Canım büyü yapılan kişiye geri dödönüyor bizm komşunukomşunun bir arabasına yapılmış eltosi yyapmış kıskançlıktan kadın akıl hastası gb bisey olmuş büyü yapılyapılan ama büyü yapan kışı trafik kazasında kafası paramparça olarak olmis beybeyni tam ibretlik bir olay büyüyu bozdurmadinizmi neden seni istemiyirlaryazdıklarınızı okudum aynısını yaşadık çocu olduktan sonra ailesiyle hamileyken kavga ettik defalarca evimden kovdular yapmadıkları tek kötülük kalmiştı oda büyü ama konduramazdım abdestinde namazında aklima asla gelmezdi neyse cocuk dogdu kayinvalidem aradı özür dileriz yaptıklarımız için torunum oldu göremedik dedller eşime dedim kalk gidelim gittik bebegim 3 ayliktı ordan geldikten sonra korkutmaya başladılar aradan zaman geçti eşim tek gitmek durumunda kaldi sonrasında dondüğünde birbiriöizi yemege basladık aileme filan eşimi sevmedigimi coçuk için evli kaldıgımı söyledim hayatta en nefret ettigim insan kayınpederimdi eşimi gördüğümde ona baktıgımda babasını görüyordum hergün kavga ediyorduk sonra yine ailesine gittik orda eşimle aylardır birlikte olmamişken benim tepem attı annesi ne sizin sorununuz dediginde anlaşamıyoruz oglunla dedim bana kocalik yapmıyor o gece yanıma annesi gönderdi birden bana onların evinde yaklasmaya calişti istemedim sonra kayınvalidem 1 tl buyuklüğünde sabun verdi bununla yıkan tutturdu hatta tarıştık eşimede vermiş ama o kesin yıkandı bir kavga eşim bana seni gördügümde seytan görmüş gibi oluyorum yılan gibi görünüyorsun gözüme dedi neyse ev halkı ve eşim beni kovdular kısaltıyorum 5 kuruş parasız otogara bıraktı kayınbabam kucagımda cocuk polislere aldırdım biletimi geldim ailemın yanina düşünmeye başladım bu adam nasıl bu hale gedi 3 ay ne beni ne çoçugunu aramadı hiçbir sekilde hocaya gittim hepsini soyledi tek tek sonra aradaki buyüyü çözücem eşin 21 gün sonra gelicek dedi inanın 3 ay aramıyan eşim 21 gün sonra geldi 1 yıldır dua ediyordum o donem namaza basladım rabbim ruyamda göster gercekten böyle birşey yapılmşmi diye ruyamda tek tek gösterdi allahım 1 yıldırda hoca söyledi var diye rüyamda kim kim gittikşerine kadar gördüm ama elimle buldur gözümle göster allahım günahlarını almiyim diye yatak odamda cocuguma verdikleri küçuük kuran vardı onun etrafına sarmişlar ilk gittigimde yoktu 2 ci gittigimde saklı bizim odamıza girip sarmşlar eşime gösterdim bul hoca dedim göster eşime demiş hoca karıkoca arasına sogukluk için yapılmiş birde senin sözlerini dinlemen için size söylüyceklerim bir deneyin hemen belki büyü degildir yaklaşın adım siz atın bakara suresini acın sesli okutun evinizde ya vedud ya allah diye 20 defa okyun içinizden eşinize üfleyin dahada ge çmezse bu sogukluk sonra büyü varmı diye araştırın hocalarda para tuzagı düzgün biri çıkmayabilir karşiniza daha hale eşimin ailesi ugraşıyor bıktım ugrasmaktan meslegim yok ailem koyde maddi durumu kötü eşim çok iyi biri ama onlar birşey yaptımı belli oluyor evden kovuyor beni lütfen dua edin benim içinde inş düzelirsiniz sizde