Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Valla ben hiç anlamadım. Biri gelsin açıklasın arkadaş. Kahvem bitti hala cevap yok.
Ailecek konuyu açıp cevap yazmıyolar herhalde

Allah baska dert vermesin

Enişte valla ben seni tutuyorum. Kötünün kötüsü yazımına rağmen kızamıyorum sana..

Eşin haksızken üste çıkmaya çalışıyor. Yeme bu numaraları.

Bize de çemkirdi seni haklı bulduk diye..
İki dakikada gıybet.

Allahım birbirimizi anlayamayacak kadar mı olduk . Diyeceğim fakat gerçekten hiçbişi anlamadım

Niye kaybolmuşlar ki? konum ve navigasyon denen bir şey var..

ayni wifi yi kullanmanin hezimetine ugradi sanirim hatun kişi
başıma geldi ordan biliyorum

Açılın eniste bey geldi ...siz bakmayin diğer konuda ben kardeşim demesine enişte kendini deşifre ederse eşi ile başı yine belaya girer çünkü

Bakınız amme hizmeti. Noktalı virgüllü alıntı.
Adam baya uyumluymuş yalnız.

Çocuk ablanın telefonunu istiyor alıyor. Sonrasındaki gelip kocasının telefonunu istiyor ne demek?

dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin
Yok yahu.
Aynı pc kullansa geçmişten görür, aynı google hesabı açıksa da google aramalarından görür.
Aynı wi-fi ile alakası yok.
Öyle olsa aynı iş yerinde yada cafelerde herkes herkesi görürdü.
Amaninnn

dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin
benim tel den wifi ye bağlanıyorum bilgisayar kullanmıyorum o gözükür mü.ve gözüküyorsa nasıl engel olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…