Okudugumdan beri sunu dusunuyorum
Bir es kadin yada erkek farketmez
Gercekten boyle birseye cesaret edebilir mi ya
vereceğin tepki kıskanlık sayılmaz ki, resmen senın yanında kıza asılmış
insanı salak yerine koymak bu.
senin gözünün içine baka baka böyle saçma hareketlerine izin verme, eğer senden soğuduysa ayrılır olur biter.
bu şekilde yapması çok yanlış.
İşte bazen olur basireti bağlandı derler ya.. Sende hem sinirlendin hem şaşırdın hem konduramadın.. o şokla lafını edemedin.. Boşanma nedeni olacak şey değil ama görmezden gelinecek şey de değil..
için içini yiyecekse arkadaşını tekrar çağır yine saçmalarsa lafını esirgemezsin.. yada arkadaşınla uzaklaşırsın zamanla unutulur..
Canim bu sana bir ders vermiş olmasin, bilerek seni kıskandırmak istemiş ola bilir!
Bence sakin kiskandigini beli etme, yoksa bütün ipleri eline alir.
En güzel tepki, onu sinir edecek tepki başarısız sonuç almasi..
Sende inun arkadaşları gelince bir güzel sohbete gir!
Görsün aynayi, konyayi!
Canını ne sikiyorsun, bu erkekler bazen miydesiz oluyor! Arkadaşına kötü niyetle yaklaşdiysa, yazıklar olsun!
Ben hic sanmuyorum, o seni bilerek arkadaşini alet etti ve bu çok yanlış, ne ayip! Böyle şeyler asıl evliliği tehlikeye sokar...
Sakın ol canım! Sen eminim sakin bir kafayla, daha mantıklı davranacaksindir.
canım bak ben senın yerınde olsam soyle yapardım... kadın evlı ıse dekı bırdahakı sefere eşinle gel de yok bekarsa hiçte çagırma derım bellıkı eşin kadına ılgı gostermıs belkı elınde olamadan yapmıstr bunu bazı kadınların yuzu senden guzel olmayabılıyor fakat gıyım tarzı ve jest mımıklrı konusma şeklı karsısındakını etkılıyebılıyor bunu yakınlarımdan ve ızlenımlerımden bılıyorum... sen bence eşible hıcte bunun muhabbetını bıle yapma cunku o zman esın kendını yag gıbı uste cıkaracak sen benım dedıgım sekılde yap ve bence eşin varken eve bekar arkadaslarınıda cagırma bu benım gorüşüm gerısı sana kalmıs cnm
ayrıca sunu soyleyeyım eşinin davranıslarını ızlerken pekı arkadasının dav. ızledınmı odamı eşin gıbıydı yoksa normalmı ve bısey dha merak ettım kadın evlımı,dulmu,bekar mı:?
daha nelere cesaret ediyorlar arkadaşım,erkeklere güven olmaz istisnalar hariç
Hannah
sen kiskandigimi dusunmesin diyorsun ama,
esinin seni dusurdugu durum cok daha vahim...
arkadasinda anladiysa
dusunsene aklindan neler gecirdigini ...
Esin ne dusunurse dusunsun dersini vermelisin.
Eger seni seviyor ve kaybetmek istemiyorsa
baska bir kadina bakarken bile 40 defa dusunur ,
senin yanlis anlayacagin davranislardan sakinir...
Dusunemiyorsa sen dusundureceksin
olay bu....
hayır canım bende kesinlike normal görmüyorum,normal görende mantık evliliği filan yapmıştır,adamın parasını yemek için,yada evde kalmaktan korktuğu için.
canım ya ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum, çok zor karşılaştığın durum
arkadaşlar tavsiyede bulunmuş şöyle yap böyle yap diye herhangi biri hırsını almanı sağlayabilir evet
fakat bence daha da önemlisi güveninin sarsılmış olması,
ona tekrar güvenebilmek için ne olması lazım?bu soruya yanıt bulmak lazım
zira senin yanındayken dahi bilinçli yada bilinçsiz hiç farketmez bir kadına hatta arkadaşın olan bir kadına kur yapabilen eşin
sen yokken ne yapıyordur yapacaktır?diye düşündürüyor bu durum
eğer eşine olan güvenin tekrar oluşmazsa her zaman bu şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksın, büyük zulüm
sabırlar diliyorum
Evet haklisin arkadasim ama ne bileyim evine cagirdigin misafire senin yaninda boyle birsey yapmaya cesaret eden adam daha da kotu seyler yapmis olmazmiydi simdiye kadar cikmazmiydi kokusu.
Bilmiyorum benim aklima gelen su : buyuk bir ihtimal esinin cani slklLdl geldi yaniniza erkekler biraz kendilerini on plana cikarmayi sever muhabbet muhabbeti acti akli sira cool olmak icin espriler falan yapti ben sanmiyorum kadindan hoslandigini falan benim esimde misafir geldiginde degisir konusmalari daha bi havali daha espirili olur...
Cok mu iyiniyetliyim acaba :)))
Bu kadar da emin olmayın derim.
Herkesin huyu suyu, dünya görüşü farklıdır. Buradaki arkadaşlardan da bilen bilir farklıyımdır. Çünkü kıskanarak bir yere varılmayacağını bilirim. Zaten gözü dışarı kayan biri, kaybedeği şeylerden korkmuyordur, kaybedeceği şeyden korkmayan biriyle de benim işim olmaz.
Yıllardır doğumgünümü unutan eşim, bu sene can dostumunkini kutlayınca ayaklarım yerden kesildi ve bir kez daha eşime aşık oldum. Çünkü dostum benim herşeyimdir. Eşimin ona değer vermesi, onu sevmesi benim için mutluluk kaynağıdır.
Buradaki çoğu kadının buna tepkisini düşünebiliyor musunuz ? Muhtemel ya eşlerinin gözünü oyarlar ya arkadaşlarının :)) Ama ben dibine kadar mutlu oldum.
Neyse konu ben değilim ama bunu yazmamdaki amaç herkes bir tornadan çıkmıyor, dolayısıyla sizin gibi düşünmeyenleri öyle böyle diyerek sınıflamak hoş değil.
Mesela siz sinirlenmişsiniz ona göre önleminizi alırsınız. Ya kimseyi davet etmezsiniz ya biri geleceği vakit eşinizi dışarı yollarsınız.
Sizin konunuza yorumum ise evime giren arkadaşımdan, eşimi asla kıskanmam çünkü bu benim kendime, eşime ve arkadaşıma güvensizliğim olur ki, beni feci rahatsız eder.
Adunul ama bir fark var
sen esinin niyetini biliyorsun ,
buradaki kadin da biliyor ...
gecen bir konuda esin, kadin is arkadasini isyerine arabayla goturme konusunda da
normal karsiladim diye bir suru sey soylendi bana da
ama burada adamin alninda terler birikmis
hic yapmayacagi seyi yapmis diger arkadaslari geldiginde oturup sohbet etmeyen adam sohbet etmis
edebilir normaldir ama bir insan esinin karsisindaki kadina bakisindan
bile anlar ne gozle baktigini ...
Bu kadar da emin olmayın derim.
Herkesin huyu suyu, dünya görüşü farklıdır. Buradaki arkadaşlardan da bilen bilir farklıyımdır. Çünkü kıskanarak bir yere varılmayacağını bilirim. Zaten gözü dışarı kayan biri, kaybedeği şeylerden korkmuyordur, kaybedeceği şeyden korkmayan biriyle de benim işim olmaz.
Yıllardır doğumgünümü unutan eşim, bu sene can dostumunkini kutlayınca ayaklarım yerden kesildi ve bir kez daha eşime aşık oldum. Çünkü dostum benim herşeyimdir. Eşimin ona değer vermesi, onu sevmesi benim için mutluluk kaynağıdır.
Buradaki çoğu kadının buna tepkisini düşünebiliyor musunuz ? Muhtemel ya eşlerinin gözünü oyarlar ya arkadaşlarının :)) Ama ben dibine kadar mutlu oldum.
Neyse konu ben değilim ama bunu yazmamdaki amaç herkes bir tornadan çıkmıyor, dolayısıyla sizin gibi düşünmeyenleri öyle böyle diyerek sınıflamak hoş değil.
Mesela siz sinirlenmişsiniz ona göre önleminizi alırsınız. Ya kimseyi davet etmezsiniz ya biri geleceği vakit eşinizi dışarı yollarsınız.
Sizin konunuza yorumum ise evime giren arkadaşımdan, eşimi asla kıskanmam çünkü bu benim kendime, eşime ve arkadaşıma güvensizliğim olur ki, beni feci rahatsız eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?