Evde annem gibi davran,annem gibi yemek yap diyen birini insan kendi terk eder,arkadaşınız neden bir de sevişmiş bu adamla onu soruyorum benBurdayim sorunuz varsa cevaplayim konumla alakalı mesajlara cevap veriyorum
Siz önce diğer çocuklarınıza sahip çıkın.Burdayim sorunuz varsa cevaplayim konumla alakalı mesajlara cevap veriyorum
Hobbidi hobbidiHicbir sorunum olmadigim adamdan korunuyorum ben istemiyoruz cocuk suan, siz kavga dövüşlü oldugunuz adamla hoppidi hoppidi, insan extra çaba sarf eder, ne bileyim şüpheli iliski sonrasi onermeme Ragmen ertesi gun hapi denilen zimbirtidan alir eder, ne bileyim iste yav yapar bir seyler..
Hakkinizda hayırlısı olsun da, size o laflari eden o isteklerde bulunan adamdan koca olmaz.
3sayfadır yaprak dökümü finalinimi yazıyoruz biz ? Senin konuna yazılıyor cevap versene ?Burdayim sorunuz varsa cevaplayim konumla alakalı mesajlara cevap veriyorum
git gel yapmak istemiyorum tabıkı dusunuyorum ama o cok sorumsuz birisi tavırları cocuk gıbı evlenmeden önce tabiki böyle biri oldugunu cozemedım.Önceden nasıldı evlenince mı değişti
Aileniz destekciniz mi bide işinizde varmış zaten siz o adamla bir ömür geçirebilir miyim diye düşünün cevabınız hayırsa uzatmaniza gerek yok o zaman git gel git gel bence bu daha kötü birşey bir insan bir kez bitiriyorsa bitmiştir kesinlkle kendinize güvenin
Ben bu konuyu hâlâ anlamadım. 2.evlilik mi yoksa gerçekten arkadaşı mı kullanıyor bu hesabı.2020 de polis eşinizden şiddet görmüşsunuz çocuklarım var bosanacagim demişsiniz.Bu yeni eşiniz mi
sans vermek için karsıda muhattap bulmak gereklı ama adamın umrunda degılım aılemın yanında benı bırakırken bıle ben dort dortlugum sen kendını duzelt dıyor adam kufur ederım kızına o da susacak dıyor annemeBebeğe üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Sizin içiniz ne diyor bir daha denemek mi bitirmek mi gerçekten ne istiyorsunuz?
Sizce bi şans daha vermeye değer mi?
Annesinin umrunda dahi değil benim gitcegimi bile bile o gün şehir dışına gezmeye gittiaileniz arkanızdaysa arkanıza bile bakmadan kaçın. annesinin kucağından ayrılamayan adamdan hayır gelmez.
Bencil adam.sans vermek için karsıda muhattap bulmak gereklı ama adamın umrunda degılım aılemın yanında benı bırakırken bıle ben dort dortlugum sen kendını duzelt dıyor adam kufur ederım kızına o da susacak dıyor anneme
Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüşBen bu konuyu hâlâ anlamadım. 2.evlilik mi yoksa gerçekten arkadaşı mı kullanıyor bu hesabı.
Neden arkadaşım yazıyor diyor. Ben arkadaşı olarak bu hesabı kullanıyorum da diyebilirdi.
Babasıyla eşim beni bıraktı annemin evine emanetinizi alın dedi babası bebek den annemin evinde haberim olduBencil adam.
Ailesi de mi araya girmiyor?
Onlar bişeyler yapsa bari.
Eğer köşelerine çekilip oturmuşlarsa Allah akıl fikir versin.
Bi bebek var ortada. Haberleri var değil mi?
sans vermek için karsıda muhattap bulmak gereklı ama adamın umrunda degılım aılemın yanında benı bırakırken bıle ben dort dortlugum sen kendını duzelt dıyor adam kufur ederım kızına o da susacak dıyor anneme
Üyelik parayla değil.Arkadaşım yazıyor üyeliği olmadigi icin
Ee normal büyütülmesi bel dakikalık iş üyelik almak şurdan.Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
E konular karıştı çünkü.Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
Canım benim senin hislerin daha önemli bence. Bir çocuğun sorumlulugunu tek başına alabilecegini düşünüyor musun maddi ve manevi olarak? Ha bir de esinle bir ömür görüşmek zorundasın çocuk sebebiyle bu ihtimalleri düşündüğünde ne hissediyorsan o dogrultuda karar ver bence.Yaklaşık 1 senelik evliyim eşimle hiçbir şekilde anlaşamıyorum. Bir senem resmen içime zıkkım olarak sabır ederek geçti. Aileme hiçbir şey anlatmadım bekleyeyim düzelsin diye sürekli konuştum ama hiçbir şekilde düzelmedi hep daha kötüye gitti. Evde sürekli huzursuzum. Her gün her lafı duymaktan artık bıktım. Onun için önceliği sadece arkadaşları ve ailesi. Arkadaşlarına verdiği değerin çeyreğini bana vermedi. Bana diyorki evde annem gibi davranırsan onun yaptığı yemeklerin aynısını yaparsan seni severim değer veririm böyle bir şey olabilir mi ? Gecen gün kavga ettim ailemin evine gidecem dedim eşyalarımı hazırlıyorum ben TV izliyor icerde hiçbir tepki vermiyo gidemeyeceğimi dusunuyor senin kimsen yok kafasında. Bende beni bırak gidecem dedim geldim. Geldikten sonra şüphelerim vardı 2 kez test yapmıştım negatifti gelince eczane gördüm. Test aldim pozitif çıktı hastanede çalışıyorum kendi mesleğim var ailemin de düzeni yok ama dur sana ve çocuğuna bakarız diyolar ama ben ne yapacam bilmiyorum kafam karışık adam hiçbir şekilde ne arıyor ne soruyor ailesi de aynı şekilde annesi ben şehir dışına gidiyorum gelene kadar dur diyo bana bunların aile yapısına da buna da aklım ermedi. Çok çaresiz hissediyorum ne yapsam bilemedim.ne yapmalıyım sizceeee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?