Kocamın yaptığı !!!

Allahım sinir oldumm. Senı tebrık edıyorum benım esım boyle bır sey yapsa hayatta susamazdım.
Şu ana kadar ogrendıgım bır sey varsa bu erkekler imadan laf sokmadan dolaylı laftan falan anlamıyorlar. Beyınlerı bızımkı gıbı degıl. Duz adamlar yani. açık açık belırtmen gerekıyor ama kavga ederek kıskandıgını bellı eder gıbı degıl. bende onun arkadaslarına oyle yaparım tavrı bence hos degıl sana yakısmaz. Ve haklıyken haksız durumuna dusersın.

bende senin gibi düşündüğümden dolayı ona trip atmadım çünkü bu sefer beni kıskançlıkla suçluyacaktı. yetmeyecek birde havalara girecek. benim kızdığımda bu beni salak yerine koyması yani kıskançlık değil. öyle olsa çok güzel arkadaşlarım var onları eşim varken eve davet etmezdim

o kesin unuturda ben kesinlikle unutamayacağım

Hannah
sen kiskandigimi dusunmesin diyorsun ama,
esinin seni dusurdugu durum cok daha vahim...

arkadasinda anladiysa
dusunsene aklindan neler gecirdigini ...

Esin ne dusunurse dusunsun dersini vermelisin.
Eger seni seviyor ve kaybetmek istemiyorsa
baska bir kadina bakarken bile 40 defa dusunur ,
senin yanlis anlayacagin davranislardan sakinir...

Dusunemiyorsa sen dusundureceksin
olay bu....

kıskandırmak isteyeceğini hiç sanmıyorum keşke öyle olsa,ama neyazıkki öyle değildi.neden şimdi çok daha güzel arkadaşlarım varken neden şimdi

canım ya ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum, çok zor karşılaştığın durum
arkadaşlar tavsiyede bulunmuş şöyle yap böyle yap diye herhangi biri hırsını almanı sağlayabilir evet

fakat bence daha da önemlisi güveninin sarsılmış olması,
ona tekrar güvenebilmek için ne olması lazım?bu soruya yanıt bulmak lazım

zira senin yanındayken dahi bilinçli yada bilinçsiz hiç farketmez bir kadına hatta arkadaşın olan bir kadına kur yapabilen eşin
sen yokken ne yapıyordur yapacaktır?diye düşündürüyor bu durum
eğer eşine olan güvenin tekrar oluşmazsa her zaman bu şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksın, büyük zulüm

sabırlar diliyorum

yaprak söylediklerin çok doğru canım. onda olup bende ve diğer arkadaşlarımda olmayan şey sadece cilve. o kadının ses tonu bile çok cilveli. ben asla öyle olmadım.

ayrıca sunu soyleyeyım eşinin davranıslarını ızlerken pekı arkadasının dav. ızledınmı odamı eşin gıbıydı yoksa normalmı ve bısey dha merak ettım kadın evlımı,dulmu,bekar mı:?

yeni boşanmış canım. arkadaşım her zaman nasılsa öyleydi ama genel olarak o çok cilveli bi kadındır.evetgüzel sayılmaz ama stil sahibidir

daha nelere cesaret ediyorlar arkadaşım,erkeklere güven olmaz istisnalar hariç

Evet haklisin arkadasim ama ne bileyim evine cagirdigin misafire senin yaninda boyle birsey yapmaya cesaret eden adam daha da kotu seyler yapmis olmazmiydi simdiye kadar cikmazmiydi kokusu.
Bilmiyorum benim aklima gelen su : buyuk bir ihtimal esinin cani slklLdl geldi yaniniza erkekler biraz kendilerini on plana cikarmayi sever muhabbet muhabbeti acti akli sira cool olmak icin espriler falan yapti ben sanmiyorum kadindan hoslandigini falan benim esimde misafir geldiginde degisir konusmalari daha bi havali daha espirili olur...
Cok mu iyiniyetliyim acaba :)))

çok haklısın ben yanlış anlarım diye dikkat etmeliydi ama etmedi.yada ben anlamam sandı.

az öncede beni aradı normalde bu saatlerde hiç aramaz sanki beni yoklamak istedi gibi geldi. yorumlara cevap yazdığımdan yazamadım buraya. tekrar arayacağım dedi bakalım ne diyecek

hayır canım bende kesinlike normal görmüyorum,normal görende mantık evliliği filan yapmıştır,adamın parasını yemek için,yada evde kalmaktan korktuğu için.

Bu kadar da emin olmayın derim.

Herkesin huyu suyu, dünya görüşü farklıdır. Buradaki arkadaşlardan da bilen bilir farklıyımdır. Çünkü kıskanarak bir yere varılmayacağını bilirim. Zaten gözü dışarı kayan biri, kaybedeği şeylerden korkmuyordur, kaybedeceği şeyden korkmayan biriyle de benim işim olmaz.

Yıllardır doğumgünümü unutan eşim, bu sene can dostumunkini kutlayınca ayaklarım yerden kesildi ve bir kez daha eşime aşık oldum. Çünkü dostum benim herşeyimdir. Eşimin ona değer vermesi, onu sevmesi benim için mutluluk kaynağıdır.

Buradaki çoğu kadının buna tepkisini düşünebiliyor musunuz ? Muhtemel ya eşlerinin gözünü oyarlar ya arkadaşlarının :)) Ama ben dibine kadar mutlu oldum.

Neyse konu ben değilim ama bunu yazmamdaki amaç herkes bir tornadan çıkmıyor, dolayısıyla sizin gibi düşünmeyenleri öyle böyle diyerek sınıflamak hoş değil.

Mesela siz sinirlenmişsiniz ona göre önleminizi alırsınız. Ya kimseyi davet etmezsiniz ya biri geleceği vakit eşinizi dışarı yollarsınız.
Sizin konunuza yorumum ise evime giren arkadaşımdan, eşimi asla kıskanmam çünkü bu benim kendime, eşime ve arkadaşıma güvensizliğim olur ki, beni feci rahatsız eder.

Son düzenleme:
Adunul ama bir fark var
sen esinin niyetini biliyorsun ,
buradaki kadin da biliyor ...

gecen bir konuda esin, kadin is arkadasini isyerine arabayla goturme konusunda da
normal karsiladim diye bir suru sey soylendi bana da

ama burada adamin alninda terler birikmis
hic yapmayacagi seyi yapmis diger arkadaslari geldiginde oturup sohbet etmeyen adam sohbet etmis
edebilir normaldir ama bir insan esinin karsisindaki kadina bakisindan
bile anlar ne gozle baktigini ...

teşekkür ederim canım. yakın çevremiz eşimin hiç gözü dışarıda olmadığını söylerdi bencede öyleydi ,ne olduda o kadından okadar etkilendi onu tam çözemiyorum

söylediklerin çok güzel şeyler ,muhtemelen senin eşin hoşlandığından değil havalı görünmek adına yapıyordur . benimkisi malesef öyle değil çünkü neden diğerlerine değil sadece bu kadına böyle yaptı

nasıl yani can dostunuz bir bayan mıydı?? sizin eşiniz benimkinden daha şok etti beni

Allah razı olsun arkadaşım,içimdekileri birebir yazmışsınız. ben şuan sinirden doğru düzgün tam cümle bile kuramıyorum

arkadasım mmaşllah sende bayaa bi rahatmıssın :) tamam seninkini hatrlarsa arkaasınıda kutlasa okey anlarım. ama seni unutup arkadasnınkini hatrlayıp kutlamak

arkadaşlar annemi aradım birazdan ona gidicem. bayılacak gibi hissediyorum kendimi. bu süreçte çok yanımda oldunuz sizinle paylaştım çok teşekkür ediyorum.iyiki varsınız. Allah da hep sizin yanınızda olsun inşallah. aklınıza gelenleri yazın lütfen eve gelir gelmez okuyacam.tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize

haftasonları gelen arkadaşlarından sıkılıp böyle birşey yapmış olabilir. haftasonu yanlız kalıp dinlenmek istiyordur.

senin gözünün önünde böyle birşey yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

sana hiç rahatsızlığını dile getirmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…