Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

yazdıklarınızı okudum aynısını yaşadık çocu olduktan sonra ailesiyle hamileyken kavga ettik defalarca evimden kovdular yapmadıkları tek kötülük kalmiştı oda büyü ama konduramazdım abdestinde namazında aklima asla gelmezdi neyse cocuk dogdu kayinvalidem aradı özür dileriz yaptıklarımız için torunum oldu göremedik dedller eşime dedim kalk gidelim gittik bebegim 3 ayliktı ordan geldikten sonra korkutmaya başladılar aradan zaman geçti eşim tek gitmek durumunda kaldi sonrasında dondüğünde birbiriöizi yemege basladık aileme filan eşimi sevmedigimi coçuk için evli kaldıgımı söyledim hayatta en nefret ettigim insan kayınpederimdi eşimi gördüğümde ona baktıgımda babasını görüyordum hergün kavga ediyorduk sonra yine ailesine gittik orda eşimle aylardır birlikte olmamişken benim tepem attı annesi ne sizin sorununuz dediginde anlaşamıyoruz oglunla dedim bana kocalik yapmıyor o gece yanıma annesi gönderdi birden bana onların evinde yaklasmaya calişti istemedim sonra kayınvalidem 1 tl buyuklüğünde sabun verdi bununla yıkan tutturdu hatta tarıştık eşimede vermiş ama o kesin yıkandı bir kavga eşim bana seni gördügümde seytan görmüş gibi oluyorum yılan gibi görünüyorsun gözüme dedi neyse ev halkı ve eşim beni kovdular kısaltıyorum 5 kuruş parasız otogara bıraktı kayınbabam kucagımda cocuk polislere aldırdım biletimi geldim ailemın yanina düşünmeye başladım bu adam nasıl bu hale gedi 3 ay ne beni ne çoçugunu aramadı hiçbir sekilde hocaya gittim hepsini soyledi tek tek sonra aradaki buyüyü çözücem eşin 21 gün sonra gelicek dedi inanın 3 ay aramıyan eşim 21 gün sonra geldi 1 yıldır dua ediyordum o donem namaza basladım rabbim ruyamda göster gercekten böyle birşey yapılmşmi diye ruyamda tek tek gösterdi allahım 1 yıldırda hoca söyledi var diye rüyamda kim kim gittikşerine kadar gördüm ama elimle buldur gözümle göster allahım günahlarını almiyim diye yatak odamda cocuguma verdikleri küçuük kuran vardı onun etrafına sarmişlar ilk gittigimde yoktu 2 ci gittigimde saklı bizim odamıza girip sarmşlar eşime gösterdim bul hoca dedim göster eşime demiş hoca karıkoca arasına sogukluk için yapılmiş birde senin sözlerini dinlemen için size söylüyceklerim bir deneyin hemen belki büyü degildir yaklaşın adım siz atın bakara suresini acın sesli okutun evinizde ya vedud ya allah diye 20 defa okyun içinizden eşinize üfleyin dahada ge çmezse bu sogukluk sonra büyü varmı diye araştırın hocalarda para tuzagı düzgün biri çıkmayabilir karşiniza daha hale eşimin ailesi ugraşıyor bıktım ugrasmaktan meslegim yok ailem koyde maddi durumu kötü eşim çok iyi biri ama onlar birşey yaptımı belli oluyor evden kovuyor beni lütfen dua edin benim içinde inş düzelirsiniz sizde
Canım büyü yapılan kişiye geri dödönüyor bizm komşunukomşunun bir arabasına yapılmış eltosi yyapmış kıskançlıktan kadın akıl hastası gb bisey olmuş büyü yapılyapılan ama büyü yapan kışı trafik kazasında kafası paramparça olarak olmis beybeyni tam ibretlik bir olay büyüyu bozdurmadinizmi neden seni istemiyirlar

Canım büyü yapılan kişiye geri dödönüyor bizm komşunukomşunun bir arabasına yapılmış eltosi yyapmış kıskançlıktan kadın akıl hastası gb bisey olmuş büyü yapılyapılan ama büyü yapan kışı trafik kazasında kafası paramparça olarak olmis beybeyni tam ibretlik bir olay büyüyu bozdurmadinizmi neden seni istemiyirlar

Birileri büyü yaptı diye düşüneceğinize eşinize odaklanın bence. Olay sizde bitiyor. Başımıza geldi sıcağı sıcağına anlatayım. Eşimle bana büyü gibi bi şey yapılmış. Büyülenmişiz yani detaya girmiyim. uzun zamandır ciddi sorunlar yaşıyoruz. Büyük tartışmalar hakaretler küfürler şiddet! annesi kardeşi olaylar falan cidden rezil bir haldeydik. Hani siz de büyük olaylar yaşadığınızı yazmışsınız ya, ben yaşadıklarım karşısında çocuğum var demez çeker giderdim. Ama büyü dedim ya adamı dengesiz edermiş herşeye rağmen ne bir yatak ayırdık ne de cinsellik bitti. Ben mi gurursuzdum.? Asla! Direkt söylüyorum büyü falan diye kendinizi kandırırsınız. İnatlaşmaya gerek kalmasın artık. Eşinize hazırlanın beraber güzel bir gece yaşayın, şimdiye kadarki durgunluğunuza pişman olacl
nasil anladınız büyü oldugunu

siz nasıl çözdünüz büyü işini benim eşim bir anda düşman oluyor geçen hafta oyleydik kahvaltı hazırlamadım diye evden kovdu bu arada biz terapiste de gittik terapistte yakın arkadasımız bana kesin var sizde birşeyler diyor bu haftada sevgili gibi tatile çıktık mükemmel geçti sevgili gibi
Allah sizin de yardımcınız olsun sizin de yaşadıklarınız çok zor. Allah'tan korkmayan hiçbir işe yaramayan cahil zihniyetli insanların oyunlarıyla uğraşıyoruz. Hiç kolay değil. Biz aslında hiç büyü var diye düşünmemiştik. Ne zaman otursak tartışırdık habbetsizdik eşim de eve geç gelirdi işini uzatırdı. Evde de tuvalete girer 1 saate yakın oturur yanıma çıkmazdı. Eşim eve geldiğinde hep kızımın uyku saati oluyordu onu bile görmezdi. Bunlar sıradan anlaşamayan çift hareketi gibi geliyor ama değilmiş. Bir gün evde kızımı uyuttum gece kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladım hıçkırarak. Durduramadm. Çıldırdım. Eşim geldiğinde gece 2ydi. Çok kötü bi geceydi. Ona rağmen Arabayı alıp çıkmak istedim rahatlamak istedim yoksa kendime gelemiyorum. İzin vermedi kapıları kitledi falan.büyük tartıştık o halime bile anlayış göstermedi şiddete kadar gitti. Neyse o gece eşim büyü olayını düşünmüş ve emin olana kadar farklı hocalara gitti. O sürede ben de evde youtube den bakara suresini evde dinlemeye başladım dualar okudum. Önceki hocalar da aynı şeyi söylemişti ama dün gittiği para bile almayan aileden yönlendirilen bi hocaydı. artık netleşti bu durum. Çocuğuma kadar ailecek etkilenmişiz. Çok detay var girmiycem. Hoca evimize dualar yazmış belli bölüme koyulacak, biri de çocuğumun yastığına. En çok o etkiledi beni. Daha yeni olduğu için zamanla görücez etkisini inşallah. Ama bu 1 gün bile çok güzel geçti diyebilirim

Allah sizin de yardımcınız olsun sizin de yaşadıklarınız çok zor. Allah'tan korkmayan hiçbir işe yaramayan cahil zihniyetli insanların oyunlarıyla uğraşıyoruz. Hiç kolay değil. Biz aslında hiç büyü var diye düşünmemiştik. Ne zaman otursak tartışırdık habbetsizdik eşim de eve geç gelirdi işini uzatırdı. Evde de tuvalete girer 1 saate yakın oturur yanıma çıkmazdı. Eşim eve geldiğinde hep kızımın uyku saati oluyordu onu bile görmezdi. Bunlar sıradan anlaşamayan çift hareketi gibi geliyor ama değilmiş. Bir gün evde kızımı uyuttum gece kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladım hıçkırarak. Durduramadm. Çıldırdım. Eşim geldiğinde gece 2ydi. Çok kötü bi geceydi. Ona rağmen Arabayı alıp çıkmak istedim rahatlamak istedim yoksa kendime gelemiyorum. İzin vermedi kapıları kitledi falan.büyük tartıştık o halime bile anlayış göstermedi şiddete kadar gitti. Neyse o gece eşim büyü olayını düşünmüş ve emin olana kadar farklı hocalara gitti. O sürede ben de evde youtube den bakara suresini evde dinlemeye başladım dualar okudum. Önceki hocalar da aynı şeyi söylemişti ama dün gittiği para bile almayan aileden yönlendirilen bi hocaydı. artık netleşti bu durum. Çocuğuma kadar ailecek etkilenmişiz. Çok detay var girmiycem. Hoca evimize dualar yazmış belli bölüme koyulacak, biri de çocuğumun yastığına. En çok o etkiledi beni. Daha yeni olduğu için zamanla görücez etkisini inşallah. Ama bu 1 gün bile çok güzel geçti diyebilirim
bi

bizimde güzel geçiyor ama tekrarliyorlar birşeyler gönderiyorlar eşim yazık baş agrısı çekiyor ozaman hal ve hareketlerinden anlaşılıyor hocayı arıyorum geçen haftaki olayda eşimin üstünde kıruyucu muska var denize gittiginde çıkartıyor bazen bwnim hocamda dedigine göre vucuduna yapıştırdım dedi ama banyodayken ü.. harfliler tenıne yapıştırılan şeyi kazımışlar dedi sürekli kuran okuyan bir insanım başka arkadaslarım aradıgında hocayı onlara yok dedigide oldu bizi delirticekler insan evladına nasıl yapar ben anlamadım ama iki 3 tane hocayada gittim öncesinde 3 ününde söyledikleri şey size yapan hocaları çok kuvvetli onlar baş edemedi napıcam bilmiyorum psikologada gittik evlilik terapisti arkadaşim şimdi zeytine yardıma cagırıyorlar ekim kasımda eşim tek gidicek beni asla istemiyorlar ben gitmem çocugum cok düşkün çok iyi ilgili bir baba normalde çok iyi bir eş ama böyle birşeyler ysptılarmı sapıtıyor 2 tane evimiz var birini ayrıyken mal kaçırmış eniştesinin üsyüne yapmiş arabayı da öyle ama arabayı aldı eşim üstüne hatta bana dedi üstüne yapayım diye ben istemedim ben mal düşkünü degilim dedim 2 ci ev kredisi ödeniyor ondan kaçıramamiş yaşamadıgım olay çekmedigim şey kalmadı diyorlar hemen boşanın bir kadının maddi gücü yoksa işi yoksa çocuguda varsa nasıl boşansın ailemin yanına gittigimde cocugum kıyafeti yoktu kendim zayıfım kendi kazagımı giydirdim oğluma

Ya bu konular çok tartışıldı konuşuldu burada ama yazmadan geçemeyeceğim. Nedir 1-2-3 sene atlatamadığınız bukadar !? Kırgınlık olabilir ağır kavgalar ama bir zamanı olmalı . Evliliği ayakta tutan şeyi saygıdan sonra cinsellik olduğunu unutmayın Allah aşkına .

Haklısın, maddi imkan yoksa boşanmak da zor. Ailenin yanına gitsen ayrı gitmesen ayrı dert. Allah tez zamanda feraha erdirsin. Ama sana düşen çabalamak gibi görünüyor. Kayınvalidenle direkt konuş gözlerini korkut, ne biliyim bununla ilgili ayet hadis göster belki biraz utanır da imana gelirler . Ahlaksızlık yapıyorlar böyle, sen tepki vermişsin çok mu..

Adam uzun bir aradan sonra nerede yatayım diye sana sormuş. Ben olsam hastalık falan dinlemez tabi ki gel yanımda yat derim. Çok fazla hata yapılmış en başında beri. Eşin de hassas biri galiba bu konularda.
Benim eşim Hassas mesela .Ben başlarda isteksiz davrandığım zamanlar oldu. Bildiğin gücenmişti adam mesela. Ki sarılacak iticem yanımda yatma dicem nolur kimbilir. Eşim ayrı yatmak istese onu da kabul etmem. Kim ne derse desin bu eşler arasına soğukluk sokan birşey

Evet ben çok gurur yaptim ama biraz artık. Sıkıldım. Bu durumdan bir tartışma sonrası geldi oğlum korkmuştu bunesnada sarıldı bize agladi sizi çok seviyorum falan dedi bundan etkilendim biraz adım atma sirasibende diye dusunuyirum artık.
cinsellikten önce şu aranızdaki şahsi sorunu çözün.

Hastalık vs ikiniz içinde hic inandirici degil heleki erkek bir ay bile beklemez....diger buyu konusu icinde cuma gunleri kapinizin onune sirke döküp yıkayın

1. Eger bu durumlar yasanmadan önce iyi giden bir cinsel hayatiniz olduysa bunu tekrar yakalamak sizin elinizde. Önce acik konusun, mesela "birbirimize baski yapmayalim, bugün sarilarak uyuyalim". Bugünden yarina olmaz, önce tekrar birbirinize sevgi dolu davranin, beraber yatin, gülün, konusun.

2.kimse robot degil, istek beyinde biten birsey, yorgunluk veya derin kirginlik bunu engelleyebilir. Erkeklerde depresyon gecirebilir ve istekiz olabilir. Meslegim dolayi diyebilirimki hastalikta birbirine destek olup birbirini bekleyen insanlar cok. Erkek sukadar dayanir, ben bukadar dayanirim diye baslayan sözlere kulak asmayin

3.evliliginize normal bir sekilde devam etmek istiyormusunuz? gercekten bu karardamisiniz? yada esinizden kirginliginizdan dolayi bir beklentinizmi var ve bu beklenti yerine gelmeden hicbirsey "normal" olmicakmi? Önce sizi engelleyen ne oldugunu bulun. Yok öyle birsey diyorsaniz birakin gururu, kirginsaniz affedin, gidip sarilip gülümseyin ona.

1. Eger bu durumlar yasanmadan önce iyi giden bir cinsel hayatiniz olduysa bunu tekrar yakalamak sizin elinizde. Önce acik konusun, mesela "birbirimize baski yapmayalim, bugün sarilarak uyuyalim". Bugünden yarina olmaz, önce tekrar birbirinize sevgi dolu davranin, beraber yatin, gülün, konusun.

2.kimse robot degil, istek beyinde biten birsey, yorgunluk veya derin kirginlik bunu engelleyebilir. Erkeklerde depresyon gecirebilir ve istekiz olabilir. Meslegim dolayi diyebilirimki hastalikta birbirine destek olup birbirini bekleyen insanlar cok. Erkek sukadar dayanir, ben bukadar dayanirim diye baslayan sözlere kulak asmayin

3.evliliginize normal bir sekilde devam etmek istiyormusunuz? gercekten bu karardamisiniz? yada esinizden kirginliginizdan dolayi bir beklentinizmi var ve bu beklenti yerine gelmeden hicbirsey "normal" olmicakmi? Önce sizi engelleyen ne oldugunu bulun. Yok öyle birsey diyorsaniz birakin gururu, kirginsaniz affedin, gidip sarilip gülümseyin ona.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
O yakinlasana kadar yakınlaşmayı düşünmüyordum direk gelip konuşmasa da bi kaç adım attığını düşündüğüm için ben yakınlaşmayi düşünüyorum.
O yakinlasmaktan çekiniyor galiba şuan tavrımdan emin olamıyor .
Eğer ben bir adım atmasam uzayacak gb daha.
İstekli gb oda yakınlaşmak için .

Şaka gibisiniz yaaa birde çocuk olmuş onu Nasıl yapmışsınız anlamadım ne büyüsü ya inanmayın Allah aşkına psikolojinizi iyice büyü var diye etkilemişsiniz koş git sarıl kocanın boynuna ne var bunda ayıp valla seni üzmek istemiyorum ama ozaman evli kalma daha iyi arkadaşım siz iyimisiniz böyle evlilik olamaz yapmayın kaç gündür burdan yorum alıyorsun hala tık yok ayy çıldırdım ben

Evlilikte her ne kadar tartışma olsa da (şiddet aldatma vs hariç) ben hep birlikte uyunması taraftarıyım. Gözden kaçmış, teklif etmediniz ama eşiniz "halim yok" diyerek sizi reddetmiş. Gerçekten böyle bir şey deseydiniz reddedecekti yani. Cinsellik yok, sarılma bile yok, ayrı yatak bunlar evliliğin dinamiğidir. Sizin evlilik bitmis üzgünüm..

Eşinz 1 yıl yaklaşmamış, siz hiç mi özlemediniz? Bende bazen eşime kızarım. Hatta ağır sınavlardan geçtik bu konuda eşimle. Ama olan şeyler çözülür ve her şey kaldıgı yerden devam eder. Bende gururluyumdur ama o kadar bekleyemem mesela. Özlerim. Kıskanırım. Bir başkasına bakma ihtimalinden çok, kendi bedenini, öpmelerini kokusunu benden çektiği için kıskanırım. Sadece cinsellik olarak bakmayın buna. Aslında çok duygu var içinde. Bir kere habire birbirinizi öpüp sarılıyorsunuz. Bunun bağlayıcı bir özelliği var.

Back
X