Tüm mesele işte suçlamadan konuşabilmek..bizim sorunları sözde miş olmamızın sebebi bu sanırım..sürekli suçlayıp psikolojik yönden saldırınca çaresizlikten ağladım artık en sonunda..o gün bugündür konuşmak için adım Bile atmadıkBenimde 6 bucuk senelik bir iliskim vardi canım senin soylediklerini biz sevgiliyken yasamaya başlamıştık saygi kalmamıştı aramizda ve ayrildim. Siz 7 senede boyle miydiniz? Yoksa evlenince mi boyle oldu eşiniz? Eski güzel anilardan bahsederek nasil bu hale geldiginizi beraber sorgulayabilirsiniz fakat suçlayici olmadan gayet sakin yaklasarak
ablam ın eski eşide hep üste çıkardı aynen bu şekil hiç uyuşamadılr eve ilkgeldik değişti der 5yılda uyumluydu der baskı vardı bize gelirken bahane ederdi gelmemek için ablam basar gelir di hiç deişmedi maalesef hatta sadistti der hep sen şölesn dermiş suçlarmış dirrenerek 3buçuk yıl gitti değişcem deyip deişmedi aile terapisne gerek yok yptı yazıdaki gbi dava açtık gidelim dese gtmezdi biyere aynı şeylerBenimle iletişim kırma adına bişey yapmıyor çok mu zor yA yanıma gelip böyle gitmez gel oturup konulalım demek..ben bunu defalarca yaptım habire beni suçlayacağını Bile bile ama işe yaramadı ders çıkarılmadı o da aynı ben de üstelik daha kötüye daha ileriye gidildi diyorım ya artık yemek bile yapmıyorum evde
O kadın ruhundan anlayan haller evlilik öncesinde kalıyorEvet onu anlıyorum ama öyle taş fırın erkeği de değildir tamam babası annesine sus diyince susan biriymiş annesi,sanırım o da bende bınu görmek istedi ama yine de kadın ruhundan halinden anlayan biri idi ama bende öyle naiflik boynu büküklük göremeyince zıvanadan çıktı heralde, içindeki o feodal zihniyeti Aynı evde yaşayınca anladım napim ama ben de öyle biri değilim
Aynen öyleO kadın ruhundan anlayan haller evlilik öncesinde kalıyor
Evlenince birşeyler oluyor
Ne oluyor bilmi
Aile konusunda çok saygılı çok sevdirdi hatta kendini.. ben de onun ailesine.. ama işte kendi içimizde düşmanız resmen savaşıyoruz güç gösterisi var birbirimize..ablam ın eski eşide hep üste çıkardı aynen bu şekil hiç uyuşamadılr eve ilkgeldik değişti der 5yılda uyumluydu der baskı vardı bize gelirken bahane ederdi gelmemek için ablam basar gelir di hiç deişmedi maalesef hatta sadistti der hep sen şölesn dermiş suçlarmış dirrenerek 3buçuk yıl gitti değişcem deyip deişmedi aile terapisne gerek yok yptı yazıdaki gbi dava açtık gidelim dese gtmezdi biyere aynı şeyler
7 yıldır sevgiliyken güçlü değilmiymişssinde şimdi öyle görmeye , iticileşmeye başlamış bu durum ... baskın karakterleriz diyosun 7 yılda birbirinize uygun olmadığınızı hiçmi anlayamadığınız , daha iki yıl olmuş evleneli bu kadar tükenmişlik sendromu neden ? biraz birbirinizden sıkıldınız galiba , aynı evde yaşamayın belli süre , özleyin belki bişeyler düzelir..ona göre ben fazla güçlü imişim her dediğimi istediğimi yapıyor muşum küsken kafama estiği gi davranıyormuşum ama kendisi de öyle.. aldırışsız davranıyor kısmen evde şarkı söylemeler nereye gittiğini söylemeden evden çıkmalar..ben de öyleyim böyle böyle gidiyoruz ve koptuk gibi tamamen
Okyanusu gecip derede boğulmuşsunuzAile konusunda çok saygılı çok sevdirdi hatta kendini.. ben de onun ailesine.. ama işte kendi içimizde düşmanız resmen savaşıyoruz güç gösterisi var birbirimize..
canım bayanın çok baskın olması , benim sana ihtiyacım yok olsanda olur olmasanda tarzı takılması ilişkileri bitirme noktasına getiriyor. çok yakın arkadaşım var nişanlı oda nişanlısıyla şuan aynı sorun yüzünden ayrılma noktasına geldi , yıllardır yalnız yaşadığı için farkında bile olamasa çocuğa olsanda olur olmasanda tarzı yaklaşıyor , çocukta diyo tabi demekki seninki gerçek sevgi değil . belki sende farkında olmadan böyle bir izlenim veriyorsundur ki dışardan bakılınca gerçekten çok itici bir durum . ben arkadaşımada söyledim , erkekler güçlü hissetmeyi , korumacılığı sever , kadınının ona ait ve ihtiyacı olmasını ister , sende erkek gibi davranırsan karşısında senin kadınlığını unutup bir erkek arkadaşı gbi görmeye başlar ve rekabet kaçınılmaz olur. bu yanlışa düşmeyin lütfen yıllarca emek vermişssiniz. tabiki ona muhtaç olacak değilsiniz ama söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum...Aile konusunda çok saygılı çok sevdirdi hatta kendini.. ben de onun ailesine.. ama işte kendi içimizde düşmanız resmen savaşıyoruz güç gösterisi var birbirimize..
Söylemek istediğinizi anladım bir kaç arkadaşım da aynı şeyi söylemişti ama eşim benim güçlü bir karakter olduğumu biliyordu ve bana sevgisini merhametini gösterdiği hakkımı verdiği takdirde hörmetkar ve saygılı biri olduğumu, istediği gibi biri olduğumu biliyor sadece küsken ve tartışmalı iken ben dişimi gösteriyorum haksızlığa gelemiyorum çünkücanım bayanın çok baskın olması , benim sana ihtiyacım yok olsanda olur olmasanda tarzı takılması ilişkileri bitirme noktasına getiriyor. çok yakın arkadaşım var nişanlı oda nişanlısıyla şuan aynı sorun yüzünden ayrılma noktasına geldi , yıllardır yalnız yaşadığı için farkında bile olamasa çocuğa olsanda olur olmasanda tarzı yaklaşıyor , çocukta diyo tabi demekki seninki gerçek sevgi değil . belki sende farkında olmadan böyle bir izlenim veriyorsundur ki dışardan bakılınca gerçekten çok itici bir durum . ben arkadaşımada söyledim , erkekler güçlü hissetmeyi , korumacılığı sever , kadınının ona ait ve ihtiyacı olmasını ister , sende erkek gibi davranırsan karşısında senin kadınlığını unutup bir erkek arkadaşı gbi görmeye başlar ve rekabet kaçınılmaz olur. bu yanlışa düşmeyin lütfen yıllarca emek vermişssiniz. tabiki ona muhtaç olacak değilsiniz ama söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum...
Hem bence kadınların da ne istediği nasıl bir koca istediği önemli bu noktada.. ben kadın duygularından anlayan ilgilenen soran merak eden değer veren nankörlük etmeyen bir koca isterdim her kadın gibi ama öyle değilse ben neden onun istediği gibi bir kadın olayım ki dediğim gibi ben evini seven kocasını sahiplenen görmek eden biriydim aynı zamnda.. bunu da biliyor öyle bir aileden geldiğimi..sadece bu noktaya varınca o bana yokmuşum gibi davranınca ben de ona aynısını hissettirmeye çalışıyorum yaptığım sadece bucanım bayanın çok baskın olması , benim sana ihtiyacım yok olsanda olur olmasanda tarzı takılması ilişkileri bitirme noktasına getiriyor. çok yakın arkadaşım var nişanlı oda nişanlısıyla şuan aynı sorun yüzünden ayrılma noktasına geldi , yıllardır yalnız yaşadığı için farkında bile olamasa çocuğa olsanda olur olmasanda tarzı yaklaşıyor , çocukta diyo tabi demekki seninki gerçek sevgi değil . belki sende farkında olmadan böyle bir izlenim veriyorsundur ki dışardan bakılınca gerçekten çok itici bir durum . ben arkadaşımada söyledim , erkekler güçlü hissetmeyi , korumacılığı sever , kadınının ona ait ve ihtiyacı olmasını ister , sende erkek gibi davranırsan karşısında senin kadınlığını unutup bir erkek arkadaşı gbi görmeye başlar ve rekabet kaçınılmaz olur. bu yanlışa düşmeyin lütfen yıllarca emek vermişssiniz. tabiki ona muhtaç olacak değilsiniz ama söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum...
tartışmaları gereksiz çok uzatıyorsunuz ikinizde demekki , araya küslükler giriyorsa haftalarca zaten o evlilikten ne hayır gelirki . bazen o bazende siz alttan almayı bilmelisiniz , bence bir aile terapistine gidin , yada biraz ayrı kalın birbirinizi özleyin bakalım nasıl bir gelişme olacak.. buarada ikinizin burcu ne ? baskın karakterleriz deyince merak ettim.Söylemek istediğinizi anladım bir kaç arkadaşım da aynı şeyi söylemişti ama eşim benim güçlü bir karakter olduğumu biliyordu ve bana sevgisini merhametini gösterdiği hakkımı verdiği takdirde hörmetkar ve saygılı biri olduğumu, istediği gibi biri olduğumu biliyor sadece küsken ve tartışmalı iken ben dişimi gösteriyorum haksızlığa gelemiyorum çünkü
Düşündüm.. dilekçe de önüne koydum ama yırttı
Yazmasam çatlarimcanım bayanın çok baskın olması , benim sana ihtiyacım yok olsanda olur olmasanda tarzı takılması ilişkileri bitirme noktasına getiriyor. çok yakın arkadaşım var nişanlı oda nişanlısıyla şuan aynı sorun yüzünden ayrılma noktasına geldi , yıllardır yalnız yaşadığı için farkında bile olamasa çocuğa olsanda olur olmasanda tarzı yaklaşıyor , çocukta diyo tabi demekki seninki gerçek sevgi değil . belki sende farkında olmadan böyle bir izlenim veriyorsundur ki dışardan bakılınca gerçekten çok itici bir durum . ben arkadaşımada söyledim , erkekler güçlü hissetmeyi , korumacılığı sever , kadınının ona ait ve ihtiyacı olmasını ister , sende erkek gibi davranırsan karşısında senin kadınlığını unutup bir erkek arkadaşı gbi görmeye başlar ve rekabet kaçınılmaz olur. bu yanlışa düşmeyin lütfen yıllarca emek vermişssiniz. tabiki ona muhtaç olacak değilsiniz ama söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum...
Ben seni çok seviyorum biliyor musunonun önüne değil mahkemenin önüne koyacaksiniz zaten
yani hiç anlamı kalmamış aradaki nikahin
Ben Aslan eşim boğatartışmaları gereksiz çok uzatıyorsunuz ikinizde demekki , araya küslükler giriyorsa haftalarca zaten o evlilikten ne hayır gelirki . bazen o bazende siz alttan almayı bilmelisiniz , bence bir aile terapistine gidin , yada biraz ayrı kalın birbirinizi özleyin bakalım nasıl bir gelişme olacak.. buarada ikinizin burcu ne ? baskın karakterleriz deyince merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?