Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
Kızlar merhaba,
Ben daha önce de bir kaç defa konu açmıştım eşimle 2 yıldır evliyiz 7 yıllık bir görüşmeden spnra evlendik çok daraldım artık..eşimle baskın karakterleriniz ve bu durum bizi hayli yıprattı ufacık meselelerden bile sürekli tartışmalar 1 gün barışıksak 1 hafta küsüz ve tamamen koptuk ayrı takılıyoruz ne birbirimize ilgimiz var ne sohbet ne ortak bişey..öyle ki ben artık günlük ihtiyaçları Bile giderip bişey yapmıyorum evde..çalışan bir bayanım..artık içimden bişey yapmak gelmiyor eşim daha da ileri gidip hakaretlere varınca böyle bir tutum takındım konuşmayı dene diceksiniz çok denedik olmadı hep psikolojik saldırı hep ben bencilik işe yaraması sonuç yine aynı..napmalıyım sizce akıl verin bana lütfen

Çok denedim haklı Bile olsam yaptım bunu ama nafile..artık pişkinliğe vurdu özür Bile dilemiyor kırıcı sözlerinden ötürü..durumdan memnun gibi, o da kendince ayrı takılıyor ben de

ona göre ben fazla güçlü imişim her dediğimi istediğimi yapıyor muşum küsken kafama estiği gi davranıyormuşum ama kendisi de öyle.. aldırışsız davranıyor kısmen evde şarkı söylemeler nereye gittiğini söylemeden evden çıkmalar..ben de öyleyim böyle böyle gidiyoruz ve koptuk gibi tamamen

Peki bu şekilde yaşamak yerine ayrılmayı düşündünüz mü?

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini izliyoruz sadece. Onun dışında tv de tek ortak izlediğimiz birşey yoktur öyle ki artık ben tv açınca o, o tv açınca ben odadan gidip diğer odaya gidiyoruz. Yemek konusuna gelince hamarat biriyim ama artık bu tartışmalardan kavgalardan yorulduğum için yapmıyorum arada nadir yiyoruz birlikte, cinsellikte sıkıntı yok ama son olayda artık sadece ihtiyaç için yaklaştık sonra birbirimize arkamızı dönüp yattık

Ama olmaz ki nereye gittiğini söylemeden çıkarsa burnundan getirmelisin ilişkilerde birinizden biri alttan almalı bir tartışmada sen alttan alırsın diğerinde de esin.. yoksa böyle evlilik mi olur

Peki ne kadar süredir bu durum böyle? Aile terapisti düşünür müsünüz?

Peki o sizin karakterinizi 7 yılda anlayamamış mı? Siz onun böyle olacağını kestirebiliyor muydunuz? Sevgililik döneminizde küs olduğunuzda neler yaşıyordunuz?

Ama olmaz ki nereye gittiğini söylemeden çıkarsa burnundan getirmelisin ilişkilerde birinizden biri alttan almalı bir tartışmada sen alttan alırsın diğerinde de esin.. yoksa böyle evlilik mi olur
Burnundan getiriyorum zaten , hemen ardına ben arabayı alıp çıkıyorum çıldırıyor mazbut biri olmadığımı gördükçe..aklı sıra bana ders veriyor ama ben alasını veriyorum..ama ben de bu durumdan memnun değilim son zamanlarda. Madem öyleyiz neden hala beraberiz diye düşünüyorum En son hakaret etti ve gelip bir özür Bile dilemedi utanmadan gece yanaştı ben de salak gibi karşılık verdim ama sabah yine aynı..kendimi kullanılmış hissettim resmen

Normalde cinsellik ten sonra barışır çiftler sarılıp yatar bence sizde ikinizde birbirinizden bekliyorsunuz ikinizde inat ediyorsunuz

Peki o sizin karakterinizi 7 yılda anlayamamış mı? Siz onun böyle olacağını kestirebiliyor muydunuz? Sevgililik döneminizde küs olduğunuzda neler yaşıyordunuz?
Baskın biri olduğumu biliyordu beni değiştirmeye çalışıyor gibime geliyor annesi hep herşeyini yapmış herşeyi önüne hazır etmiş bakkala Bile göndermemişler pek..hep önlemde hizmeyçi gibi anne olunca benden de öyle görmeyi umdu göremeyince bana dar ediyor dünyayı aklı sıra,ki ben hamarat becerikli kocaya hörmet eden biriydim

Amaan sen de onu kullanmışsın, öyle düşünme:)

Benim burnundan getirmelisin dememdeki kasıt eşine nereye gidiyorsun? bana neden haber vermedi? veya gitme yada beraber gidelim gibi... Ama sen o gitti habersiz inadına bende giderim.. le olmaz

Offf oğlan çocuklarını niye böyle yetistirirler ki Bence siz evlilik terapistine gidin, sevginiz var, fayda görürsünüz

Yani bilemiyorum 7 yıl bu tip şeyleri anlayıp ona göre adım atmak için yeterince uzun. Hani öyle sandı ama olmadı demek için 4 ay falan çıktıktan sonra evlenmek gerekiyor bence. Eşiniz hatalı ama bu kafadaki adamla evlenerek siz de çok doğru bir adım atmamışsınız. Sonuçta sanırım siz de o değişir diye beklediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…