Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Normalde cinsellik ten sonra barışır çiftler sarılıp yatar bence sizde ikinizde birbirinizden bekliyorsunuz ikinizde inat ediyorsunuz
Evet ikimiz de fazla inatçıyız ama ben biraz olsın törpüledipimi düşünüyorum öyle ki bazen yaşananları unutup süprizler Bile yaptım ama baktım ki halanaunı artık adım atmıyorum yeterince attım biraz da atmasın mı

Benim burnundan getirmelisin dememdeki kasıt eşine nereye gidiyorsun? bana neden haber vermedi? veya gitme yada beraber gidelim gibi... Ama sen o gitti habersiz inadına bende giderim.. le olmaz
Söyledim tabiki kIzdım daha öncede bir kaç defa ama baktım aynısınınuaoınca ben bu şekilde karşılık vermek durumunda kaldım

Üzgünüm ama bu kafadaki adamla zor. Ama bu kafadaki adamı tanımak için koskoca 7 yılınız da vardı.
Malesef erkekler evlilik öncesi hep kendilerini iyi tanıyorlar en iyi yönlerinden bahsederler tabiki hayatım işleri beraber hallederizli cümlelerle başlayan ilişkiler evlenince ne yazıkki kayboluyor bunu hepimiz biliyoruz benimki de böyle oldu sanırım

Artık onu görmeye tahammül Bile edemiyorum çok dolmuşum sanırım kızlar

Bilemiyorum açıkçası benim çevremde bu derece saklamaz kimse ne olduğunu. Sonradan çeşit çeşit huy çıkar da aile terapistine gitmeye gerek yok ben neyin doğru olduğunu biliyorum sana söylüyorum derecesindeki narsist bir adam 7 yıl rol yapamaz.

eşin ayrılalım dedimi hiçböyleyken sanki yönetim ci eşin sadist, ailesi nasI ailecemi eşin

eşin ayrılalım dedimi hiçböyleyken sanki yönetim ci eşin sadist, ailesi nasI ailecemi eşin
Hayır ayrılmak da istemiyor ama düzelmiyor da..aileci değil sadece beni fazla kontrol altına almak istiyor herşeyine boyun eğmemi istiyor ama ben de öyle biri değilim oyüzden bana acımıyor kalbimi kırmaktan çekinmiyor özür Bile dilemiyor oyüzden..hatalı olduğunu bilse bile

biraz uzak kalın ailenizde bakalIm ne olucak rest çekin aile terapisi ne ikna olsun böyle ortak nokta bulamıyoruz deyin ciddi görünün huyda değişmez kralın hizmetlisi gibi yaşanmaz bi ömür boyu yaşanmaz

biraz uzak kalın ailenizde bakalIm ne olucak rest çekin aile terapisi ne ikna olsun böyle ortak nokta bulamıyoruz deyin ciddi görünün huyda değişmez kralın hizmetlisi gibi yaşanmaz bi ömür boyu yaşanmaz
Evden gittim misafirhanede bile kaldım günlerce,aramayınca ailesine söyledim çiçek alıp geldi ablasının yönlendirmesiyle ama nafile yine aynı ağzını bozduğu için gitmiştim ama aynı hala

2 yıl çok bile sabretmişsiniz bence. Düzelmeye niyeti olmayan bir adamla da daha fazla vakit kaybetmeyin derim. Hayat bu işkenceyi çekmek için çok kısa. İnanın karşılıklı sevgi ve saygı çok güzel bir şey ve siz bunu hakediyorsunuz.

Benimde 6 bucuk senelik bir iliskim vardi canım senin soylediklerini biz sevgiliyken yasamaya başlamıştık saygi kalmamıştı aramizda ve ayrildim. Siz 7 senede boyle miydiniz? Yoksa evlenince mi boyle oldu eşiniz? Eski güzel anilardan bahsederek nasil bu hale geldiginizi beraber sorgulayabilirsiniz fakat suçlayici olmadan gayet sakin yaklasarak

Benimle iletişim kırma adına bişey yapmıyor çok mu zor yA yanıma gelip böyle gitmez gel oturup konulalım demek..ben bunu defalarca yaptım habire beni suçlayacağını Bile bile ama işe yaramadı ders çıkarılmadı o da aynı ben de üstelik daha kötüye daha ileriye gidildi diyorım ya artık yemek bile yapmıyorum evde

Evet uygun zamanı bekliyorum elim dışarıya karşı çok iyi sevilen yardımsever düşünceli biridir ama bana karşı değil bana karşı zalim acımasız ve duygusuz ben napayım böyle adamı

Aklınca seni dizginlemek sindirmek istiyor herhal
Ama adam da haklı bilmem kaç sene sen erkeksin diye yetistirilince çokta birşey beklenmemeli
Neticede sınırları zorluyorsun
Unutma o bir erkek!

Biz evlilik öncesi de böyle idik aslında sürekli kavgalar ama hep sonunda barışıyorduk sevgimiz yeniyordu bu sık yaşanan kavgaları uzak olmanın da etkisiyle,sanırım artık beraberiz diye yenemiyor Bile sevgimiz hatta sevgi olduğundan Bile şüpheliyim

Aklınca seni dizginlemek sindirmek istiyor herhal
Ama adam da haklı bilmem kaç sene sen erkeksin diye yetistirilince çokta birşey beklenmemeli
Neticede sınırları zorluyorsun
Unutma o bir erkek!
Evet onu anlıyorum ama öyle taş fırın erkeği de değildir tamam babası annesine sus diyince susan biriymiş annesi,sanırım o da bende bınu görmek istedi ama yine de kadın ruhundan halinden anlayan biri idi ama bende öyle naiflik boynu büküklük göremeyince zıvanadan çıktı heralde, içindeki o feodal zihniyeti Aynı evde yaşayınca anladım napim ama ben de öyle biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…