Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Basit şeyler değildi gurur kırıcı fiziksel hakaret küfür
tamam onlar icin bir sey demiyorum haklısınız eminim sonuna kadar ama bu sorunları çözmenin baska yolları da var, küstüm konusmuyorum 1 sene yanıma yaklasma diyerek degil daha cozum odaklı yaklasabilirdiniz simdi daha mı iyi oldu bakın çözmeniz gereken sorunlar birken iki oldu yani

Bu ne gurur bu ne inat pesss
Hiç mi özlemediniz sarılmak öpüşmek koklaşmak istemediniz? En kötü totonuzu dönüp yataydınız üç beş gün bu kadar uzatılır mı? :KK57:
Özlemedim ve onu üzmek istedim aldatma yok ama basit şeyler değildi yaptıkları soledikleri yani bana pskolojik baskı altındaydim sanki değişen fiziksel görüntüm kilo almam eşimin tavırları sozleri hiç hassas davranmadi bana size aynaya bak diyen bir esle birlikte olmak ister miydiniz?

Ben regl olurum eşim ertesi gün baslar bitti mi bitti mi... Bana bir şeye küserse hemen barışırım. Olmuşta birkaç gün üst üste yapmamışsak sürekli sırnaşırım. Siz nasıl durmuşsunuz hayret. Hormonlarınız yok mu sizi zıplatmıyor mu? Ben sizin yerinizde olsam adam uyurken gece yatağına giderim sonrasında da bu yatağa sığamıyoruz gel odaya derim mis.
Ne kadar soğuttugunu dusunun artik kendinden kilo aldim.dogumdan sonra fiziksel olarak begenilmedigini düşününce insan birlikte olmak istemeyebiliyor eşimin hataları çok

Aldatma yok,asla,yüzde yüz eminim...
Şu bahsettiğiniz tabloda eşiniz evliya olsa sizin aldatılmama olasılığınız yok.
Siz kendinizi böyle teselli edip,günlerinizi geçirirken. Atı alan üsküdarı geçer,sizdr bakakalırsınız.
Evlilik hayatınız çok bunatıcı ve kasvetli.

Özlemedim ve onu üzmek istedim aldatma yok ama basit şeyler değildi yaptıkları soledikleri yani bana pskolojik baskı altındaydim sanki değişen fiziksel görüntüm kilo almam eşimin tavırları sozleri hiç hassas davranmadi bana size aynaya bak diyen bir esle birlikte olmak ister miydiniz?
Konuyu cok yanlis ve eksik anlattiniz ondandir aldiginiz bu git hadi seviş yorumlari
Sakin sakin her şeyiyle anlatsaydiniz size boşanmanin yollarini anlatiyor olacaktik ki dogrusu da buydu bence

Ama bu aşamaları burdan tahmin etmek zor biliyorsunuz ki.
Tabiki öyle söyleyen biriyle birlikte olmak istemezsiniz. Ama ev arkadaşı olarak devam etmek de ne bileyim... En iyi siz değerlendirirsiniz hayatınızı. Umarım herşey güzel olur.

Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.

Konuyu cok yanlis ve eksik anlattiniz ondandir aldiginiz bu git hadi seviş yorumlari
Sakin sakin her şeyiyle anlatsaydiniz size boşanmanin yollarini anlatiyor olacaktik ki dogrusu da buydu bence
Boşanma şansım yok şuan kendisi azda olsa düzeldigi için bende duzeltek istediğim için yardım istedim boşanamam bana olan o davranışları dışında gemelde ıyo biri bende bunu düşünerek sürdürmek istiyirum bu evliliği sevgide var ama guruRum kirilmisti

Aldatma yok,asla,yüzde yüz eminim...
Şu bahsettiğiniz tabloda eşiniz evliya olsa sizin aldatılmama olasılığınız yok.
Siz kendinizi böyle teselli edip,günlerinizi geçirirken. Atı alan üsküdarı geçer,sizdr bakakalırsınız.
Evlilik hayatınız çok bunatıcı ve kasvetli.
Teselli değil gerçek..

Boşanma şansım yok şuan kendisi azda olsa düzeldigi için bende duzeltek istediğim için yardım istedim boşanamam bana olan o davranışları dışında gemelde ıyo biri bende bunu düşünerek sürdürmek istiyirum bu evliliği sevgide var ama guruRum kirilmisti
O zaman adım atın gururu bi kenara bırakıp
Eğer ayrılmayacaksanız unutacaksınız mecburen. Aksi takdirde mutlu olmak mümkün değil.
İlişki terapistine gidin

Birileri büyü yaptı diye düşüneceğinize eşinize odaklanın bence. Olay sizde bitiyor. Başımıza geldi sıcağı sıcağına anlatayım. Eşimle bana büyü gibi bi şey yapılmış. Büyülenmişiz yani detaya girmiyim. uzun zamandır ciddi sorunlar yaşıyoruz. Büyük tartışmalar hakaretler küfürler şiddet! annesi kardeşi olaylar falan cidden rezil bir haldeydik. Hani siz de büyük olaylar yaşadığınızı yazmışsınız ya, ben yaşadıklarım karşısında çocuğum var demez çeker giderdim. Ama büyü dedim ya adamı dengesiz edermiş herşeye rağmen ne bir yatak ayırdık ne de cinsellik bitti. Ben mi gurursuzdum.? Asla! Direkt söylüyorum büyü falan diye kendinizi kandırırsınız. İnatlaşmaya gerek kalmasın artık. Eşinize hazırlanın beraber güzel bir gece yaşayın, şimdiye kadarki durgunluğunuza pişman olacaksınız.

yazdıklarınızı okudum aynısını yaşadık çocu olduktan sonra ailesiyle hamileyken kavga ettik defalarca evimden kovdular yapmadıkları tek kötülük kalmiştı oda büyü ama konduramazdım abdestinde namazında aklima asla gelmezdi neyse cocuk dogdu kayinvalidem aradı özür dileriz yaptıklarımız için torunum oldu göremedik dedller eşime dedim kalk gidelim gittik bebegim 3 ayliktı ordan geldikten sonra korkutmaya başladılar aradan zaman geçti eşim tek gitmek durumunda kaldi sonrasında dondüğünde birbiriöizi yemege basladık aileme filan eşimi sevmedigimi coçuk için evli kaldıgımı söyledim hayatta en nefret ettigim insan kayınpederimdi eşimi gördüğümde ona baktıgımda babasını görüyordum hergün kavga ediyorduk sonra yine ailesine gittik orda eşimle aylardır birlikte olmamişken benim tepem attı annesi ne sizin sorununuz dediginde anlaşamıyoruz oglunla dedim bana kocalik yapmıyor o gece yanıma annesi gönderdi birden bana onların evinde yaklasmaya calişti istemedim sonra kayınvalidem 1 tl buyuklüğünde sabun verdi bununla yıkan tutturdu hatta tarıştık eşimede vermiş ama o kesin yıkandı bir kavga eşim bana seni gördügümde seytan görmüş gibi oluyorum yılan gibi görünüyorsun gözüme dedi neyse ev halkı ve eşim beni kovdular kısaltıyorum 5 kuruş parasız otogara bıraktı kayınbabam kucagımda cocuk polislere aldırdım biletimi geldim ailemın yanina düşünmeye başladım bu adam nasıl bu hale gedi 3 ay ne beni ne çoçugunu aramadı hiçbir sekilde hocaya gittim hepsini soyledi tek tek sonra aradaki buyüyü çözücem eşin 21 gün sonra gelicek dedi inanın 3 ay aramıyan eşim 21 gün sonra geldi 1 yıldır dua ediyordum o donem namaza basladım rabbim ruyamda göster gercekten böyle birşey yapılmşmi diye ruyamda tek tek gösterdi allahım 1 yıldırda hoca söyledi var diye rüyamda kim kim gittikşerine kadar gördüm ama elimle buldur gözümle göster allahım günahlarını almiyim diye yatak odamda cocuguma verdikleri küçuük kuran vardı onun etrafına sarmişlar ilk gittigimde yoktu 2 ci gittigimde saklı bizim odamıza girip sarmşlar eşime gösterdim bul hoca dedim göster eşime demiş hoca karıkoca arasına sogukluk için yapılmiş birde senin sözlerini dinlemen için size söylüyceklerim bir deneyin hemen belki büyü degildir yaklaşın adım siz atın bakara suresini acın sesli okutun evinizde ya vedud ya allah diye 20 defa okyun içinizden eşinize üfleyin dahada ge çmezse bu sogukluk sonra büyü varmı diye araştırın hocalarda para tuzagı düzgün biri çıkmayabilir karşiniza daha hale eşimin ailesi ugraşıyor bıktım ugrasmaktan meslegim yok ailem koyde maddi durumu kötü eşim çok iyi biri ama onlar birşey yaptımı belli oluyor evden kovuyor beni lütfen dua edin benim içinde inş düzelirsiniz sizde

1 yıl boyunca cinsellikten uzak durması bana biraz tuhaf geldi. Sanal da olsa birileriyle kendini tatmin ediyordur diye düşünüyorum. Ayrıca şu an eşinizi istiyorsanız bi gece ona sürpriz yapın. Siz yaklaşın mesela, ona özel giyinin. Daha özenli olun kısaca. Değer verdiğinizi ve gerçekten istediğinizi gösterin. Emin olun bir kere yakınlaştıktan sonra gerisi gelecektir. ( erkek arkadaşımla aramız limoni olduğunda benim taktiğim bu :KK48:kedi gibi sırnaşmak )

Birileri büyü yaptı diye düşüneceğinize eşinize odaklanın bence. Olay sizde bitiyor. Başımıza geldi sıcağı sıcağına anlatayım. Eşimle bana büyü gibi bi şey yapılmış. Büyülenmişiz yani detaya girmiyim. uzun zamandır ciddi sorunlar yaşıyoruz. Büyük tartışmalar hakaretler küfürler şiddet! annesi kardeşi olaylar falan cidden rezil bir haldeydik. Hani siz de büyük olaylar yaşadığınızı yazmışsınız ya, ben yaşadıklarım karşısında çocuğum var demez çeker giderdim. Ama büyü dedim ya adamı dengesiz edermiş herşeye rağmen ne bir yatak ayırdık ne de cinsellik bitti. Ben mi gurursuzdum.? Asla! Direkt söylüyorum büyü falan diye kendinizi kandırırsınız. İnatlaşmaya gerek kalmasın artık. Eşinize hazırlanın beraber güzel bir gece yaşayın, şimdiye kadarki durgunluğunuza pişman olacaksınız.

siz nasıl çözdünüz büyü işini benim eşim bir anda düşman oluyor geçen hafta oyleydik kahvaltı hazırlamadım diye evden kovdu bu arada biz terapiste de gittik terapistte yakın arkadasımız bana kesin var sizde birşeyler diyor bu haftada sevgili gibi tatile çıktık mükemmel geçti sevgili gibi

Bu böyle gitmez.evlilik böyle olmaz.cok yanlış yapmissiniz.kirginliklar olabilir insan bir an uzaklaşır ama bu süre çok uzun.evliliginizi mahvetmişsiniz.bence bunu bir an önce tealfi etmeye bakın.nasil yaparsınız bilmem ama yapmak zorundasiniz

Back
X