Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Dünyada ki bütün kadınlarla tek tek konuşup esinizle gorusmemeleri konusunda ikna ederseniz hiç bi sikintiniz kalmaz bence çünkü esinizin herhangi bir kadınla sizi aldatma potansiyeli var .Bence yapabilirsiniz ben gordum o azmi siz de. Esinizle ilgili bir adım atıp olayı cozmeye niyetiniz yok sizin , anca kızlar evli adamları ayrtiyoralar diye kendinizi avutursunuz. Erkekler haklı bence ya. Kendine saygısı olmayan, bana bağımlı bi eşim olsa ben de aldatirim,neresine asık olayim ki böyle bi eziğin, kendini sevmeyen ben niye seveyim ki düşünürüm

bütün kadınlarla tek tek konuşma gibi bi cabam olmadı. ben onlardan gercekleri duymak istedim. belki bir kadın gözüyle beni anlar diye düşündüm. hoş, kadının düşmanı yine kadın..
ayrıca su yorumunuzda cok acımasızsınız.
Kendine saygısı olmayan, bana bağımlı bi eşim olsa ben de aldatirim,neresine asık olayim ki böyle bi eziğin, kendini sevmeyen ben niye seveyim
kocasını seven ona baglı eşlere 'kendine guveni yok' diye aldatılmayı ve asık olunmamayı hak görüyosunuz.. ezik diye basta asağılıyorsunuz.. kendimi çok seviyorum hanımefendi. önceki yorumlarımı da okuduysanız ben sevdiklerinden ayrılınca travmayı atlatamayan bi yapıya sahibim. kendim daha cok pişmanlık duyarım diye kendime böyle geri dönüşü olmayan bi bilinmezlik yapmak istemiyorum..
evlenip ailemden ayrılınca yıllarca agladım cektiğim özlemden dolayı. sonra cocuklarım olunca hafifledi bu acı. cok sevdiğim, dostum dedğim bir iki arkadasımla yollarımız ayrı. hala uzuluyorum yokluguna..
esime karsı hissettiğim duyguların adı yok. belki artık sevmedğim için bunlara göz yumabiliyorum. belki de cok sevdiğim için. bunu bile anlayabilmiş değilim. lütfen damdan düsen biri anlatsın bu durumu. yasamadan hissedilmiyor..

Ay acaba kocan christian grey mi Kırmızı oda fantazileri mi var yoksa
Ne bileyim bir garip. Senin kızları arayıp konuşman, kızların sizi ikna çabaları. Eşinin bunca sana kibar nazik davranışı.. Herkeste karşılıklı bir kabulleniş var gibi.

Kişisel algılama ama ben hiç anlayamıyorum eşin aldattığı kadını arayıp sorguya çekmeyi. Bu bana çok küçükltücü geliyor. Ne soruyorsun ki? Bir şeylerin hesabını soracaksan o kişi eşin olmalı.

Kesinlikle boşan ya da boşanma diyemeyiz. Sen arada kalmışsın belli. Bir sihirli değnek arıyorsun hayatına dokunup bir şekilde rayına sokacak. Ama inan bana öyle bir değnek yok.

Boşanmak çok zor. Ne kadar para kazanırsan kazan, toplum aile baskısı çocukların sorumlulukları, erkeklerin tacizleri bakış açıları, İlgilenmek zorunda olduğun faturalar, tamiratlar vs.. Hepsi çok zor olur. Boşanırsan hayatın muhtemelen şimdiki halinden çok daha zor olacak.

Öte yandan boşandığında özgüvenini kazanırsın. Hayat kaliten artar.Burada ki bir çok kadına göre sen avantajlısın ve hayatını kolay kurup daha güzel bir düzende yaşarsın. Sürekli kocandan şüphe duyduğun paranoyak yıllara elveda dersin. Sinir stress sahibi olmazsın. Her iki tarafta rahat eder. İnsan gibi yaşarsın. Belki yeniden sever sevilir belki daha çok mutlu olursun. Bilemeyiz. Fakat bir ömür ben aldatılıyor muyum? eşim ne yapıyor? sorularıyla geçmez..

Çok uzun yazdım ama karar gerçekten sana ait arkadaşım. Daha gençsin ve hayat böyle şeyler için çok kısa.

ne için aşık olunur bir insana hanımefendi. Zayıf, bağımlı karakterli bir insana aşık olmak için bi neden söyler misiniz? Siz aşık olurken bakmıyor musunuz bu insan nasıl birisi diye. Esiniz de belliki sizi bir tartmis ve bunlara göz yumacak kadar ona bağımlı bir karakteriniz olduğunu farketmiş ki hiç bir çekince hissetmiyor bunları yaparken. Bahsettiğiniz şey de sevdiklerinize çok değer vermek değil kendine hiç değer vermemek. Kendine güvenen bir insan hayatın karşısına cikartigi olumsuzluklarla mücadele etmekten korkmaz. Hepimiz hayatımızda kötu şeyler yaşıyoruz ve ya daha kötü olursa diye mücadele etmekten kacmiyoruz. Sunduğumuz açıklama çok komik. Esinden ayrılan herkes travma yaşar, güçlü kendini güvenen kadınlar acisi ni çeker ve hayatına kaldığı yerden döner. Ama sizin gibi kadinlar korkarak ya bu aşağılamaya hayatları boyunca maruz kalmayı kabul ederler ya da sonunda eşleri tarafından terk edilip mutsuzluklariyla sevdiklerine hayatı zehir ederler. Madem kendine güvenen bi kadinsiniz ona yakışacak şekilde davranin

Canım benim yuva yıkmak zordur ama bunları hazmedebilecekmisin? Rabbim sana sabır versin hakkında hayırlı olanı gönlüne versin ne diyin çok zor bi durum üstelik hamileykende olmuş. Eşin bunu huy edinmiş belliki heyecan istiyo evliliğin sorumluluğu yok ondan harama kolaylık veriyo çok yazık. Eşini önüne al ve açık açık herşeyi ama aklındaki her soru işaretini yaz unutmamak için ve sor, eğerki eşin bu huydan vazgeçerse ve sende kaldırabilirim bunları diyorsan yuvanı bozma(zor biliyorum) ama güvenin inancın yoksada aklından geçeni yap eminimki çocukların seninle bu adamla olmaktan daha huzurşu olucaklar

Seninle evliyken gizli kapakli elin kizlariyla bulusmak nedemektir? Bu resmen aldatmaktir. Evli bir erkegin kadin arkadasi olmasi normal, en az evli bir kadinin karsi cinsten bir arkadasinin normal olmasi kadar, ama bu baska birsey. Sizden gizliyor ve bu kesinlikle buyuk bir suc. Eger esinizin kotu bir niyeti olmasa o kizi sizin evinize bile davet edip adam gibi sizinle tanistirirdi, gizli kuytu koselerde bulusmazdi. Ona seni bosayacagim demediginiz surece bunu yapmaya devam etmis cunku kendini vazgecilmez falan zannediyor, sizi takmamaya devam edecek galiba. Bence bir kez daha dusunun, kocaniz bile olsa, cocuklarinizin babasi bile olsa ihanet asla affedilmemeli. Bosuyorum seni deyin bakalim ne tepki verecek.

Madem boşanmaya kararı aldın canım bundan sonra esin olmadan da herseyin yolundaymis gibi,onun dünyadaki tek adam olmadığını, daha fazla sosyalleserek esini dumura ugratmani, eşine empati kurma yetisi kazandirmani diliyorum senden. Insallahhh mutlu olursun

Erkek de yaşını gösteriyor haklısın ama benim söylemek istediğim şu. Ben mesela pek çok 50 yaşındaki erkeği çekici bulabiliyorken. Benim yaşındaki erkekler kim 50 yaşındaki kadınları çekici bulmuyor. Mesela Tom CRuise 50 yaşını geçti ama filmlerde yanına yakıştırdıkları sevgililer en fazla 35. Bize de bu çok normal geliyor mesela görevimiz tehlikeyi izlerken. Lost' u hatırlıyorsunuzdur 40'lı yaşlardaki JAck ve SAwyer yirmili yaşlardaki KAte için yarışıyorlardı. İşin acısı yakışıyorlardı.

Evet çok zor bi durum. Bu forumda yazılar lari okuyorum.aldatilan bi daha aldatiliyor
Bunu yaşayan devam etse bocaliyor.etmese ya pismanlik yaşıyor ya hayatını kuruyor o hayatını kuranlar da ailesinden desteği olan, dimdik ayakta durabilen kadınlar. Ben 2 çocukla hayatta herseyi basarabilirim misal ki koca vefat etti. Ama su boşanma mevzusu çok çok farklı.

Konu sahibi sizi anlasamda maalesef beğenmek zorunda kaldım. İnanın kızım olsanız " boşan derdim". Allah yardımcınız olsun.

Sabaha kadar düşünüp boşanmaya karar verdim.öğlene doğru görüştük eşimle arabada bi yere gidip.
BAna diyor ki ne var telefonda konustuysam. İsim düştü konuştum diyor. Detayıni sormadım. Bi bahane mutlaka bulabilir. Sonra beni ikna etmeye uğraştı. Cocuklarimiz olmasaydı bu şartlarda zaten bi evlilik kalmazdı. Sebebi benim ona güvenmeyip sürekli takip etmem ve kurcalamam.
Şimdi annemlerdeyim hala. Yazılanları okuyup düşünüyorum daha ne yapsam. Ama hepsi aynı kapı ya çıkıyor. Ya boşan ya boşanma ortasi yok

Şu bir gerçek ki eşiniz ne kadar da inkar etse gözü dışarda bir insan. Bugün x kişi olur, yarın y kişisi olur. Bunları takiple kanıtla ancak kendinizi yıpratırsınız. Artık yapacağınızı yapmış, sonucunu almışsınız. Bundan sonra eşiniz düzelmez. Ancak tek çocuk varken cesaret edip ayrılamamışsınız bir de 2. yi düşünmüşsünüz yanlış anlamadıysam.

Eğer onunla devam etmeyi düşünüyorsanız bundan sonrası normal bildiğimiz bir evlilik olmaz artık, hiçbir şeyi kurcalamayın. Onunla kavga etmeyin, sorgulamayın. Özgür bırakın ne isterse onu yapsın ama çocukların başında babası olsun. Siz de çocuklarınız ve kariyerinizle ilgilenin.

Boşanmayı düşünürseniz de 2 çocukla yalnız başınıza hayatı yürütebileceğinize emin olmanız gerekir.
Ya da başka bir evlilik çocukların başında üvey baba, diğer evde üvey anne.
Yani hepsi zor. Allah kolaylık versin.

Bu sebepten boşanma oranı kadınlarda pek bir artmış olmalı..

Nasılsa param pulum var oh ne ala Allah akıl fikir versin..

O bosananların hepsinin sadece calışan kadinlar olduğu bilgisine nereden ulaştınız ? Hayır yani ben kadın evinde otursun kafasında bir insan değilim.Annemde kendimi bildim bileli calisiyordu iyikide calismis.Bende ev hanımı değilim sadece suan calismiyorum.Calisacağım.
Ama eline iki kuruş para gecti diye kendini bir halt sanan kadinlara iyi bakamiyorum kusura bakmayin iki lagindan biri pedini kocasi aliyor,kocasi dövse boşanamaz.
Goruyoruz ne ogretmenler,avukatlar,müdürler dayak yiyip yiyip oturuyor birde üstüne maaşı kocaya veriyor ??? Bunları yok sayıp evdeki kadınlara bu kadar hırslanmak niye ???
Evet calisscagim ama istersem yan gelir yatarım ,gezerim,alisveris yaparım.Kocam hicte para hesabi yapmaz neye harcadin niye aldin bile demez.Ama bazilari var ki kendileri calismasa kocasindan zirnik göremez böyle yarasi olup boş konusanlarada itafen..

Aslında ben nisanliyken buna benzer bi durum yaşadım Belki gurursuzluk yaptım ama ayrilmadim savaştım bana kızan çok olabilir ama en başta düşündüm tek şey emeklerimdi. Sizi anlıyorum aslında çok ama cok iyi. Bence siz en iyisi "bugün geri kalan hayatımın ilk gunu"ilkesini uygulayın ve eşinizin burnunu surtturun. Ayril derim ama ayrılınca bu durumda en karlı taraf yine esin olacak. Bütün sorumluluk sana kalacak . ZAMAN diyorum. Eşinizi sasirtin. O desin ki ben bu kadini kaybediyorum! !!!

Aldatmadigini nereden biliyorsun burdaki konulari okuyunca hocbirseyden emin olmamak gerektigini ogrenmeye basladim

Ben benim kocisim yapmazcı bir tip değilim.Ama eşim yaparsa anlarım."Şu şartlarda" (sartlari yazmayim sonra kocasinı övmeye yer arıyor derler)
durduk yere adamdan suplenmek ruh hastaligina girer.Bence fazla takilmayin buralarda bu kadar kafayı bozmuşsanız.

Takip programları var. Bizim bi arkadasin eşi yapmış adam anlattı. Haberi o soledigi nde olmuş. KovasininTlfonun mail nosu nu kendi tlfonun indirdiği programa yazmış. Bildiğin navigasyon gibi nerde hangi semtte ne kadar kaldi vs vs . Ve eşinin telefonuna da bi program indirebilirsin anlamazsa eğer. Bütün tlefon konuşmalarını kayıt eden bi program. Hatta programa şifre bile konabliiyorMuş. Yani esin programı açıp konuşmaları silemez. .

Bu bir hastalık. Telefon flörtü. Bence aradığı kadınlarla görüşmüyordur bile. Fakat ergenler yapar ya onun gibi bisey geldi bana kocanızın durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…