Kocamla aramızdaki bağ koptu, mantıklı düşünemiyorum.

_prenss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
66
4
1
İstanbul
5 yıllık evlilik. Ailelere rağmen herşeye rağmen birlikte ayakta durduk, maddi zorluklara rağmen çocuk istedik, 3 yaşında yeşil gözlerinde huzur bulduğum bir mucizem var, şimdi diğer mucizem karnımda. Meleğimi bekliyorum, isimler düşünüyorum, oğlumun büyümesini izliyorum. İş hayatımı bitirdim, pişman değildim ama yorgunum.

Herkes işinde gücünde sabırlı düzgün kocan var ne beklıyorsun dıyor bana. Ama bizim bağımız vardı, sevgi, aşk vardı, birbirimize bugün nasıl geçti diye sormaz olduk, öpmez dokunmaz olduk, 3 kere şiddetli tartışmalarımız oldu. Her seferinde kızımın dünyaya gelince değişiceğini söylüyor, ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum.

Şiddet görmek, aldatılmak mı lazım avaz avaz bağırmak için. Ben konuşmayı seçtim hormonlarla abartan kadın oldum. İşimi kariyerimi bıraktım, oğlum ve beklediğim kızım için ailem için sabrettim, eşim beni dikkate bile almıyor. Ne yapmalıyım?

birden mi böyle oldu
yani zamanlamı bu hale geldiniz yoksa ani bir degişiklik kocandaki

birden mi böyle oldu
yani zamanlamı bu hale geldiniz yoksa ani bir degişiklik kocandaki

Birden oldu ve bu yüzden çok içime dert oldu. Yani ilgisini şefkatini hep hissederken aniden soğukluk girdi aramıza, daha önce hamilelik yaşamamış olsam halini bilmesem bu kadar düşünmezdim.

Kocamdan şüphelenmeye bile başladım ne olucak bilmiyorum dusunmeyerek kafamı başka şeylere vererek hayatımı devam ettırmeye bakıyorum ama olmuyo

aranıza açacak bir kavga oldumu yakın zamanla
yada eşinin aiesiyle sorununuz varmı
iş hayatı nasıl
bunların hepsi olabilir
şüphelenmek sonuncu şık olsun

aranıza açacak bir kavga oldumu yakın zamanla
yada eşinin aiesiyle sorununuz varmı
iş hayatı nasıl
bunların hepsi olabilir
şüphelenmek sonuncu şık olsun

Ailelerimizle 5 yıl öncesi çok sorunumuz oldu ama atlattık şuan aksine çok iyi herkes. İşleri de gayet iyi oğlumuz yaşına bastıgında terfi etti maaşına zam aldı şanslı geldi bize falan diyodu bu son hafta nolduysa oldu. Suratı asık, telefonu hiç ortada değil, çok geç yatıyor, sabah giderken opup giderdi çarpıp kapıyı cıkıyor, anlamadım nasıl iş bu

:26::26:konuşmayı denedinizmi
yada şüphenizi artıracak bişeyler varmı

:26::26:konuşmayı denedinizmi
yada şüphenizi artıracak bişeyler varmı

3 kere konuşmak isterken benı umursamadı ben istedim direttim şiddetli tartıştık. Senın kuruntularını çekemem deyip salona gidiyor, kulaklık takıp kulağına benı dınlemıyor. Şimdi bebeğimiz için planladığımız heyecanla yapmayı beklediğimiz şeylerin zamanı geldi, o adam yok karşımda. Arkadaşıma anlattım senin bu anlattıkların dert mı dedi bana. Hormonlarımla alakalı olabılır mı bu kadarı. İlk doğum değil ki bu. İlk kez hamile değilim ama o ilk kez böyle.

bi bayan kocasını tanır bence
sen degişti diyorsan degişmiştir
hemde anii bi şekilde bu normal degil
ilk dogumunda degilmiş hormanlar şunlar bunlar sende degil kocanda heralde bu ara
o daha fazla etkilenmiş hormonlardan
kesin bişey var ama ne:44::44::44:

Muhtemelen bazı heyecanları kaybetmiş olabilir diye düşünüyorum.

Biraz geri çekilin. ama kısa bir süreliğine. Sonra tatlı bir sürpriz yapın derim.

Bir şekil bulun.

Sonrasında da mutlaka şirin ve tatlı bir tonda sıkıntınızı anlatın. Kısa net ve öz. "Beraber nasıl çözebiliriz?" diye teklif edin.

Sakin olun.

sinirlenmeyin.

Sinirlense de gülümseyin...

Hormonlarınıza rağmen bunu yapın. Deneyin. Denemesi bedava...

yeni bi işe başladı, eskiden çalışma ortamını anlatırdı, telefonu hep ortadaydı, konuşurken yanımda konuşurdu, şimdi hiç dahil etmıyor benı. İşyerinden arkadadşlarıyla yemekler oluyor eşli yemekler, çocukla olmaz, sen ilgilenırsın ben gıdeyım diyor, ne bılıyım garip bişeyler var ama anlayamıyorum kı bende.

aniden bu kadar değişmesi gerçekten tuhaf...
biraz serbest bırakın bakalım ne yapacak gözlemleyin çaktırmadan...

Bu ara vara yoga aglıyorum zaten o da ağlarken gorunce daha cok sinir olup cıkıp gıdıyor. Oğlumuza karşı da ilgisiz. Deneyeceğim, ama o kadar zor geliyor ki anlatamam. Çünkü bu durum için doğru zaman değil, kızımız için liste yapmıştık, heyecanlıydık, çok güzeldi herşey.

Biraz kendini geri çek ve sakince izle derim.
Tepki vermen sorunları büyütebilir.

Haklısınız.

Ama sabırlı ve sakin olmanız gerekli.

Sonrasında gelişmelere göre pozisyon alırsınız.

Lütfen ama lütfen güçlü olun.

Evet zor bir durum.

Hem sizin için, hem çocuklarınız için.

Ama her şeyde bir hayır vardır diyerek sabırlı olmanızı öneriyorum.

hani burda hep derler ya kurcaladığında belki hani varsa karşılaşacağın şeyi kaldıraileceksen kurcala.yoksa hiç kurcalama.bilmemek mutluluktur bazen.çok üstüne gitsen daha kötü bir halde alabilir belki ortada birşey de yok.

ama yeni işten sonra böyle oldu telefon ortada yok dıaşrda konuşuyor dediğinde insanın içine kurt düşmüyor değil.nasıl bir iş yeri tanıyor musun ordakileri.hani ordan sohbet edebileceğin birileri varsa sohbet arasında ağzını arayabilirsin diye düşündüm.umarım herşey düzelir

Hande2014 isimli bir arkadaş vardı. Onunda böyle başlamıştı durumları. Sonra da iş yerinden biri ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Sizi üzmek istemem ama durum ilgisizlikten öte bence. -Umarım yanılıyorumdur.-

Çok teşekkür ederim, rabbımden sabır dılıyorum, cocuklarım ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…