Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Konu sahibi arkadaşım...Eşini gerçekten seviyor musun ? Yoksa bunun adı sevgi değilde ,yalnızlık korkusu, alışkanlık çaresizlik olmasın ?????
hadi onuda geçtim .....eğer çaresizliğini ve korkularını eşinede hissettirdiysen ki hissettirdiğini düşünüyorum...ozaman işin çok daha zor..Çünkü asla onun yolunu değiştiremezsin.Böyle bir çaba içine hiç girme bile.
önce kendini değiştir...eğer bunu yapamayacaksan

boşa gitsin.....

Bosan demekten başka birşey gelmiyor aklıma kusura bakma. Ya kabul et sus ya da ayrıl. Bu Ada'm değişmez daha beter olur

bu mesajdan sonra yazacak birşey kalmamışki bize

Kadinlari neden arayip konusuyorsunuz? Neden kendinizi bukadar düsürüyorsunuz? Bosanin demiycem cünkü size kalmis bisey hem zaten bosanmiycaksiniz ama bari bukadarda düsmeyin elin kadinlarini arayip ne konustunuz ne yaptiniz diye sorarak... Bu nasil bi tavir nasil bi davranis anlayamadim dogrusu...

Başınıza gelmesin ve siz hiç anlamayın

Sen sanki o eş senin değilmiş gibi maşallah o kadar normal yaşıyorsun ki..
Bir cocuğun varken ikinciye hala hamile kalıyorsun arada telefon detaylarına bakıyorsun

Akademisyen kadınsın ,aklın alıyormu arkadaş gibi görüşmeleri,eve bırakmaları,maaşın var cocuğun var hayatını kurmuşsun şu adamı başından def etmek bu kadar mı zor nereye kadar cekeceksin.

hanımefendi nasıl bunca sene bir ayrılık, evi terketme, boşanma davasını korkutma amaçlı da olsa açma vs hiç bir şey yapmadınız? yani bu çocuk meselesi bana cidden bahane geliyor. Allah aşkına siz böyle bir evliliği devam ettirerek iyi bir şey yaptığınızı mı düşünüyorsunuz o çocuklara. babası annesi yerine başka kadınların peşinden gidiyor. bu çocuklar böyle bir evlilikte ve düzende mi mutlu olacaklar. biriyle 3 yıldır görüşüyormuş, diğeriyle de kaç kere telefon görüşmelerini yakalamışsınız nasıl arkadaşız dediklerinde tamam dediniz. kimmiş bu arkadaş sizinle de tanıştırsın hele bi.
ben de aldatıldım hanımefendi çok kötü bir duygu insanı yerle bir eden bir duygu lütfen kendinizi ezdirmeyin. lanet olsun bunu yapanlara da bile bile böyle insanlarla beraber olanlara da. he şunu da söyliyim beni de arkadaşız diye kandırmaya çalışmışlardı ama ben tabi ki yemedim ve peşini de bırakmadım. insan içine çıkamayacak hale de getirdim kimse kusura bakmasın. o yüzden böyle şeylere çok üzülüyorum ve çok kızıyorum. çocuklarınıza ve kendinize böyle bir evliliği devam ettirerek asla ama asla iyilik yapmazsınız. boşanmak ve ayrılık dünyanın sonu değil. benim annem babam da biz küçükken aldatma sebebiyle ayrıldılar, annem hükümet gibi kadın tek başına ayakta 2 tane evlat büyüttü. asla kimseyi kınamıyorum bu olayları herkes yaşayabilir Allah yaşatmasın ben de yaşayabilirim. kendinizi de evlatlarınızı da kurtarın

Arkadaslar konuştum kocamla.
Bana arkadaşlarıyla bulustugunu arama listesinden gösterdi. Bak bunlarla görüştük ve buluştuk dedi. O kızı sordum. Orada yine beni suçladı. Daha nasıl anlatayım isim düştüğü için arayıp konustugumu dedi. Sen ne diye bunlarla konusacaksin. Biliyor zaten evliyiz cocukluyuz.ne değişecek dedi.
Ve ilk kez ben boşanma konusunu açtım. Bosanilacak bişey yok sen abartiyosun dedi. Ben çocuklarımızı seni düşünüyorum. Mutsuzluguna dayanamıyorum.işine tezine bak sen dedi. Benim saçma sapan kıskançlık yaptığımı savundu durdu. Böyle şeyler arastiriyorsun bulamazsın hiçbişey dedi.
Şimdi annemlere geldim. Konuşmuyorum kendisiyle suan. Nereden başlasam diye düşünüyorum. Bana kizmakta haklısınız ama ben hala kendim de abartiyor olmama ihtimal de veriyorum. Çünkü gerçekten çok kıskanç birisiyim. Adamı ilk yıllar kafese tikma çabaları oldu resmen. Ama onun da doğru yapmadığı şeyler vardı . En başta bekarlik havası. Düşünüyorum. Lakin biliyorum ki bunlar bir çırpıda bitmiyor.
Allahım doğru olanı yapmamı nasip etsin..

yani bravo gerçekten. eşinizde neler dediyse direk siz kendinizi suçlamaya başlamışsınız. eşinizi tebrik ederim.
hanımefendi; normal bir arkadaş olsa sizinle de tanıştırır. eşiniz gizli gizli kadınlar görüşüyor, başkasıyla diyip o kadına gidiyor siz hala acaba benim abartmam mı diyorsunuz. ne diyeyim. siz eminim bu adamı da yaptıklarını da sineye çekersiniz. Allah yardımcınız olsun

Eğîtîmi îyi olan kadınların daha cok üstüne geliyorlar boşan diye..daha fazla matematik kimya edebiyat bilmesi daha kendine özgüvenli olmasını gerektirmiyor işte..
Kadın yine kadın .Saf yeri gelince kendimide içine katarak söylüyorum salağız..iki söz kandırıyor..
Şöyle cüneyt arkın gibi masayı devirip yeter uleyn yeminimi bozdum bizans kargası seni diyip başımızdan atsak hemen..
Var böyle güzel cesur kadınlarımızda öpüyorum alınlarından.

Siz esinizin bu kızlarla sadece arkadaş olarak konuştuğunu mu dusunuyorsunuz..
Aksi olsaydı bosanmaniz gerekirdi yıllar önce. Yanlış anlamayin ama bu saflığı bırakın biran önce..
Hem niye sizin ve çocuklarınızın düzeni bozulacak. Hergun kandirilmak hergun bu psikolojiyi taşımak dahami kolay..çocuklarınız da etkilenir.
Eşiniz gitsin evden duzeninizi bozmayin..
Üstelik kariyer sahibi bir kadinsiniz, mesleği olmayan hanımlar ne yapsın..

En azından konuşmuşsunuz, bu da bir adımdır.
Kendinizi suçlamayı önce bir bırakın.
Siz ne yaparsanız yapın, eşinizin sizi muallakta bırakan davranışlarını, aldatmasını haketmediniz.
İlk sayfada boşanmayacağınızı anladım çünkü siz başka bir yol gösterilmesini istediniz.
Bundan sonra yapacağınız şey dik durmak olsun.
Kendinizi dinleyin, iyileştirin ve sonra bir yerlerden başlarsınız.

Bu işin parayla kkariyerle alakası yok.benim kendime güvenim yok. Bu yüzden psikologla görüştüm bi kaç ay.sonuç alamadım. O da benim ksiligimin yeteneklerimin farkında olmadığımı belirtti.sinirlerim alinmis gibi tepkisiz oldugumu.çözüm olarak pek bişey olmadı.
Yoksa ben de biliyorum ilkokul mezunu olan kadının dimdik ayakta durduğunu ve benim tüm sahip olduklarıma rağmen boynumu içine çekip ezik ezik gezdiğimi. Akademik başarı ayrı şey. Kendine güven ayrı şey maalesef

Kesinlikle katılıyorum.Ablam yıllarca aldatıldı çocukları küçüktü boşanmaya cesaret edemedi,geçen yıl boşandı.Şu an tek keşkesi ilk duyduğumda boşansaydım oldu.

Eşiniz zaten hatalı. Size ne boşanın ne de boşanmayın diyebilirim..

Nedir vazgeçemediği nedir bu kadar konuştuğu merak ettim.

Asıl bu kızlara akıl ermiyor.. Gençliğini evli 2 çocuk babası adamla ne konuşarak harcıyorsun ?

Bu nasıl rahatlık ki böyle ?

Tamam da neden konu sahibesi?

İkili ilişkileri geçtim, diğer alanlarda nasılsınız? Kendine güvenmeme sebebiniz nedir?

Gerçekten bir sebebiniz yok. Pekçok gence bir şeyler öğreten, bilgili, topluma faydalı saygıdeğer bir insansınız. Siz kendinize güvenmiceksiniz de kim güvensin?

Tanıdığımız bir hatunun, komşumuz ne işi ne mesleği vardı, 4 çocukla işe yaramaz kocasını evden attı. Hızını alamayıp alt komşumuzun kocasını da evire çevire dövmüştü. Yani iriyarı bir kadın değil ama cevvaldi. Adamı sopa manyağı yaptıydı. Diğer komşuyu adam döverken tüm apartman duyardı ama bir şey yapmazdı bir de subay mı neydi hayvan. Şu kadındaki özgüvenin yarısına sahip olsanız yeter bence.
Şimdi kendi işyeri var, çok çalıştı, sermaye buldu işini kurarken de çok sıkıntı çekti, ilkokul mezunu mu ne ama tam bir girşimci. Canavar gibi bir hatun.

Boşanın boşanmayın siz bilirsiniz ama ezilmeyin.
Herif size çoluk çocuğun var otur aşşağı işte yeaaaaaa icat çıkarma ne boşanması demiş. Bu lafları poposuna sokun derim.
Paranız var, işiniz var neden eziliyorsunuz? Sizin yerinizde olsam fırtına gibi eserim.

O kizi guzel bi tehtid et kardesim... Snin ailene ulasip ne haltlar yedigini bir bir anlatacam de. Kiz bide isterseniz gorusmeyim diyor ya. Kocaniza guzel bi goz dagi verin. Ayaklarinizin uzerinde durmaniz cok guzel. Kendinizi harap etmeyin ve esinizin burnundan bi guzel getirin. Amannn bosan tekmeyi bas falan diyenlere pek kulak asmayin. Kendi basina gelen bi cok insan var ama kendileri bosanmayi denemiyor her nedense.

Bence de, kızı arayıp kendini küçük düşürdüğü yetmemiş bunları yapıp iyice rezil olsun.
Kız ya senin kocan bana yapıştı git kocanı dizginle, git başımdan derse?? Bunu da düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…