarsin, yada evden.
En iyiside bir daha arkadaşlarını eşin evde yokken, davet etmen..

bende senin güzel yorumların için teşekkür ederim,desteğin için. belkide dediğin gibidir ama ondan önce başka dul arkadaşlarımda gelmişti neden ona öyle davranıyor onu anlayamıyorum. Valla aşık oldu diye korkuyorum
kadının gerçekten anladığını düşünmüyorum çünkü hepimiz sohbet içindeydik ama ben gizliden eşimin davranışlarını ölçüp tartıyordum

Canım zaten o anda verilecek tepkiler yazıldı.. bende öyle yazdım olayın üzerinden zaman geçmiş.. Şimdi söyleyecek bir şey yok.. ama benzer bir an yakaladığında direk yüzüne vurabilirsin...

Kadını uzaklaştırmak çözüm mü bilemedim.. Hayırlısı

ben hiç belli etmedimki aksine bende eşimi onaylar gibi davrandım,anlamamazlıktan geldim ama şimdi düşününce hata etmişim. aslında çok hazır cevabımdır eşimi bozabilirdim (inceden) ama işte belli etmek istemedim.kıskandığımı düşünmesin diye. aslında bu kıskançlıkda değil,sinir biliyormusunuz kızlar

ama canım ben bunca sene hep eşim varken davet ettim neden şimdi neden o kadın anlamıyorum.dullarda vardı,çok daha güzellerde onlara bi kuru merhaba derdi oda formalite icabı hepsi bu. şimdiye kadar da bi yanlışını görmemiştim. arkadaş çevreside temizdi. şimdi ben kıskandığımı belli edersem bi arkadaşında dediği gibi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum

Son düzenleme:

eşinle sorunluysan daha önce sorunlarınız var ilşkiniz iyii değilse belkide böyle görmek istemişssindir olamazm ı canım? aşık oldunu sanmıyorum kötü düşünme bukadar. aşık olsa evin içinde ona dair sorular sormaya baslar bir şeklde iletişme gemek ister ve sana çoook ters davranırdı

Okudugumdan beri sunu dusunuyorum
Bir es kadin yada erkek farketmez
Gercekten boyle birseye cesaret edebilir mi ya

beni yanlış anlama hannahcım ama neden evde kocanla başbaşa kahvaltı yapmak varken arkadaşlarını çağırıp ona da içeriye hazırlıyosun kahvaltısını bu adam senle kahvaltı yapmak istemiyor mu da bu duruma ses çıkarmıyo anlamadım arkadaşlarınla dışardada buluşur gayet güzel vakit geçirirsiniz diye düşünüyorum

şuna da çok kızdım açıkcası eşim bana yaptı bende ona yapcam anlamıyorum ben böyle bişeyi intikam almak hiç sevmediğim bi duygu

arkadaşın gittikten sonra sebebini sorabilirdin neden diğer arkadaşlarım geldiğinde gelmedin bugünün özel bi sebebi var mı diye

bence eşin seni kıskandırmak için yapmış ben şöyle düşünüyorum adam seninle kahvaltı yapmak istiyo oda da tek başına değil

vereceğin tepki kıskanlık sayılmaz ki, resmen senın yanında kıza asılmış
insanı salak yerine koymak bu.
senin gözünün içine baka baka böyle saçma hareketlerine izin verme, eğer senden soğuduysa ayrılır olur biter.
bu şekilde yapması çok yanlış.

bana ters davranmadı ,ama biliyorum eğer trip atarsam bu konuyu açarsam saçmalama diyecek ve bu sefer kendi trip atıp beni özür dileyecek duruma düşürücek.onu o kadar iyi tanıyorumki

İşte bazen olur basireti bağlandı derler ya.. Sende hem sinirlendin hem şaşırdın hem konduramadın.. o şokla lafını edemedin.. Boşanma nedeni olacak şey değil ama görmezden gelinecek şey de değil..

için içini yiyecekse arkadaşını tekrar çağır yine saçmalarsa lafını esirgemezsin.. yada arkadaşınla uzaklaşırsın zamanla unutulur..

Canim bu sana bir ders vermiş olmasin, bilerek seni kıskandırmak istemiş ola bilir!
Bence sakin kiskandigini beli etme, yoksa bütün ipleri eline alir.
En güzel tepki, onu sinir edecek tepki başarısız sonuç almasi..
Sende inun arkadaşları gelince bir güzel sohbete gir!
Görsün aynayi, konyayi!

Canını ne sikiyorsun, bu erkekler bazen miydesiz oluyor! Arkadaşına kötü niyetle yaklaşdiysa, yazıklar olsun!

Ben hic sanmuyorum, o seni bilerek arkadaşini alet etti ve bu çok yanlış, ne ayip! Böyle şeyler asıl evliliği tehlikeye sokar...
Sakın ol canım! Sen eminim sakin bir kafayla, daha mantıklı davranacaksindir.

canım bak ben senın yerınde olsam soyle yapardım... kadın evlı ıse dekı bırdahakı sefere eşinle gel de yok bekarsa hiçte çagırma derım bellıkı eşin kadına ılgı gostermıs belkı elınde olamadan yapmıstr bunu bazı kadınların yuzu senden guzel olmayabılıyor fakat gıyım tarzı ve jest mımıklrı konusma şeklı karsısındakını etkılıyebılıyor bunu yakınlarımdan ve ızlenımlerımden bılıyorum... sen bence eşible hıcte bunun muhabbetını bıle yapma cunku o zman esın kendını yag gıbı uste cıkaracak sen benım dedıgım sekılde yap ve bence eşin varken eve bekar arkadaslarınıda cagırma bu benım gorüşüm gerısı sana kalmıs cnm

ayrıca sunu soyleyeyım eşinin davranıslarını ızlerken pekı arkadasının dav. ızledınmı odamı eşin gıbıydı yoksa normalmı ve bısey dha merak ettım kadın evlımı,dulmu,bekar mı:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…