Kocamla Ayrılık Aşamasındayken Hamile Olduğumu Öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kimsiniz? Kendiniz mi? Arkadaşınız mı?
Ne saçma işler. Açsın bir üyelik kendi hesabından yazsın

Zaten çocuklarınız var ve yeni eşiniz eve bağlanır diye bir çocukta ondan yaptınız sanırım..
Keşke olanları düşünseydiniz önce..

Hobbidi hobbidi

git gel yapmak istemiyorum tabıkı dusunuyorum ama o cok sorumsuz birisi tavırları cocuk gıbı evlenmeden önce tabiki böyle biri oldugunu cozemedım.

2020 de polis eşinizden şiddet görmüşsunuz çocuklarım var bosanacagim demişsiniz.Bu yeni eşiniz mi
Ben bu konuyu hâlâ anlamadım. 2.evlilik mi yoksa gerçekten arkadaşı mı kullanıyor bu hesabı.
Neden arkadaşım yazıyor diyor. Ben arkadaşı olarak bu hesabı kullanıyorum da diyebilirdi.

Bebeğe üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Sizin içiniz ne diyor bir daha denemek mi bitirmek mi gerçekten ne istiyorsunuz?
Sizce bi şans daha vermeye değer mi?
sans vermek için karsıda muhattap bulmak gereklı ama adamın umrunda degılım aılemın yanında benı bırakırken bıle ben dort dortlugum sen kendını duzelt dıyor adam kufur ederım kızına o da susacak dıyor anneme

Bencil adam.
Ailesi de mi araya girmiyor?
Onlar bişeyler yapsa bari.
Eğer köşelerine çekilip oturmuşlarsa Allah akıl fikir versin.
Bi bebek var ortada. Haberleri var değil mi?

Ben bu konuyu hâlâ anlamadım. 2.evlilik mi yoksa gerçekten arkadaşı mı kullanıyor bu hesabı.
Neden arkadaşım yazıyor diyor. Ben arkadaşı olarak bu hesabı kullanıyorum da diyebilirdi.
Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş

yemin ediyorum konu açıcam bir gün... Yeni yorum yazmaya başladım ama yıllardır takip ederim bu forumu... Evleneceğiniz insanlarla lütfennn ciddiyete bindiği sürede aynı evde yaşayınız ! tanışınız ! bir çileden çıkartınızz, bakalım ne yapabiliyor? maksimum tepkisi nedir? bunları BİLMİŞ BİLMİŞ değil dümdüzz bodoslama yapın, yaşayınn, öğreninnn, tanışınnn... evlenmek oyun değil... ben görememişim, tanıyamamışım, huyu değişti falan bunlar hikaye. eğer değiştiyse ruh hastasıdır zaten o da binde bir insanda olur. siz hiihihi hohoho tanışmıyorsunuz sonra evlenelim diye evleniyorsunuz. kızmak istemiyorum da yapmayın şunları kendinize... görememişim e göremezsin tabii ki. evet aşkım hihi hayatımla geçmiyor ömür. evlenene kadar herşeyi hoşgör, görmezden gel sonra bu niye böyle biri oldu. hep aynıydı, sen tanışmadın ki... konu sahibi kusura bakma, sadece senin için yazmadım...

Bencil adam.
Ailesi de mi araya girmiyor?
Onlar bişeyler yapsa bari.
Eğer köşelerine çekilip oturmuşlarsa Allah akıl fikir versin.
Bi bebek var ortada. Haberleri var değil mi?
Babasıyla eşim beni bıraktı annemin evine emanetinizi alın dedi babası bebek den annemin evinde haberim oldu

Su mesajdan sonra sizin boşanmak disinda yapacaginiz bisey kalmıyor ki. Adam ailenizin yaninda istersem kufur ederim demis, asla duzelmez. Saygısızın teki
Cocugu dogurur musunuz sizin karariniz. Ancak maddi gucunuz elvermiyorsa nafakaya guvenip dogum yapmamanizi tavsiye ederim

Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
Ee normal büyütülmesi bel dakikalık iş üyelik almak şurdan.
Siz sanırım orda telefon trafiği yapıyorsunuz cevap vermek için ya da direkt sizin yanınızda arkadaşınız.
Ki bana yanınızda gelmedi.
Eskimedi mi bu numaralar demek istiyorum kuzenim için açtım,arkadaşım için açtım.
Bunları erkekler kullanmıyor muydu?

Canım benim senin hislerin daha önemli bence. Bir çocuğun sorumlulugunu tek başına alabilecegini düşünüyor musun maddi ve manevi olarak? Ha bir de esinle bir ömür görüşmek zorundasın çocuk sebebiyle bu ihtimalleri düşündüğünde ne hissediyorsan o dogrultuda karar ver bence.

Eski eşimle sizin gibi evliyken bir sene dolmaya yakın boşanmaya karar verdim. Hamile olduğumu öğrendim üç gün sonra. Esimle yine bosanicam dedim ama çocuğu doğuracam. Doktora gidince çünkü kiyamadim. Ardından çocuk azıcık büyüsün seni bosucam dedim. Gerçekten de üç yıl sonra sanırım bosandim ve aradan yıllar geçti. Babası maddi yardımı esirgemedi ama huyu aynı sizinki gibiydi. Kızıma ise tapıyorum gerçekten ölürüm onun için. Ama çocuk için de çok zor bir hayat böyle karakterde bir babayla büyümek. Bencil adam bosaninca çocuğuna daha bencil oluyor canını sıkıyor benim canımı sıkıyor. Üstelik ne o ne ben evlendim. Ama çocuğu o kadar çok psikoloğa götürdüm ki yani demeye dilim varmıyor ama sizi de çocuğu da çok zor bir hayat bekliyor bunu bilerek yola çıkın.. şimdiki aklım olsa kızıma bu eziyeti cektirmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…