Yaaa çok tatlısınızSizin yegeniniz gibi cocuklar okulda da teror estiriyorlar ve bizim kendi halinde cocuklarimizin canina okuyorlar. Her veli toplantisinda cocuklarina sahip cikamayip, gevrek gevrek gulerek "Ay hocam baş edemiyoruz napalim" diyen kadinlari gormekten biktim. Saclarindan tutup kafalarini duvara surtesim geliyor. Lutfen o cocugu bi uzmana goturun yol yakinken.
Çok haklısınızSizin yegeniniz gibi cocuklar okulda da teror estiriyorlar ve bizim kendi halinde cocuklarimizin canina okuyorlar. Her veli toplantisinda cocuklarina sahip cikamayip, gevrek gevrek gulerek "Ay hocam baş edemiyoruz napalim" diyen kadinlari gormekten biktim. Saclarindan tutup kafalarini duvara surtesim geliyor. Lutfen o cocugu bi uzmana goturun yol yakinken.
Benim 2.5 yaşındaki yeğenim bile biliyor ne iyi ne kötü. Lütfen çocukları aptal yerine koyup ama o çocuk diye küçümsemeyin. Onlar her şeyi sizin, benim gibi anlıyorlar. Çocuk kisvesi altından her şeyi yapabileceklerini düşünüyorlar sırf bu yüzden. Çocuğu eğitemeyen her birey “çocuk işte” bahanesine sığınıyor maalesef.
Aynı türden bizde de var 6 yaşında.Laftanda anlamıyo.Hareketli ağzı pis.Biz bildiğimiz için duymamazlıktan geliyoruz.Annesininde piskolojisini bozdu kadın en son sinir krizi geçirdi şimdi ilaç kullanıyo. Ama bazen insanın tahammül sınırlarını zorluyo yalan yok.Eşinizde haklı bi bakıma ama küsecek kadar bi durum yok bence.Haftasonu ablamın yanına gitmiştik eşimle birlikte.7yaşında çok yaramaz ve terbiyesiz bir yeğenim var maalesef. İstediği bişey olmadığında kim olursa olsun hakaret ediyor. Eşime de bu yüzden hakaret etti. Telefonla bi aile dostunu aramış eşimin yanında "eniştem çok iğrenç çok kötü bir insan" demiş. Ablam da bu duruma bişey dememiş. Çocuğuna kızmamış yani. Eşimde nasıl bişey demez diye ablama kızıyor. Ben de ne var çocukla çocuk olma hepimize diyor zaten diyorum. Bana sen de hep aileni koruyorsun diye kızıyor. Sizce eşim bu konuda abartmıyor mu? Ablamı da çocuk çileden çıkardı psikolojisi iyi değil eşim de biliyor bunu anlayış göstermesi gerekmez mi ablama karşı
Haftasonu ablamın yanına gitmiştik eşimle birlikte.7yaşında çok yaramaz ve terbiyesiz bir yeğenim var maalesef. İstediği bişey olmadığında kim olursa olsun hakaret ediyor. Eşime de bu yüzden hakaret etti. Telefonla bi aile dostunu aramış eşimin yanında "eniştem çok iğrenç çok kötü bir insan" demiş. Ablam da bu duruma bişey dememiş. Çocuğuna kızmamış yani. Eşimde nasıl bişey demez diye ablama kızıyor. Ben de ne var çocukla çocuk olma hepimize diyor zaten diyorum. Bana sen de hep aileni koruyorsun diye kızıyor. Sizce eşim bu konuda abartmıyor mu? Ablamı da çocuk çileden çıkardı psikolojisi iyi değil eşim de biliyor bunu anlayış göstermesi gerekmez mi ablama karşı
Ayy benim de cocugum var büyük konusmak istemiyorum ama hic tahammulum yok boyle cocuklara. Bir de ailesi bu terbiyesiz tavirlara kayitsiz kalinca iyice cileden cikiyorum. Esiniz hakli.Haftasonu ablamın yanına gitmiştik eşimle birlikte.7yaşında çok yaramaz ve terbiyesiz bir yeğenim var maalesef. İstediği bişey olmadığında kim olursa olsun hakaret ediyor. Eşime de bu yüzden hakaret etti. Telefonla bi aile dostunu aramış eşimin yanında "eniştem çok iğrenç çok kötü bir insan" demiş. Ablam da bu duruma bişey dememiş. Çocuğuna kızmamış yani. Eşimde nasıl bişey demez diye ablama kızıyor. Ben de ne var çocukla çocuk olma hepimize diyor zaten diyorum. Bana sen de hep aileni koruyorsun diye kızıyor. Sizce eşim bu konuda abartmıyor mu? Ablamı da çocuk çileden çıkardı psikolojisi iyi değil eşim de biliyor bunu anlayış göstermesi gerekmez mi ablama karşı
Çok doğru. Erkekler zaten östrojen hormonu yüzünden şiddete meyillidir maalesef. Onun bu meyilini de anne babanın tutumu ya besler ya da öfke kontrolü yapabilmesini sağlar. “Ne yapalım, erkek çocuğu büyütmek zor, hırçın olur, huysuz olur, yaramaz olur vb.” kabuller bu şiddet duygusunu perçinler. Terbiyesizce konuşmalarına göz yummak zaten çok fena. Yarın öbür gün aile feetlerinden başlayarak önüne gelene küfreder de...Çok haklısınız
Daha ufacıkken bile ben “ kimseye vurulmaz” ilkesini öğretirken baktım dayak yiyip geliyorlar
Annesi “ ay vurma diyorum dinlemiyor” deyip diğer tarafdan mest olur
İşte o çocuklar büyüyünce konu sahibinin yeğeni gibi oluyor
Daha ileri yaşları da yazmak istemiyorum siz düşünün artık
Konu sahibi özellikle “ ne var bize de söylüyor “ gibi talihsiz bir cümleyi gerçekten kurdunuz mu!
Yarın bir gün Allah korusun birisine ciddi zararlar verirse “ ne var bize de yapıyor” der misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?