Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Kizlar issiz, gucsuz gencecikler diyorsun. Ne isiymis bu gorusmek zorunda oldugu. Hadi is diyelim bir insan is amaciyla gorustugu birine neden bekar oldugunu soylesin? Kiz demis ya faceden ogrendim evli oldugunu diye. Kizlar sana is amacli gorusuyoruz dedi mi? Arkadasiz dedi degil mi? Seni suclu cikarmasina izin verme.

Ama irkikler bizdin firkli onlara hak lütfen

Bide konu sahibi madem arkadaşça konuşuyorlar neden bekarım diyor. Bekarım demek nedir ya bu boşanma sebebi değilse hiç bişey değil zaten

Eşinin bir bayanla arkadaşım diyerek sürekli görüşüp konuşmasına nasıl göz yumdun şaşkınım böyle adamları umursamayin hanımlar ya bu kalitesizlik resmen bir bayana yapılan adaletsizlik aşağılıklık vs..

Oralar baştan aşağı palavra zaten yiyen olursa.

Erkeklerin hepsi neden aldatmıyor ? Ya da bazı kadınlar kendilerini mi kandırmak istiyorlar ...

madem iş arkadaşı neden bekarım diyor
evli olunca iş yapamıyor muymuş
hadi tamam boşanamıyorsunuz da sizi bu kadar salak ( affedersiniz) yerine koymasına niye izin veriyorsunuz
ayrıca kızları aramanızda ayrı bir rezillik
arayınca ne diyorsunuz ki

İyi bir işiniz varken neden bu boşanamama korkusu?
Herhangi bir iş arkadaşıyla bile günde bu kadar saat konuşmak normal değilken kızlar "hee biz arkadaşız öylesine konuşuyoruz" diyorlar ve inanıyorsunuz.
Çocuklar için vs diyorsunuz ama eşiniz böyle iken ikinci çocuğu yapmak hata iken, babası annesine ihanet ediyor sizce ev ortamı çok mu huzurlu? Ha adam dışarda keyfine bakıyor o ayrı.
Bence siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz.
Maddi imkanı olmayan bayanlar bile bir şekilde kendine ihanet eden eşinden ayrılıyorken sizin kaçmamanız gerek. Her an şüpheyle mi devam edeceksiniz hayatınıza?

İşin gücün yerinde bu kadar pislikle neden muhattap oluyorsun?
Boşanmaktan daha mı kolay bu arkadaşım?

Ne alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşum kırmızı gecelikleri unutmayalım sonra aldatılırız
Evet,yaaaa. Bizde bu kafa varken hiç bir şey değişmez. Sanki kocaların hepsi manken, model. Kadın çalışıyor, tez yazıyor, çocuk doğurmuş hala "pardon ama kendinize özen göstermiyor musunuz". Gösterse ne olur? Doğa erkekten yana. Orta yaşa gelince ne yapsa boş. 20 yaşındakiler gibi şirin olabilecek mi? Sadece temizlik bakım mı herşey. Bütün gün güzellik salonundan çıkmayın isterseniz. Yıllar yüzünüze yansıyor. Erkekleri gençlik çekiyor. Konu sahibi ne istiyorsanız onu yapın. Boşanın, boşanmayın. Ama lütfen kocanızın poposunu daha fazla kaldırmayın.

Bayanmi arkadaşiniz

Iyi de erkekler de yasliysa yasli gorunuyor zaten. Herifin yuzune bakinca anliyorsun. Kadinlar yaslaniyor ama erkekler yaslanmiyor mu ki? Doga kimseden yana degil, zaman herkesin agzina s...yor.
Tek fark genc kadinlar para icin abilerine yapismakta sakinca gormuyorlar, evlenince de nasipmis cnm diyip geciyorlar. Genc kadin +yasli erkege bir sey denmiyor ama gen erkek+yasli kadin evliligine jigolo tuttu deniyor.

Son düzenleme:

Ben

ben şöyle düşünüyorum:
kadınlar, kendi kendini kandırıyor ve kendi kendine ediyor.
evlenmek için can atan genelde kadınlar oluyor, evlenince bi sürü yükün altına giren yine kadınlar oluyor, ama seviyorum, ama sadece konuşuyorlar, ama yalnız kalırsam ne olacak...üstelik bu adamları bir de seviyorsunuz yahu karısı doğururken elin kızlarıyla gezen adamın neresini seviyorsunuz Allah aşkına, hastalıklı bu sevgi. siz 2 çocukla tez yazıp ki bu yeterince zor zaten, bir de bu adamın derdini çekiyorsunuz..yazık değil mi size? bu adamdan başka bir hayat bilmemişsiniz belki hiç kendi başınıza gezip tozmamışsınız, hiç tek başınıza takılmamışsınız.
erkeklerin -maalesef epeeey büyük bir kısmı- başka kadınlar konuşmaktan, görüşmekten, onlarla havadan sudan da olsa bişeyler paylaşmaktan keyif alıyor (daha işin içine cinselliği filan hiç katmadım dikkat ederseniz o apayrı bir konu). Hele siz 22 yaşında evlenmişsiniz resmen çocukmuşsunuz. Oooh siz evde çocuğa bakın, işleri yapın, para da kazanın, hanım hanım cici eş olun elaleme karşı adamın koltukları kabarsın, adamın bir derdi yok ki. Erkeklere gün doğuyor resmen sayenizde. Bunu bir anlasak ne güzel olacak, erkekleri siz böyle ediyorsunuz.

siz şimdi yaşadığınız şehirde bir bara gidip oturabilir misiniz? orada biriyle muhabbet edebilir misiniz?
güya iş içinse madem siz de erkek öğrencilerinizle takılın dışarıda/telefonda saatlerce... onlar da genç onlar da sizin işiniz, yapabilir misiniz?
bunları yapsanız adınız neye çıkar?

ezcümle ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demiş atalarımız. bu işin böyle olmasına siz meydan vermişsiniz. adam boşanmayacağınızı da biliyor oooh keyifler keka. ya çekin ya da hiiç yüzüne bile bakmadan çat diye verin boşanma dilekçesini telefon dökümlerini de sunun dünya kaç bucak görsün.

İşin gücün yerinde bu kadar pislikle neden muhattap oluyorsun?
Boşanmaktan daha mı kolay bu arkadaşım?
Boşanmanın ne olduğunu ya da ne kadar kolay olduğunu bilemem yaşamadan. Boşanmanın eksikerini düşününce cesaret edemiyorum. Çocukların ailece bölünmesi. Bi anne bi baba diye tutturmasi. Üvey annelerin yaptıkları vs. Görünce zaten cesaretim yok buna siginirim. Mesleki açıdan iyi bir konumda olabilirim ama kişilik olarak sin derece hassas ve guvensizim

Boşanmak çok zordur.
Kolay olur mu hiç.
Tabi ki yıpranacaksın.
Zor zamanlar geçireceksin.

Ama benim koynumdan çıkıp kime gitti, ya da kimin koynundan çıkıp bana geldi
diye bir tasan olmayacak.

Hepimiz evliliğimizde belli şeyleri yutuyoruz yanlış anlama.

Şahsen kolay olsa ben de çoktan boşanmıştım.

Ama hangisi daha zor diye düşündüğümde aldatma durumunu sindirmek, devamlı bu düşüncelerle
uyuyamamak boşanmaktan daha zor geliyor bana..

Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu sahibi, bunlardan bağımsız eşinizle nasıl tanıştınız?
Eşinizle konuşmuşsunuz yine suçlu çıkarılmışsınız şaka gibi...
Yani ders kitaplarından başınızı kaldırdığınızda karşınıza çıkan ilk erkekle mi evlendiniz?anlamadım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…