• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

En büyük hatamız erkekleri cinsellikle cezalandırmak . Evet kızgın olduğumuzda insanın midesi almıyor ama siz uzatmışsınız bayaa bir onun için bu konuda kabahatlisiniz şu duruma gelmenizde hata sizde.

Cocuk cok degistiriyo isin rengi dogru ama sen bi adim at adami istiyosan. Ben istersem fizanda olsa farketnez, istemiyosan ayni evde fos. Gozu karayimdir bu yonden. Karsidaki ne dusuncek bilmem ne.. karsidaki kocan yani

Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
Yakın zamanda hiç yıldönümü falan yok mu peki evlilik tanışma doğum günü flash iyi olurdu aranız ısınırdı belki

Aynı durumda yakınımız bir çift var.3 yıl önceki bir mevzu uzadıkça uzamış.
Birlikte çalıştıkları için bu kadar süre geçmiş.İşleri ortak.Ne ayrılar,ne birlikte.
Misafir olarak gittiğimizde bile aralarındaki o sert soğukluğu bariz hissedebiliyoruz. Tahammül kalmamış karşılıklı.Çok üzücü.
Uzatmayın.
Uzadıkça telafisi olmayan boşluklar oluşacak yüreklerinizde.

Kırgınlıklarınızdan dolayı eşiniz ilk adımı atsın istiyorsunuz, bu duyguyu bende çok yaşıyorum. Karşıdaki kişi bu sert tavırlardan dolayı istese de yaklaşamıyor. Aranızda bi sevgi bağı yada tensel bağ kalmasa böyle acı çekmez, eşinizi gözünüz görmezdi. Belliki sadece baskılanmış duygularınız var her ikinizdede. Yaklaşın denemekten ne zarar gelirki.
Bende öyleyim istiyorum ki kırdıktan sonra gelsin tatlı tatlı sözler söylesin ne bilim ufak bir hediye alsın gönlümü alır kolay bir şekilde istese ama hiç birşey yokmuş gibi davranıyor bir kaç gün sonra mecburen bende öyle davranıyorum koni kapanıyor gidiyor bende birikiyor ama çözümlemeden kirdiklarinin tamirini etmeden hayata kalan yerden devam etmek

Yakın zamanda hiç yıldönümü falan yok mu peki evlilik tanışma doğum günü flash iyi olurdu aranız ısınırdı belki
Pazartesi kocasinin doğum günüymus. Yavv bahane bulmayin lütfen. Pazartesiye kim öle kim kala. 1 sn bile bekleme ilk adımı at. Adimdan fazlasini at hatta

Gururu bi kenara bırakın, siz ufacık bi adım atsanız kocanız koşacak gibi duruyor.

Siz kırgınsınız ama eşiniz de kırgın sanki, tek taraflı bakmayın bi adım atın bence.

Evet ben çok gurur yaptim ama biraz artık. Sıkıldım. Bu durumdan bir tartışma sonrası geldi oğlum korkmuştu bunesnada sarıldı bize agladi sizi çok seviyorum falan dedi bundan etkilendim biraz adım atma sirasibende diye dusunuyirum artık.
Adim atın artık. Lütfen böyle en ufak şeyde de kendinizi geri çekmeyin. Giyinin süslenin gece girin kocanizin koynuna..Adamı bir şaşırtın yahu..

Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
doğumdan sonra çoğu kadında olan bir durum, hem yorgunluk,uykusuzluk, ayrıca anne olduktan sonra cinsellik konusu 2. plana düşüyor kadında..doğum sonrası erkeğin daha yumuşak, şefkatli olması lazım..

Bir yıl evlilikte birlikte olmamak için uzun bir süre. Ayrıca sizde uykusuz kalıyorsunuz o da kalabilirdi çalışıyor olması bahane mi? Yanlış başta yapılmış. Valla benim kızım uyumayan bir bebek eşim iki işte çalışan yoğun bir adam bir gece ağlıyor kızımız dedi ki uykum var ben gidiyorum. Şok oldum dur bakalım dedim madem öyle benimde uykum var al madem bak ben gideyim şaşırdı ben çalışıyorum dedi paşam dedim ne iyi ya bahaneye bak o geceden beri eşim of puf bile yapamıyor çoçuğu tek başınıza mı yaptınızda onun ayrı yatmasına izin verdiniz yanlışı bence siz yapmışsınız kim olsa soğur. Bence adımını at ve durumu düzelt.

Sizin ilişkinizde büyü falan yok canım gurur var sen eşini istememissin gururdan o da belki hala aynı düşüncede olduğunu sanıp yaklasmiyor. Doğum gününü bekleme bir an önce al karşına konuş açık açık.

Senin şu hareketinden dolayı istemiyordum ama artık seni özlüyorum eskisi gibi olmak istiyorum dersen oda hem senin dusunceni anlar hem de davranışları değişir. Yatak olayını erkekler çok takarlar.

Hamilelik dolayisi ile eşimi öpmek bile gelmiyor içimden oda kızıyor bende canım istemiyor kusura bakma 2 ay sonra diyorum o da o güne planliyor kendini 1 sene çok uzun süre bize göre.

Nasıl yaklaşamıyosunuz yahu çocuk yaptığınız adama?
Biz mi anlatalım yani giyinin süslenin gidin kocanızın yanına bitirin bence bu soğukluğu büyük bir sorun cinselliğin yokluğu.

Ya canım çok saçma ama dogum öncesi sadece prezarvatifle koruma sağlıyorduk.
Herhangi bir hap vs.kullanmiyorumbaşla önlemde almadim.
Öyle bir durumdayım ki korunmasız ilişki yasayamam burada markete bile ciklmadım hiç tek nasıl olacak evde prezarvatif yok uzun zamandır olmadığı için ilişki :))çok saçma biliyorum
Şaka gibi :) bacım siz nasil cocuk yaptiniz tebrik ettim şuan :)

Bence kendini idare etmeye alışmış ne demek istediğimi anlamışsınızdır .Bir yıl beklemek çok fazla yazık olmuş inşallah düzelir ilişkiniz birlikte uyuyarak başlayın bişeyleri düzeltmeye inşallah toplanır , bu arada kesin biri var derdim ama eminsin

Cinsellik yoksa o evlilik bitik demektir bence.

Ne gururu ya 1 sene. Adam başkasını almamıştır inşallah hayatına.

Siz o kadar emin olmayın o işten. Demet Şener bile 4 yıl kocasının aldattığını anlamamış. Hep yanımdaydı ve çok ilgiliydi o yüzden ruhum duymadı diyor.
Yazık adama.

Back
X