- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
bütün kadınlarla tek tek konuşma gibi bi cabam olmadı. ben onlardan gercekleri duymak istedim. belki bir kadın gözüyle beni anlar diye düşündüm. hoş, kadının düşmanı yine kadın..Dünyada ki bütün kadınlarla tek tek konuşup esinizle gorusmemeleri konusunda ikna ederseniz hiç bi sikintiniz kalmaz bence çünkü esinizin herhangi bir kadınla sizi aldatma potansiyeli var .Bence yapabilirsiniz ben gordum o azmi siz de. Esinizle ilgili bir adım atıp olayı cozmeye niyetiniz yok sizin , anca kızlar evli adamları ayrtiyoralar diye kendinizi avutursunuz. Erkekler haklı bence ya. Kendine saygısı olmayan, bana bağımlı bi eşim olsa ben de aldatirim,neresine asık olayim ki böyle bi eziğin, kendini sevmeyen ben niye seveyim ki düşünürüm
ne için aşık olunur bir insana hanımefendi. Zayıf, bağımlı karakterli bir insana aşık olmak için bi neden söyler misiniz? Siz aşık olurken bakmıyor musunuz bu insan nasıl birisi diye. Esiniz de belliki sizi bir tartmis ve bunlara göz yumacak kadar ona bağımlı bir karakteriniz olduğunu farketmiş ki hiç bir çekince hissetmiyor bunları yaparken. Bahsettiğiniz şey de sevdiklerinize çok değer vermek değil kendine hiç değer vermemek. Kendine güvenen bir insan hayatın karşısına cikartigi olumsuzluklarla mücadele etmekten korkmaz. Hepimiz hayatımızda kötu şeyler yaşıyoruz ve ya daha kötü olursa diye mücadele etmekten kacmiyoruz. Sunduğumuz açıklama çok komik. Esinden ayrılan herkes travma yaşar, güçlü kendini güvenen kadınlar acisi ni çeker ve hayatına kaldığı yerden döner. Ama sizin gibi kadinlar korkarak ya bu aşağılamaya hayatları boyunca maruz kalmayı kabul ederler ya da sonunda eşleri tarafından terk edilip mutsuzluklariyla sevdiklerine hayatı zehir ederler. Madem kendine güvenen bi kadinsiniz ona yakışacak şekilde davraninbütün kadınlarla tek tek konuşma gibi bi cabam olmadı. ben onlardan gercekleri duymak istedim. belki bir kadın gözüyle beni anlar diye düşündüm. hoş, kadının düşmanı yine kadın..
ayrıca su yorumunuzda cok acımasızsınız.
Kendine saygısı olmayan, bana bağımlı bi eşim olsa ben de aldatirim,neresine asık olayim ki böyle bi eziğin, kendini sevmeyen ben niye seveyim
kocasını seven ona baglı eşlere 'kendine guveni yok' diye aldatılmayı ve asık olunmamayı hak görüyosunuz.. ezik diye basta asağılıyorsunuz.. kendimi çok seviyorum hanımefendi. önceki yorumlarımı da okuduysanız ben sevdiklerinden ayrılınca travmayı atlatamayan bi yapıya sahibim. kendim daha cok pişmanlık duyarım diye kendime böyle geri dönüşü olmayan bi bilinmezlik yapmak istemiyorum..
evlenip ailemden ayrılınca yıllarca agladım cektiğim özlemden dolayı. sonra cocuklarım olunca hafifledi bu acı. cok sevdiğim, dostum dedğim bir iki arkadasımla yollarımız ayrı. hala uzuluyorum yokluguna..
esime karsı hissettiğim duyguların adı yok. belki artık sevmedğim için bunlara göz yumabiliyorum. belki de cok sevdiğim için. bunu bile anlayabilmiş değilim. lütfen damdan düsen biri anlatsın bu durumu. yasamadan hissedilmiyor..
Arkadaslar konuştum kocamla.
Bana arkadaşlarıyla bulustugunu arama listesinden gösterdi. Bak bunlarla görüştük ve buluştuk dedi. O kızı sordum. Orada yine beni suçladı. Daha nasıl anlatayım isim düştüğü için arayıp konustugumu dedi. Sen ne diye bunlarla konusacaksin. Biliyor zaten evliyiz cocukluyuz.ne değişecek dedi.
Ve ilk kez ben boşanma konusunu açtım. Bosanilacak bişey yok sen abartiyosun dedi. Ben çocuklarımızı seni düşünüyorum. Mutsuzluguna dayanamıyorum.işine tezine bak sen dedi. Benim saçma sapan kıskançlık yaptığımı savundu durdu. Böyle şeyler arastiriyorsun bulamazsın hiçbişey dedi.
Şimdi annemlere geldim. Konuşmuyorum kendisiyle suan. Nereden başlasam diye düşünüyorum. Bana kizmakta haklısınız ama ben hala kendim de abartiyor olmama ihtimal de veriyorum. Çünkü gerçekten çok kıskanç birisiyim. Adamı ilk yıllar kafese tikma çabaları oldu resmen. Ama onun da doğru yapmadığı şeyler vardı . En başta bekarlik havası. Düşünüyorum. Lakin biliyorum ki bunlar bir çırpıda bitmiyor.
Allahım doğru olanı yapmamı nasip etsin..
Iyi de erkekler de yasliysa yasli gorunuyor zaten. Herifin yuzune bakinca anliyorsun. Kadinlar yaslaniyor ama erkekler yaslanmiyor mu ki? Doga kimseden yana degil, zaman herkesin agzina s...yor.
Tek fark genc kadinlar para icin abilerine yapismakta sakinca gormuyorlar, evlenince de nasipmis cnm diyip geciyorlar. Genc kadin +yasli erkege bir sey denmiyor ama gen erkek+yasli kadin evliligine jigolo tuttu deniyor.
Evet çok zor bi durum. Bu forumda yazılar lari okuyorum.aldatilan bi daha aldatiliyorCanım benim yuva yıkmak zordur ama bunları hazmedebilecekmisin? Rabbim sana sabır versin hakkında hayırlı olanı gönlüne versin ne diyin çok zor bi durum üstelik hamileykende olmuş. Eşin bunu huy edinmiş belliki heyecan istiyo evliliğin sorumluluğu yok ondan harama kolaylık veriyo çok yazık. Eşini önüne al ve açık açık herşeyi ama aklındaki her soru işaretini yaz unutmamak için ve sor, eğerki eşin bu huydan vazgeçerse ve sende kaldırabilirim bunları diyorsan yuvanı bozma(zor biliyorum) ama güvenin inancın yoksada aklından geçeni yap eminimki çocukların seninle bu adamla olmaktan daha huzurşu olucaklar
Konu sahibi sizi anlasamda maalesef beğenmek zorunda kaldım. İnanın kızım olsanız " boşan derdim". Allah yardımcınız olsun.Dünyada ki bütün kadınlarla tek tek konuşup esinizle gorusmemeleri konusunda ikna ederseniz hiç bi sikintiniz kalmaz bence çünkü esinizin herhangi bir kadınla sizi aldatma potansiyeli var .Bence yapabilirsiniz ben gordum o azmi siz de. Esinizle ilgili bir adım atıp olayı cozmeye niyetiniz yok sizin , anca kızlar evli adamları ayrtiyoralar diye kendinizi avutursunuz. Erkekler haklı bence ya. Kendine saygısı olmayan, bana bağımlı bi eşim olsa ben de aldatirim,neresine asık olayim ki böyle bi eziğin, kendini sevmeyen ben niye seveyim ki düşünürüm
Sabaha kadar düşünüp boşanmaya karar verdim.öğlene doğru görüştük eşimle arabada bi yere gidip.Madem boşanmaya kararı aldın canım bundan sonra esin olmadan da herseyin yolundaymis gibi,onun dünyadaki tek adam olmadığını, daha fazla sosyalleserek esini dumura ugratmani, eşine empati kurma yetisi kazandirmani diliyorum senden. Insallahhh mutlu olursun
Bu sebepten boşanma oranı kadınlarda pek bir artmış olmalı..
Nasılsa param pulum var oh ne alaAllah akıl fikir versin..
Aslında ben nisanliyken buna benzer bi durum yaşadım Belki gurursuzluk yaptım ama ayrilmadim savaştım bana kızan çok olabilir ama en başta düşündüm tek şey emeklerimdi. Sizi anlıyorum aslında çok ama cok iyi. Bence siz en iyisi "bugün geri kalan hayatımın ilk gunu"ilkesini uygulayın ve eşinizin burnunu surtturun. Ayril derim ama ayrılınca bu durumda en karlı taraf yine esin olacak. Bütün sorumluluk sana kalacak . ZAMAN diyorum. Eşinizi sasirtin. O desin ki ben bu kadini kaybediyorum! !!!Sabaha kadar düşünüp boşanmaya karar verdim.öğlene doğru görüştük eşimle arabada bi yere gidip.
BAna diyor ki ne var telefonda konustuysam. İsim düştü konuştum diyor. Detayıni sormadım. Bi bahane mutlaka bulabilir. Sonra beni ikna etmeye uğraştı. Cocuklarimiz olmasaydı bu şartlarda zaten bi evlilik kalmazdı. Sebebi benim ona güvenmeyip sürekli takip etmem ve kurcalamam.
Şimdi annemlerdeyim hala. Yazılanları okuyup düşünüyorum daha ne yapsam. Ama hepsi aynı kapı ya çıkıyor. Ya boşan ya boşanma ortasi yok
Aldatmadigini nereden biliyorsun burdaki konulari okuyunca hocbirseyden emin olmamak gerektigini ogrenmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?