Kocamla Ayrılık Aşamasındayken Hamile Olduğumu Öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garip garip işler diyorsunuz yani
 
Hamileyken, çocuk doğduğunda ve sonrasında bu adamla devamlı iletişim halinde olacaksınız.

Siz lohusayken bile başka bir kadınla evlenebilir, çocuğu bıraktığınızda ya da aldığınızda o kadınla karşılaşabilirsiniz.
Siz emzirmekten memeleriniz yara içinde ağlarken, geceleri uykusuzluktan bitap düşmüşken o bunların hiçbirinden haberdar olmayabilir.
Ateşi çıktığında, hastalandığında, düştüğünde hep yalnız olacaksınız. Sizin kadar o çocuğu seven yoldaşınız, destekçiniz olmadan bu süreci tek başınıza yaşamak istediğinize emin misiniz?

İki kızım var ve gerçekten eşim olmasa kim destek olursa olsun çok ama çok zorlanırdım. İlk kızım kolikti. Ailem destek olmak istedi. Yanlarında kaldım birkaç gün ama hep eşimi istedim yanımda. Herkes pervane gibi döndü etrafımda ama eşim kadar kimse destek olamaz bana. Benim hayat ortağım, dert ortağım, yoldaşım, bazen beni benden iyi tanıyan en büyük destekçim o çünkü.

Gerçekten bunu yalnız yapmak istiyor musunuz? Başındayken ve yasal süreç henüz geçmemişken iyi düşünün bence.
 
Siz ne yapmak istiyorsunuz?
Bana 1 yıl boyunca zıkkım bir evlilik yaşatan kişiyle ileride hiçbir bağım kalmasın isterdim. Ben hamileliği devam ettirmezdim. Tabi bu benim görüşüm.
Ortak çocuğunuz olursa ömür boyu kopmayacak bir bağınız olacak. Görünen o ki size eşlik yapmayan bir yılı zıkkım eden kişi, çok yüksek ihtimal çocuğu ile de hayatı boyunca maddi ve manevi hiç ilgilenmeyecek. Buna hazır mısınız? Bunu kabul edip öyle karar verin.
 
Bence iyi yapıyorsunuz hatasını anlasın biraz burnu sürtsün iyice aklı başına gelene kadar yaptığı hataları anlayıp düzeltmeye çalıştığından emin olama kadar devam ettirin
 
Bu kadar şikayet ettiğin adamla sevişmektende geri kalmamışsın anlamıyorum bazı kadınları gerçekten saçmalığa bak madem boşanacan neden sevişiyorsun? Olan yine çocuğa olucak.
Neden olacak boşanmak isteyen kendisi değil ki. Hatta adam beni boşamasın diye yapılmış çok muhtemel.
 
Çocuğunu seni kaileye almayan bir kocayla büyütürken çekeceğin sıkıntıları düşün. Sen de hak etmiyor musun el üstünde tutulan, saygı duyulan bir anne olmayı? Her gün annen baban afedersin ama ağzına etsin, el oğlu kadar koymaz adama. Yine de aile evinde ağız tadıyla yaşayın tabi ki. Sadece lafın gelişi.
 
Önceden nasıldı evlenince mı değişti
Aileniz destekciniz mi bide işinizde varmış zaten siz o adamla bir ömür geçirebilir miyim diye düşünün cevabınız hayırsa uzatmaniza gerek yok o zaman git gel git gel bence bu daha kötü birşey bir insan bir kez bitiriyorsa bitmiştir kesinlkle kendinize güvenin
 
Bebeğe üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Sizin içiniz ne diyor bir daha denemek mi bitirmek mi gerçekten ne istiyorsunuz?
Sizce bi şans daha vermeye değer mi?
 
Annem gibi olursan evde,annem gibi yemek yaparsan diyen birinden nasıl çocuğunuz olabiliyor ya?
Adamın evde aradığı çocukluğundan beri alıştığı düzen,ses çıkarmayan ama iş yapan biri.
Bir de bunu dile de getiriyor.
İnsanın sevişesi gelmez açık da söyleyemiyorum ama bu adamla olmazmış nasıl ya
 
Madem kavga sürekli ne ara çocuk yaptınız be kardesim
 
çocuğu babasına söylemeden aldıramazsınız... boşanırken de söylemek zorundasınız... sonrasında öğrenirse bu tip bir adam size rahat vermez. iki ucu pisli değnek bu iş biraz. aileniz arkanızda ne mutlu size ki... ben olsam bu tarz bir adam baba olsun ister miydimmmm??? bilemedim... bu kısmı düşünün bolca... çocuk kolay büyümüyor hele de böyle bir babayla... iyice düşünün.. evet o da bir cann ama onunda bir hayatı olacak. bencilce bir karar vermeyin... bi de şu nasıl sevişiyorsunuz yorumlarına çok güldüm ama çok haklılar yaa. 15 günde boşanmaya karar vermediniz herhalde... büyük konuşmiyim ben yine de...
 
Burdayim sorunuz varsa cevaplayim konumla alakalı mesajlara cevap veriyorum
Konu ile ilgili iki mesaj yazdım zaten. En alakasız olanı cevaplamışsınız. Diğer ikisini arkidişiniz görmedi galiba. Neyse gerek yok cevaba. Konu gerçek mi bilmem. Canınız ne istiyorsa onu yapın.
 
Hicbir sorunum olmadigim adamdan korunuyorum ben istemiyoruz cocuk suan, siz kavga dövüşlü oldugunuz adamla hoppidi hoppidi, insan extra çaba sarf eder, ne bileyim şüpheli iliski sonrasi onermeme Ragmen ertesi gun hapi denilen zimbirtidan alir eder, ne bileyim iste yav yapar bir seyler..
Hakkinizda hayırlısı olsun da, size o laflari eden o isteklerde bulunan adamdan koca olmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…