Icimi rahatlatmak icin soylemiyorsunuz dimi :/ Buna gercekten ihtiyacim var zamanin bizi iiyilestirecegini gormek istiyorum. Kizima hamileyim. Onu huzurlu ailemle karsilamak istiyorum. Icim cok dolu. Cok. Anlatamiyorum derdimi.
Guclu olmaya calisiyorum cocugum icin kizim icin ama olamiyorum ki. Bu halde kendime acir oldum icimde garip hisler kuskular.
Yarin isyerine gitmeyi dusunuyorum oglende bakalim korkuyorum da aslinda kismet
Hayır canım içini rahatlatmak isterim tabii ama onun için söylemiyorum, bak birebir seninle aynı durumdayız; bir hafta sonra kısmetse kızımı kucağıma alacağım. 3 yaşında bir oğlum var. 11-12 yıllık iş hayatının ardından, bir anda evde olunca çok sıkıntılar yasadım. Esimle yeni evliydik, üstelik oğluma balayında hamile kaldım yani evliliğimizi hiç yaşayamadık. İlk zamanlar benim için çok zor geçmişti.
Yeni evli olmama rağmen; aniden kilo aldım, vücudum değişti, bir süre sonra emzirme-sağma vs sorunlarla uğraşmaya başladım, işe gitmediğim için tabii eski 24 saat bakımlı günlerimden eser kalmadı. Bir süre sonra "bebek kaç cc içti, kaç kere tuvalet yaptı, kaç saat uyudu" dan başka sohbet edecek konu kalmadığını farkettim aramızda, ve tabii bu onun için hiç te eğlenceli değildi... Hayatımın en mutlu olmam gereken ama zor zamanlarındandı.
Böyle durumlarda iki taraftan en azından birinin kendi içinde huzur bulması, durumun geçici oldugunu kabul edip sabır göstermesi çok önemli kanımca. Eşlerimiz de, tüm gün çok yorulup sıkılıp eve geldiklerinde güleryüz ve ilgi görmek istiyorlar. Onlara göre, babalar dış dünyada resmen savaşıyorlar, anneler evde çocuklarıyla huzur ve sakinlik içinde yaşıyorlar. Bizim de sosyal ihtiyaçlarımız olduğunu, uykusuzluk, yorgunluk, bıkkınlık yasayabileceğimizi düşünmüyorlar. Sadece dertleşmek için bu konuları açsak bile, bizim onları suçladığımızı düşünüp ben daha ne yapabilirim moduna giriyorlar, oysa bizim tek istediğimiz tüm gün koşturduktan sonra yetişkin biriyle iki kelime sohbet edebilmek...
Canım şüphelerini eşine yansıtma. Eğer öyle birşey yoksa boşuna güvensizlik olur.
olay nasıl bu hale geldi bilemediğim için uzaktan şöyle bir yorum yapıyorum.bizde 2 yıllık evliyiz.herşey çok monoton geliyor çocuğumuz olunca düzelecek diyor eşim.bende dua ediyorum bekliyorum.benim eşiminde öyle sarılayım öpeyim dokunayım huyları yoktur.ama ben sıkılmadan gider halini hatrını sorar öper koklarım.bir sene sabrettim böyle yaptım.şimdi eşim yapıyor çok şükür.demek istediğim sabırla sen yapacaksın sonra o anlayacak mal değil ya5 yıllık evlilik. Ailelere rağmen herşeye rağmen birlikte ayakta durduk, maddi zorluklara rağmen çocuk istedik, 3 yaşında yeşil gözlerinde huzur bulduğum bir mucizem var, şimdi diğer mucizem karnımda. Meleğimi bekliyorum, isimler düşünüyorum, oğlumun büyümesini izliyorum. İş hayatımı bitirdim, pişman değildim ama yorgunum.
Herkes işinde gücünde sabırlı düzgün kocan var ne beklıyorsun dıyor bana. Ama bizim bağımız vardı, sevgi, aşk vardı, birbirimize bugün nasıl geçti diye sormaz olduk, öpmez dokunmaz olduk, 3 kere şiddetli tartışmalarımız oldu. Her seferinde kızımın dünyaya gelince değişiceğini söylüyor, ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum.
Şiddet görmek, aldatılmak mı lazım avaz avaz bağırmak için. Ben konuşmayı seçtim hormonlarla abartan kadın oldum. İşimi kariyerimi bıraktım, oğlum ve beklediğim kızım için ailem için sabrettim, eşim beni dikkate bile almıyor. Ne yapmalıyım?
Insallah sabri gosterebilirim sonuna kadar ve yuzumuz guler cok sagolun. Allah sizin de mutlulugunuzu daim etsin.
Calisiyorum ama telefon titreyince o da gidince odadan soruyorum kimdi diye. Aciz gibi mi davraniyorumdur. Elimden bisey gelmiyor malesef
Carsamba gidicem bakalim insallah ise yarar.sagolun hepiniz
durum nedir arkadaşım?
Bende merak ediyorum, olumlu bi gelişme var mı canım?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ne durumdasın merak ettim arkadaşım
umarım bi sorun yoktur
Cok sinir bozucu bir olay insallah halledebilmissinizdir bende merak ettim son durum nedir ?
Carsamba oglene dogru isyerindeydim esimin. Cocugu alt kat komsuma biraktim benimki kadar bir kizi var aklimda kalmadi.
Kuafore gittim saclarima dogal bir dalga yaptirdim.Mavi bir elbisem vardi esim onu cok begenirdi ilk hamileligimde almistim onu giydim. Topuklu giyemiyorum ne zamandir dolgu topuk bir ayakkabi giydim.
Ya ben ne soyleyecegimi bilmiyorum bu detaylari yazmak icimi rahatlatmiyo ve olmuyo.
Guvenlik gorevlisi bana hic dolandirmadan soyledi esim isten ayrilmis. Hemde Mart ayinda.
Kafam allak bullak oldu nereye gidiyo her sabah napiyo o kadar saat?
Bir yanim ara hesap sor diyo bir yanim once anla diyo. Kizim karnimda uyurken icimden bi ses onun icin sakin olmami soyledi sanki.
En yakin arkadasini aradim. Onunla herseyini paylasirdi. Bana eveledi geveledi ben ogrendim dedim. O soyliycekti ama uzulme diye.. falan basladi anlatmaya. Orda calismasinin is disinda bir amaci yok sen tanimiyomusun volkan i falan dedi. Ben karmakarisik oldum. Bilmedigim seyler var ve o benim bildigimi saniyo ne demeliyim diye dusunuyorum ama konusamiyorum.
Bana anlatti tum durumu. Inandin mi derseniz inanmak istedim.
Esim isyerindeki muduruyle tartirmis isten ayrilmis. Sonrada bana soyleyememis.
Eski kiz arkadasinin ortagi oldugu bir firma varmis orada baslamis ise.
Eski kiz arkadasi ortak arkadaslari. Ikisinle de muhabbetim var aklina bisey getirme yenge falan dedi.
Ve bu konusma aramizda kalsin diye devam etti.
Simdi esim hala bilmiyo bunlardan haberdar oldugumu.
Her sabah eski isine gidiyor gibi cikiyo evden.
Haftasonu konusmak istedim kayinvalidemler geldi konusamadim.
Yani karmakarisigim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?