• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla 7yaşındaki yeğenim yüzünden küsüz

Ben zaten yeterince saygılıyım. Yeğenin terbiyesiz olduğunu konu sahibi de yazmış.
Terbiyesiz kelimesi bir tanımdır hakaret değil.. @Mune ?
Bakın kendi kendimi etiketledim siz yorulmayın :)
Boşa duyar kasmayın lütfen..
Ne olursa olsun ben cumlenizden rahatsiz oldum ve yorumumu yazdim.

Yok uyarmayın çocuktur onlar yahu
31-gif.1318277

Çocuklar hatalarını bilmeden büyürler böylece .
Ya değil yeğenim kim olursa olsun ,bir çocuk bir büyüğe saygısızlık yapıyorsa uyarmalıyız. Ammannnn çocuktur yapar demememiz lazım. Çocuk toplumda aldığı tepkiyi görmeli ve düzelmeli.

Ama konu sahibinin canını sıktık yine
31-gif.1318277

Çocuk senin benim diye ayrılmamalı.
Ben parkta da güzel oynamayı paylaşmayı bilmeyen, itiş kakış oynayan çocukları da uyarırım.
Benim oğlum daha küçük uyumlu da bir çocuk ama bazı çocukların fıtratı çok saldırgan gerçekten. Bazı aileler de besliyor bu durumu. Ortaya geçimsiz, uyumsuz, mutsuz, çocuklar çıkıyor..

Çocuk senin benim diye ayrılmamalı.
Ben parkta da güzel oynamayı paylaşmayı bilmeyen, itiş kakış oynayan çocukları da uyarırım.
Benim oğlum daha küçük uyumlu da bir çocuk ama bazı çocukların fıtratı çok saldırgan gerçekten. Bazı aileler de besliyor bu durumu. Ortaya geçimsiz, uyumsuz, mutsuz, çocuklar çıkıyor..
Bak bunda haklisiniz cocuklar anne babalarin eseri.belki kadin iyi bir anne ancak babasi bu durumu olumsuz etkileyen faktor de olabilir bilemiyoruz.

valla çocuk essek kadar olmuş. Eşiniz çok haklı. ayrica çocugu önce şımartıp sonra psikolojisi bozuldu demek de yeni moda oldu :işsiz:

Anlamadım ki ; Kadınlardan nasıl bir destek bekliyordu ..
Kocasını suçlu görseydik daha mutlu olacaktı sanki?
a-20-73-gif.1318299

Konuyu açtığına pişmansa @Mune konumu kapatır mısın?
amour521-gif.1318305

Diye yazması yeterli ,yoksa kendini mutlu etmeyecek yorumlar gelmeye devam edecektir
Amaç destek değil ki,bir mum yaktım keyfime baktım tekerlemesi gibi bir şey:)

Esimin de 7 8 yaslarinda yigeni var annesi babasi bosandi kiz babasiyla kayinvalidemde yasiyor.bi terbiyesizlik yaptiginda hic taviz vermiyorum kiziyorum.yeri geldiginde de sarilip sakalasiyoruz gulusuyoruz.taviz versem buyuyunce hic basa cikilmaz olur.bu arada cocuklar cok zeki bizim kizda yasadigi durumu bazn cok guzel kullanabiliyor bana karsi degil ama digerleri aman bi tarafi yok deyip yuzunu guldurmeye calisiyorlar.

Çocuğun hepinize kötü davranması davranışını kabul edilebilir yapmaz. 7 yaşında çocuk nasıl bu kadar terbiyesiz olmuş kısmını merak ediyorum gerçekten. Eşiniz haklı. Böyle şeyler görmezden gelinmemeli. Ben de olsam ablanızın sessizliğine kızardım.

eşinin ablanıza alınması normal geldi ama çocuğun davranışları hiç normal değil. ablanız başa çıkamıyorsa uzmandan destek alsın. abimin oğluda öyle zevk alıyor çocuk insanı çıldırtırken. ben başlarda çocuktur dedim ama son gittiğimde böyle bişey olamaz dedim. abimede söyledim uzmandan destek alın diye

dayak cennetten cikmadir diicem simdi linc edilicem yine. dayak derken kafa goz girilmiicek cocuga tabi ama o kufurleri ederken bir iki tane cimcik atin bakalim bidaha ediyomu.

Olay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu

Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
Sen kimsin peki ?

Konu da açmışsın bu konuyla ilgili .

Bu konu baya olay oldu.esiniz de uye olmus sanirim konuyu oda anlatmis ama hic bisey anlamadi kimse

Haklısın abi zaten hepimiz sana hak vermiştik :D

Back
X