hani burda hep derler ya kurcaladığında belki hani varsa karşılaşacağın şeyi kaldıraileceksen kurcala.yoksa hiç kurcalama.bilmemek mutluluktur bazen.çok üstüne gitsen daha kötü bir halde alabilir belki ortada birşey de yok.
ama yeni işten sonra böyle oldu telefon ortada yok dıaşrda konuşuyor dediğinde insanın içine kurt düşmüyor değil.nasıl bir iş yeri tanıyor musun ordakileri.hani ordan sohbet edebileceğin birileri varsa sohbet arasında ağzını arayabilirsin diye düşündüm.umarım herşey düzelir
Hande2014 isimli bir arkadaş vardı. Onunda böyle başlamıştı durumları. Sonra da iş yerinden biri ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Sizi üzmek istemem ama durum ilgisizlikten öte bence. -Umarım yanılıyorumdur.-
yeni bi işe başladı, eskiden çalışma ortamını anlatırdı, telefonu hep ortadaydı, konuşurken yanımda konuşurdu, şimdi hiç dahil etmıyor benı. İşyerinden arkadadşlarıyla yemekler oluyor eşli yemekler, çocukla olmaz, sen ilgilenırsın ben gıdeyım diyor, ne bılıyım garip bişeyler var ama anlayamıyorum kı bende.
İnşallah yanılıyosunuzdur, bende yanılmak istiyorum artık.Yoruldum, neye aglayıp neye uzuleyım. Kucagımdaki bebeğime mi, karnımdakine mi. Ben öyle sevdim öyle güvendim de oldu bu cocuk, yoksa niye bu hallere düşeyim..
Ailelerimizle 5 yıl öncesi çok sorunumuz oldu ama atlattık şuan aksine çok iyi herkes. İşleri de gayet iyi oğlumuz yaşına bastıgında terfi etti maaşına zam aldı şanslı geldi bize falan diyodu bu son hafta nolduysa oldu. Suratı asık, telefonu hiç ortada değil, çok geç yatıyor, sabah giderken opup giderdi çarpıp kapıyı cıkıyor, anlamadım nasıl iş bu
canım ben senin yerinde olsam eğer çocuğu bırakabilecek birisi varsa saçlarımı makyajımı yaptırır güzel giyinir bir öğlen işyerine giderdim seni yemeğe çıkarıcam diye hatta öğle arasına yarım saat kala giderdim ortamını da incelerdim...veya o eşli yemeklerden birinde hazırlanırdım akşam eşim geldiğinde beni hazır bulurdu birlikte gidiyoruz derdim...çok yalnız bırakma adamı bence...
5 yıllık evlilik. Ailelere rağmen herşeye rağmen birlikte ayakta durduk, maddi zorluklara rağmen çocuk istedik, 3 yaşında yeşil gözlerinde huzur bulduğum bir mucizem var, şimdi diğer mucizem karnımda. Meleğimi bekliyorum, isimler düşünüyorum, oğlumun büyümesini izliyorum. İş hayatımı bitirdim, pişman değildim ama yorgunum.
Herkes işinde gücünde sabırlı düzgün kocan var ne beklıyorsun dıyor bana. Ama bizim bağımız vardı, sevgi, aşk vardı, birbirimize bugün nasıl geçti diye sormaz olduk, öpmez dokunmaz olduk, 3 kere şiddetli tartışmalarımız oldu. Her seferinde kızımın dünyaya gelince değişiceğini söylüyor, ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum.
Şiddet görmek, aldatılmak mı lazım avaz avaz bağırmak için. Ben konuşmayı seçtim hormonlarla abartan kadın oldum. İşimi kariyerimi bıraktım, oğlum ve beklediğim kızım için ailem için sabrettim, eşim beni dikkate bile almıyor. Ne yapmalıyım?
Bence evde her zaman bakımlı olup telefonunuzu ortada bırakmayı deneyin, eşiniz sinir oldugunda hiçbişey yokmuş gibi davranmayı, gülümsemeyi deneyin, evli değilim ama okulda insan ilişkileriyle ilgili tüm derslerde empati kuramayan insanlara davrandığının karşılığı davranmak işe yarıyor genelde. Onun silahiyla vurun demek istiyorum. Güçlü olun ve ona çocuguyla ve karnındakıyle de harıka bı kadın oldugunuzu hıssettırın, bunu siz bılıyorsunuzdur, o da bılıyordur ama algılamasını sağlayın..
O isyerine de, o yemeklere de esinizle gidin, cocugunuzu birakacak birini bulursunuz...
Oyle ben daraldim, oyle ben bunaldim, isyerinde guzel kadin gordumle oyle atar sansi yok...
Bir cocugunuz var ve ustelik hamilesiniz, bunlari yapmasini biliyorsa, iki bunaldiginda, iki akli karistiginda ortadan kaybolamayacagini da bilmesi gerekirdi...
Once konusmaya calisin, sakin sakin anlatin, arada eger yanlis bir sey yaparsa basina geleceklerden de kibar kibar bahsedin...
Yok konusamadiniz mi yazin, ne hissettiginizi, hayatta yanlis yapma sansinin olmadigini, iki cocugunuzun oldugunu, sizi bu halde uzerse, omur boyu bunu unutmayacaginizi, ceremesini cekecegini vs. vs. bahsedin. Evlilik oyle kolay degil...
Dedigim gibi o isyerine gidin, o yemeklere gidin, o telefon ortada olsun, sorguya mi cekiyorsunuz derse de evet diyin, bu sizin hakkiniz, o sizi sorguya cekme hakkini kendinde bulmazmiydi...
Tum bu surectede lutfen sakin olun, ne esiniz ne baska biri cocuklariniz ve sizden onemli degil, unutmayin...
Şüpheli hareketler bunlar canım. Hiç oturup konuşmadınız mı biz nasıl bu hale geldik, sorun ne diye?
Bende katılıyorum Arkadaşıma.Bir gün bakımlı olup,bir çiçek yada pasta alarak aniden ziyaret edin.Ve o ters oldukça,siz iyi cilveli olun.
Bir oğlum var, bir de kız bebek bekliyorum. Ben de oğluma hamileyken işten ayrılıp eve ve çocuklarıma adadım kendimi. Senın hıssettıklerının aynısını hıssettım cogu zaman.
Eğer eşinin kişiliğine, sadakatine, süevine bağlılığına güveniyorsan biraz sabret. Zamanla hersey duzelecek emın olabılırsın.
Icimi rahatlatmak icin soylemiyorsunuz dimi :/ Buna gercekten ihtiyacim var zamanin bizi iiyilestirecegini gormek istiyorum. Kizima hamileyim. Onu huzurlu ailemle karsilamak istiyorum. Icim cok dolu. Cok. Anlatamiyorum derdimi.
3 kez konusmaya calistim kavga edercesine bir hal aldi diyaloglarimiz. Baska bi kadin fikrini dusunmek bile istemiyorum ama herseyi buna yoruyorum. Bir anlasam ben ne oldugunu. Boyle daha zor.
belki ilk hamileliğinizde eskisi gibiydi ama bunda soğumuş olabilirmi.geçiici bi süreliğine.
keşke sorsaydınız eskiden öpüp giderdin sabahları şimdi neden böyle diye..o sanki farkında değilmi olan bitenin..
bence eşlerin arkadaş ortamı ve kimlerle görüştüğünü bilmelisiniz herzaman...ve kendinizi onun çevresinede gösterin ben burdayım deyin..
bazı kadınlar evli adamlara bile ne kurlar yapıyorlar..biliyoruzki zaman kötü...
siz tedbiri alın ama gizliden gizliden..
birde eşinizle eski güzel anılarını hatırlamasını sağlayın.eskiden gittiğiniz yerlere gidin dolaşın başka şeyler yapıp güzel anılarınızı canlandırın..
Yeni bir ise girdi demissiniz, belki oda adapte olmaya calisiyor dislanmamak icin elinden geleni yapiyordur ancak bu taraftan esinin kalbini kirdiginin farkinda degildir, oncelikle lutfen sakin olun aldattigini falan da dusunmeyin telefon hepimizin elinden dusmuyor bu paranoyadir baska bisey degil. Bence isyerine habersiz gitmekten ziyade sakin sakin konusun. Belki istemedigi rahatsiz oldugu seyler vardir lutfen sakin kalin bebeginizi de kendinizi de uzmeyin opucukler sevgiler😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah yoktur öyle birşey canım.
Keşke kavgaya döndürmeden konuşabikseniz.
Yeni is filan diyince acaba desim iste streli ondan mi. Ama telefon onemi bir mevzu, saklayacak biseyi olmayan adam ortadan kaldirmaz. Daha da onemlisi esli gidilen yemekler. Herkes esli gidiyorsa ya siz de gidersiniz ya o da gitmez. Normali budur.
Sizi sindirmeye calisiyor, sinmeyin. Bebeginiz icin evde oldugunuzu ve aileniz icin yaptiginiz fedakarligi yeri geldiginde soylemekten de cekinmeyin. Yok oyle yagma, kavgaysa kavga, terbiyesizlik yapmasin. Adam gibi durum neyse konussun. Siz de aglamayin, zayif gorunmeyin. Hamilelikte karilarini el ustunde tutacaklarina yaptiklarina bak, bi ayar vermek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?