Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

bilmiorum ama suda olabılır ne kadar dogru tabı bılemem . sevse eger o karsı taraftakı kadınları ayrılak ıster dıe dusunuorum. esınız ne yardan ne serden vazgecmedıgıne gore kendıne deıdıklık bı ugras arıyor bence. kimi insanın yapısı bu. bnm bı arkadasım vardı nısanlı ve uzun bı ılıskının ardından nısanlanmıstı sevıoduda nısanlısnı ama sureklı farklı ınsalnlarla sevgılıcılık oynardı. kendını sevıdrmeyı ılgıyı sevıodu.

Hi

Hiç konuşmadiniz mi bu konuyu eşinizle
Konuştum tabi ki. Hepsine arkadasca konuşmalar.menfaatim için oluyor dedi. İşimi halletmek için diyor. Biz bu hayatta 4 kişiyiz diyor. Bana her konuda destek çıkıyor.son derece saygılı davranıyor.
Ama bana falanca arkadaş deyip de sessiz bi ortamda bu kızla gecenin bi yarisina kadar birlikte olmanın sebebi nedir bilemiyorum. Ya profesyonel ya da bilmediğim başka şeyler var

Şimdi bir şeyler söyleyeceğim fakat linç edilebilirim. Yazacaklarım bunları doğru bulduğum anlamına ASLA gelmiyor. Erkeklerde özellikle bizimki gibi erkek egemen toplumlarda erkekler bu yaptıklarını kendilerine hak görüyorlar maalesef. Yani başkalarıyla sadece cinsellik yaşamayı. Bu, eşlerini sevmedikleri anlamına gelmiyor. Aslında genellikle erkeklerin böyle düşündüğünü biliyoruz ama kendi eşlerimize konduramıyoruz. Bunu geneli (hepsi değil çünkü benim kocam yapmazcıların hışmına uğramak istemiyorum) yapıyor maalesef. Kimisi karşıdakine aşık oluyor, kimisi de skor peşinde koşuyor. Fakat tabiki bu boşanılmayacağı anlamına gelmez. Sadece bazı kadınlar bunu bildiği için çok karıştırmıyorlar nereye gittin kimle konuştun gibi. Eşinizin sizi sevdiğini tahmin ediyorum ben.

Yani size tahammül etme gibi bir durum yok ortada eğer size anlattığınız gibi davranıyorsa. Sevmese inanın hiç suçluluk falan da çekmez, gözü oğlunu da görmez.

katılıyorum sıze malesef bu normallesmıs artık ozellıkle buyuk şeshırlerde . flort etmek yada arkadaslıktan bı adım otesı bı bayandan ılgı gormek arada yataga atmak cok var ben hastanede bırebır sahıtım . bı abı var evlı ve cocuklu sureklı telfonla konusuyordu hayırdır dedık hıc cekınmeden esım kendı kasındı dedı. yatakta bana g..tunu donup yatıo dedı ondan napım dıo adam. bu aldatmayı haklı cıkarmıo ama adam kendınde hak goruo. aldatmak sacma ya arkadas aldatcaksan sevmıosundur ayrıl en azından kısılıgını kaybetme ozgurce yasa..!

Yok işte onlarda aldatacaksan sevmiyorsundur lafı geçerli değil. Seviyorlar ama yine de aldatıyorlar. Biz öyle olmadığımız için anlayamıyoruz onları.

anladığım kadarıyla eşiniz hızlı çapkınlardan..sanırım bu delikanlılık dönemlerinden gelen bir şey ve evlendikten sonra da devam ettirmiş.
çok kötü bir durumdasınız,sizde farkındasınız zaten.
boşanın ya da boşanmayın diyemem kesinlikle ama ben olsam boşandıktan sonra pişman olacağım tutarsa;
kocamın elalemin kadınlarıyla ,üstelik kendini bekar tanıtıp, gününü gün etmesini, evinin yuvasının rızkını muhtemel kadına kıza yatırmasını, beni arkadaşız numarasıyla ayakta uyutmaya çalışmasını ,büyük ihtimalle ne şiş yansın ne kebap mantığıyla evliliğini devam ettirmesini, beni seviyor olsa asla sadakatsizlik yapmayacağını ve daha kimbilir bilmediğim neler olduğunu/olabileceğini bunun yaşattığı yoğun stresi filan hatırlar derhal vazgeçerdim.
başka kadınların eşinizin hayatından geçtiğini bile bile onu özlemek neyin psikolojisidir onu çözemedim.belki güzel anlar,hoş hatıralar özlenebilir ama sadakatsiz,ayran gönüllü bir koca müsveddesini özlemek?..lütfen kendinizi eşinizden daha fazla sevin.

Siz de mi aldatılıp sineye çektiniz konu sahibi gibi?

Aslında benim capkinlik olarak niteledigim durumları bir kaç yakın arkadaşımla paylaştım. Yıllardır biliyorlar durumu. Eşimi de az çok tanıdıkları için sizinki gibi bi yorum yapıyor. Erkeğe 4 kadın helal kılınmış. Biz anlayamazmisiz onların hissettiği şeyi. Uzun bi süre buna inanarak devam ettim ama adam hala yilmiyor. Nasıl başa cikacagimi bilemiyorum.
Ailem daha zor durumda. Bana destek olamazlar gibime geliyor. Bi sanırsam hayatta 2 çocuğum la yalnız kalacağım. Bunu kabullenmem lazım.

Ben dini açıdan bakmıyorum olaya. Kültür meselesi gibi. Erkeğin elinin kiri, her gün aynı yemek mi yenir vs vs. Kendilerinin doğal hakkı gibi görüyorlar. Siz beni sevmiyor dediğiniz için yazdım onları. Ne zaman ben boşanacağım diye gelirse o zaman sevmiyor diye düşünebilirsiniz. Siz kendinize bakabilecek bir konumdasınız kimsenin desteğine ihtiyacınız yok. Eminseniz kararınızdan manevi destek almanıza da gerek yok bence.

meslegın var bak yr doc ta olacaksın ve bıldıgım kadarıyla akademık karıyerın en zor sınavı yr.docluk derler onu da basarman ıcın onunde engel de yok . ıstemedıgınden emın olup ayrılıp cok guzel saglıklı bı hayat suerbılırsın..

Bu kizlar onlarla konustugunuzu kocaniza soylemiyor mu?

Hanimefendi tahsilli bir bayansizniz hatta akademisyenmissiniz hayatinizda kariyer sahibi olmussunuz ve evlatlarinizda var..bence iyi dusunun etrafinizda esinizin size bunlari yapmaya ne kadar hakki oldugunu ölçün bicin..siz kariyer sahibisiniz ve esinizin konustugu kisilerse kesin siradan basit kizlardir ki evli oldugunu öğrendikten sonra da konusmalarindan bunu kaniya vardim..bence hayatinizin artilarini ve eksikerini yazin esinizin sizin ve cocuklarinizin hayatina kattigi artilar neler ve sizden aldiklari eksiler neler..basarili bir kadin oldugunuz belli bence bunlari kendinize hakettirmeyin..karar sizin ama duygusal anlamda bi sekilde yipranirsiniz emin olun...sevdiginiz kadar sevilmek sizinde hakkiniz..size bunlari yapan bir adama bagli kalmak icin eliniz mahkum degil kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz elbette...bence evlatlariniz icin ve kendiniz icin iyi dusunun..daha gencsiniz..önünüzde yasanacak uzun yillar var...esiniz ne konusuyormus ki saatlerce bu kadinlarla konusma ihtiyaci varsa sizi arasin konussun saatlerce...ben pek masumane bulmadim esinizi kendini bekar olarak tanitmasi ve karsi tarafin evli oldugunu ogrenmesi ve konusmaya devam etmesi...bence o bayan esinize bahsetmistir sizin aradiginizi ve evli oldugunu ogrendigini...gercekten ne kadar pislik olmus genc kizlar..sonrada maduru oynarlar..adamin evli oldugunu bile bile ne konusuyorsun hala birde saatlerce..insan birr yerden sonra ne konusacagini bilemez anlat anlat...neyse son olarak hayat sizin ama kendinize haksizlik etmeyin ayaklariniz yere bu kadar saglam basarken bence iyi dusunun...

Madem bosanmayacaksin kurcalama. Hatta yuvanizin selameti icin kocan kadina giderken sacini basini tara parfumunu sik kiyafetlerini utule oyle yolla. Eeee mutlu koca mutlu yuva demektir.

Artik ne yuvasiysa.

Dedikleriniz yönteminiz doğru lakin ben arkadaşımdan ihanet yiyene bile yıllardır unutamiyorum. Onlar sucluyken bile özlüyorum. Bu burcu m vardı. Çok sevdiğim ilk meslek yıllarımda bi ev arkadaşım. Tayini çikinca aramadi ve dönmedi sebepsiz. Ama hala özlüyorum onu. Bunu kocamda da hissetmekten korkuyorum.
Bi de bugun çok ilginç bişey öğrendim. Kız kardeşimin sevgilisi onu aldatiyormus.geldim.ispatlar
Madem bosanmayacaksin kurcalama. Hatta yuvanizin selameti icin kocan kadina giderken sacini basini tara parfumunu sik kiyafetlerini utule oyle yolla. Eeee mutlu koca mutlu yuva demektir.

Artik ne yuvasiysa.
Lütfen artık ne yuvasıysa demeyin. Ben cabaladigim sürece orası yuvadir. Ben yikarsam yıkılır. Koca olsun olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…