Kocamla ben enayi miyiz?

O zaman eşinizde hata. Anne kendi oğluna taktığın borç olur mu hiç diyememiş mi? Hadi diyemedi size neden söylemedi.
Düğünden önce veya sonra değişen bir şey yok hata kocamda hata yok bana da söyledi ama düğünü ben kendi kendime yaptım borcumuz var şu an geri iade etmeyi isterdim oysaki dedi ve elimiz ilerde bollasirsa geri veririz bakarız ogullariyim o kadar da yapsınlar bana dedi aslında farkında olarak tamam deyip salladi gitti eşim annesini.

kocanızın tavırlarına bakın, sonun da o altınlar sizden gidecekse şimdi bozdurun ve harcayın. size yar olmayacaksa eltinize hiç olmasın
Halimizi görseniz acırsınız. Bugüne üç yılda kolay çıkmadık . Yedirmem

Sevinim mi uzuleyim mi bilemedim benimde 18 bilezik 25 çeyrek 12grami aldilar. Bitek annem babamınkiler duruo alamadilar ama akillari onda hala

Kv'nizin yaptığı çok ayıp.

Verirsen evet

Sosyal medyadan rezil ede ede verirdim.
Takıyı alır, hesabı varsa kv, evlenecek kaynınızı, gelini, ve tüm eşinizin ailesi etiketler güzel bı yazı ile kargoyla gönderirdim.
Bı de çeyrek fotoğrafı koyun içine.
Ne rezil kepaze bı kayınvalide....

Bileziklerinizi de altınlar içinde değerlendirdim ben. Eklemeyi unutmuşum. Bence konuşun açıklayın vermeyin bileziklerinizi. Çünkü sizin hakkınız onlar.

Yok onlar alsinlar da rezillik filan vız gelir bence:))

Hay yere batsın taktıkları da takacakları da . Eşimink de en ufak bi tartışmada hemen taktığı 3 tane bileziği gündeme getiriyor satsan ikinci el araç dahi alamıyorsun ama onların gözünde dünyaları vermişler gibi at başlrına çalınsın sonra da irtibatı kopar fırsat bu fırsat :)

Eh yine de onlarin marifeti,bur cogu gibi geri de istememisler sonucta..

Düğünümde KV'nin taktığı seti eşimle beraber almıştık. Eşim her şeyi kendi cebinden yaptı, anasının takacağı takıyı dahil.. KP de eşimin yakasına(gelinin koluna niye takmazlar anlam veremiyorum) 14 ayar bilezik takmıştı. 4 bilezik diye konuşuldu düğün öncesi. O da benim cebimden çıkacak dedi eşim, vaz geçtim...
Bu düğünlerdeki takı meseleleri çok sinir bozucu

Bileziği ne yapacaksın mı diyorlar? Vallahi pes! 12 bileziğin hesabını yap parasını iste, takıda gözüm yok de...

Bileziği ne yapacaksın mı diyorlar? Vallahi pes! 12 bileziğin hesabını yap parasını iste, takıda gözüm yok de...
Oyuncak bilezik gibi muamele ediyorlar biz gelinler de çocuk sanki..

Diğer oğluna da borç mu verecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…