Kocamla Ayrılık Aşamasındayken Hamile Olduğumu Öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasıyla eşim beni bıraktı annemin evine emanetinizi alın dedi babası bebek den annemin evinde haberim oldu
Oğlu cahil babası oğlundan da cahil. Çok özür diliyorum ama niye sizi bu kadar istemiyorlar niye böyle gitmenizi canlarına minnet bilircesine davrandılar? Ne yaşanmış olabilir bu kadar topluca kinlenecek kadar.

Bir senedir zehir ediyorsa neden çocuk yapıyorsunuz hanımefendi?
Ben olsam böyle birinin çocuğunu asla doğurmam.
Çocuğu aldırır,boşanır ve hayatıma bakarım.

Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
İlk mesajda bu konuyu arkadaşım adına soruyorum yazılmadı, eski konular getirilince de bir arkadaş diye kıvrıldı. Geçmiş silinmiyor burada, başka arkadaşlar da konu açmanızı isterse haberiniz olsun.

Hangi karakter yazıyor şu an bilemiyorum o yüzden üye olanı cevaplıyorum. "Arkadaş"ınızı tebrik edin, tam boşanmak üzereyken bebek gelip kurtarmış kendisini. Kocasından ayrılmaya gerek yok artık. Bizim çok merak ettiğimiz bir kısım var, onu sorarsanız memnun olurum. Her gün kavga ettiği anlaşamadığı adamla niye sevişiyor, hadi mecbur kalıyor niye korunmuyor?

Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
Üyelikleri kim açmışsa o kullanabilir, arkadaşlar, kardeşler, kuzenler, elti ve görümceler vb kendilerine ait bir üyelik almalıdırlar.
L Lazayse Kadınlar Kulübüne 3 senedir üyeymiş, çoklu üyelik alınmaması gerektiği, alınırsa üyeliklerin birleştiği, içerik silmenin yasak olduğu vb kuralları iyi bilir.

“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” kuralına uyulmadığı için üyelik askıya alınacaktır.

Derdinizi yazıp tavsiye almak istiyorsanız lütfen kendinize üyelik alın, size ait aktif bir mail adresi ve bir kullanıcı adıyla 5 dakikada üye olunabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…