Kocamla 7 yaşındaki yiğenim yüzünden küsüs (Devamı)

Eee sonuçu değiştirmedi ki bu durum iki taraf için de bu sebepten tartışmanın saçmalığını değiştirmedi sizce de öyle değil mi neyi anlatmaya çalıştığınız

bizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu stresten

İlk defa duyuyorum böyle birşey. Bizde olmuyor.

Bunlar kari koca ablasina yardim icin gidiyorlar. Ablasinin acil isi cikiyor. Diyor ki cocugu alin size goturun. Tamam diyorlar. Cocuk annesinin telefonunu istiyor. Annesi veriyor. Annesi de eniste beyden telefon istiyor. Eniste Bey de sim kartini cikarip ablaya veriyor ve yolculuga cikiyorlar cocukla beraber. Cocuk yolda baska bir ailenin yanina gidicem diye tutturuyor. Eniste Bey oraya giderken kayboluyor. Sinirleniyor ve esine kiziyor kaybolduklari icin. Esi de o yuzden küsüyor ama eniste bey kusmuyor aslinda. Ay dogru mu anlamisim acaba

Telefonunda eşinin mail adresi mi var yoksa

Sizin telefonda da esinizin google hesabi aciksa olur ancak bu.

Bende sizin anladığınız gibi anladım. Adam haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…