- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 29
- Konu Sahibi mellykelly
-
Normal değil desek ne değişecek adamın koynuna girmişsiniz zaten.
Öyle hazırlanma değil eşim garip biri disariya gider gibi giyinmemi istiyor. Klasik olayimiz bu haftada bir en az bu şekilde istiyor djdkfkfkYav biz şıkır şıkır gecelikler, tangalar, zartlar zurtlar giyelim adam pijamayla bizi beklesin. Çok asabım bozuluyor son zamanlarda diyorum şimdi ne gerek vardı o kadar kendini hazırladın sen de donla çıkıvereydin
Okuzce yapmıyor ki bu davetiHer konuyu sekse bağlayabilen bir yapım var ki seksi çok severim. Ama ben bile bunun seks daveti olduğunu anlamadım.bu nasıl bir öküzlük ya. O bi taraflarını sallandırırken ben koşa koşa ona süslenmeye gideceğim ha, rüyasında bile göremez. Niye kendinizi böyle bir konuma sokuyorsunuz anlamadım.
Her anlamda inanılmaz alıngan duygusal birisi2 işve cilve, bir iki tatlı söz ile kapanabilecekken ikiniz de konuyu abartıp gereksiz yerlere çekmişsiniz. Savaşmayın, sevişin. Yani şimdi kavga ne kadar kolay ateşleniyor ise niyetlenmiş olduğunuz olay da ondan daha kolay ateşlenir. Eşiniz normalde de böyle alıngan, duygusal biri midir?
Bu hazırlık öyle bı hazırlık değillll. Dışarıya cikerken nasil giyiniyorsam öyle olmamı istiyor. Normal ev haliyle de yaptığımız oluyor ama genelde bu goruntum tahrik ediyormuş onuGit hazırlan ne ya, spontane gelişmez mi bunlar. Ben buradan nerelere bağlarım şimdi. Demek ki norml zamanda çiçekli penye nine donu ve dizi çıkmış ayıcıklı pijama giyiliyor, kıl tüy içinde yaşanıyor ki özellikle hazırlan komutu geliyor. Ya da 3 ayda bir falan oynaşılıyor. Neresinden tutsam elimde kaldı.
Adam bana hazırlan dese git traş ol duş al önce sonra ben hazırlanırım diye çemkiririm sanırım. Her seferinde derili kırbaçlı fantaziler girmiyorsa devreye bu işin hazırlığı da olmaz. Kendini seven insanın özel hazırlığa ihtiyacı da olmaz.
Fantaziye karsi degilim, cok normal ama neden disariya cikarkenki hakinizden tahrik oluyor ona sasiriyorum ya da disariya nasil cikiyorsunuz ki tahrik oluyorBu hazırlık öyle bı hazırlık değillll. Dışarıya cikerken nasil giyiniyorsam öyle olmamı istiyor. Normal ev haliyle de yaptığımız oluyor ama genelde bu goruntum tahrik ediyormuş onu
Yani evlenirken rol yapıp kendini saklamadı ise alınganlığının size abes gelmemesi gerekmez mi? Tabii insana zaman zaman bunaltıcı gelebilir. Bu konuda da eşinize bak biraz daha anlayışlı olsak birbirimize, ben de bu şekilde bunalıyorum. Her şeyin fazlası zarar. Duygusal olduğunu biliyorum ama ben o kadar duygusal değilim. Dolayısıyla biraz sen beni anla biraz da ben. Orta yolda buluşalım. Hep kendi tarafımızdan bakmayalım. Birbirimizin açısından da bakalım olaylara.Gibi bir şeyler konuşabilirsiniz. Bir de size tavsiyem evliliğinizde ikiniz de bir başkalarını kıyas etmek, başkasıyla evlenseydin,madem niye benimle evlendin gibi cümleleri böyle eften püften şeylerde birbirinize sarf etmeyin. Baktınız sinirleniyorsunuz, en iyisi sakinleşince konuşun.Her anlamda inanılmaz alıngan duygusal birisi
Sipariş üzerine mi özenle hazırlanıp, giyinip süsleniliyormuşBu saatte nereye olabilir
Yok bazen benim eşim de hazırlan daha romantik olsun derSipariş üzerine mi özenle hazırlanıp, giyinip süsleniliyormuş
Konuyu açtı, gitti sevişti, geldi iki yorum cevapladı, gitti sevişti, sabah geldi yeni konu açtıMaşallah,daha tartışma bitmeden konu mu açıyorsunuz,bu ne hız
Ben biriyle kavga etsem aklıma gelmez saniyesinde bdvye damlamak
Yalnız değilmişim
Ay çok yaşayın, kahkaha attımAaa seks daveti miymiş bu?seks daveti de değil seks emri. Git süslen hazırlan benimle sevişmeye layık ol demiş haşmetli padişahımız. Kendi de o sırada tv karşısında göbeğinden pamukçuk çıkaracak
Eşimle şuan tartıştık. Sebep şu bilmiyorum abartıyor muyum..
Bana hazırlanmami söyledi özenle hazirlan giyin süslen şeklinde. Hazırlanacagim ama beklersin biraz uzun sürer dedim. Tamam hazırlanma o zaman diye triplendi. Anlayamadım ne olduğunu noldu şimdi birden dedim. Tabii hayatım hazırlanırim ama biraz bekletecegim demek yerine istemiyor gibi hazirlanicam ama beklersin diyosun dedi.. her saniye o şekilde canimli cicimli konusamiyorum her saniye öyle konuşan bı kadin da yeryuzunde yok dedim. Bana direkt var diyerek yanıt verdi. Devamında da var ama ben seni seçtim seninle evlendim vs vs. Cümlenin devamını dinlemeden madem öyle kadınlar olduğunu biliyorsun neden benimle evlendin öyle birini bulsaydin dedim kavga kıyamet başladık sizce abartiyor muyum
Seksten soğudum şu anKonuyu açtı, gitti sevişti, geldi iki yorum cevapladı, gitti sevişti, sabah geldi yeni konu açtı
Ben dün akşam “git özenle hazırlan süslen” cümlesinden sonra libidomu bağışladımSeksten soğudum şu an
Adam ilk insan herhalde medeniyetten bir haberBen dün akşam “git özenle hazırlan süslen” cümlesinden sonra libidomu bağışladım
Ben dışarı çıkacaz anlarım onu mesela. Ayakkabıma varana kadar giyer gelirim,adam beyaz atlet donla yatakta ,ben iki dirhem bir çekirdek giyinikBen dün akşam “git özenle hazırlan süslen” cümlesinden sonra libidomu bağışladım
Ben de ben deBen dışarı çıkacaz anlarım onu mesela. Ayakkabıma varana kadar giyer gelirim,adam beyaz atlet donla yatakta ,ben iki dirhem bir çekirdek giyinik
Konu sahibi yazmış zaten adam dışarıya çıkar gibi hazırlanmasını istiyormuş çünkü o halinden tahrik oluyormuşBen dışarı çıkacaz anlarım onu mesela. Ayakkabıma varana kadar giyer gelirim,adam beyaz atlet donla yatakta ,ben iki dirhem bir çekirdek giyinik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?