- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Ih ıh kardeşSiz eşi misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ih ıh kardeşSiz eşi misiniz?
ahahahah siz deyaaa var ya iş yerinde kendi kendime kahkaha attım şu yorumunuza, çok yaşayın emi![]()
Valla ben hiç anlamadım. Biri gelsin açıklasın arkadaş. Kahvem bitti hala cevap yok.Baktım şimdi, diğer kardeşim demiş. 3. Bir kardeş olabilir mi? Annesi gibi yazmamış çünkü. Ne anlatmaya çalışıyor peki, bu ayrıntıları neden vermiş. Enişteyi savunur gibi bir hali var, adam onca şeye rağmen küsmemiş de kadın sırf kayboldukalrı için küsmüş der gibi çünkü.
Allah baska dert vermesinOlay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
imza kocasisen kimsiniz![]()
Baktım şimdi, diğer kardeşim demiş. 3. Bir kardeş olabilir mi? Annesi gibi yazmamış çünkü. Ne anlatmaya çalışıyor peki, bu ayrıntıları neden vermiş. Enişteyi savunur gibi bir hali var, adam onca şeye rağmen küsmemiş de kadın sırf kayboldukalrı için küsmüş der gibi çünkü.
Ih ıh kardeş![]()
aynı wifi yi kullanınca ne oluyor kiayni wifi yi kullanmanin hezimetine ugradi sanirim hatun kişi
başıma geldi ordan biliyorum![]()
Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım.
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için, başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş. orda bu olay yaşanıyor.
devamında ablası, acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor. adam "tmm" diyor.
çocuk ablasının telefonu istiyor. ablası telefonu veriyor gitsin diye. gelip kocasının telefonunu istiyor.
adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor.
yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor.
adam "tmm" deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor.
tabi adam sinir küpü olmuş.
kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış.
kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş. adam eşine küsmemiş. düşünün durumu
dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icinaynı wifi yi kullanınca ne oluyor ki
Yok yahu.dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin
Şimdi enişte gelip konu açıp olaya açıklık getirecekNasıl kardeş ya? Hangi kardeş?
Bu kardeş enişteyi mi savunuyormuş![]()
benim tel den wifi ye bağlanıyorum bilgisayar kullanmıyorum o gözükür mü.ve gözüküyorsa nasıl engel olabilirizdolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin