• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Bana biraz siz uzatmışsınız gibi geldi. Konuşun birlikte toparlayın. Şu bebek olunca ayrı yatma olayını da kusura bakmayın ama çok saçma buluyorum.

Nefret ediyorum şu kk hemen ilk yorumlarda "kesin birisi var kesin aldatıyordur,yok hiç bir erkek bu kadar cinsellik olmadan duramaz" hey allah'ım ya dünyanın binbir türlü hali var hastalık var ölüm kalım var gurur var tartışmalardan dolayı soğuma var, yani hemen fitnelik sokuyosunuz ya gerçekten pes diyorum pes,
Bence buraya fikir almak için konu açılıyor yardım bekleniyo, fakat tam tersi bazılarımız maalesef daha kötülük sokuyo konu sahibinin aklına, lütfen en son söylenecek cümleleri en başından söylemeyi bırakın. Kadın üstüne basa basa eminim aldatma olmadığından diyo bide

Ya Allah aşkına siz evlisiniz farkında mısınız? Insan eşinden çekinir mi? Ne kadar saçma bir evlilik hayatınız var. Önce bi es olduğunuzu idrak edin, ne o öyle yatağa gelmek için izin almalar, yatırmamalar falan . Ufak tefek tartışmalardan sorunları iyice çıkılmaz hale getirmişsiniz. Gidin sarılın eşinize hemen şimdi. Bu güzel zamanlarinizi heba etmeyin.

bu arada çoğu konuyu okurken içimde şöyle diyorum, ya siz bu konuları eşinizle konuşamıyorsanız nası evli duruyorsunuz? içimden şöyle düşündüm vs ile olmamalı bence oturup adam gbi konuşulmalı böyle şeyler. ve bir şeyler istiyorsanız gidip söyleyin sarılın ne biliyim, niye bu kadar uzatılıyor ki bu anlamıyorum.
mesela eşim şöyle mi düşünmüştür sizce böyle midir diye konu açıyorlar valla ben akıl sır erdiremiyorum. demek ki herkes tanımadığı adamlarla evlenmiş ve araları o kadar soğuk ki konuşup birbirlerini anlayamıyorlar bile. evlilik bu kadar aceleye getirilmemeli diye düşünüyorum.

ya böyle konular okuyunca çok üzülüyorum. iş nedeniyle eşimle uzun süredir ayrıyız. ne mutlu eşinizle çocuğunuzla birliktesiniz, kıymetini bilip sevginize yoğunlaşın. birinin gururu bırakıp ilk adımı atması gerekli sadece, siz adım atın eşiniz de size 10 adım atar umarım. cinsellik dışındaki ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama genel olarak söyleyeceğim, hemen cinsellik yaşamaya odaklanmak yerine muhabbetinizi artırmaya çalışın. şu an hasta olması sizin için bir fırsat, hastalığıyla ilgili ona karşı sevginizi, şefkatinizi gösterebilirsiniz
Konu disinda belki ama merak ettigim icin soruyorum. Esim ile is nedeniyle uzun suredir ayriyim demissiniz. Ne kadar suredir ayrisiniz? Gecici bir durum mu? Insanlarin evlendikten sonra ayri yasama fikrini nasil kabul ettiklerini anlamaya calisiyorum. Bende de benzer bir durum vardi ama ayni sehirde bulusamamamiz sorun olusturuyordu

Ta
Canım senin işin gerçekten zor.
Yani eşine bu kadarı yetiyorsa yarın öbür gün ben niye evliyim ki moduna girer.
Yani buna nasıl izin veriyorsun hayret! Burada eşim film izliyor diye konu açan kadınlar feryat figan durumunda sen bir senedir böyleyiz diyorsun.
Bir önlem almazsan yakında evliliğe de gerek kalmaz, adam bu işin rahatlığına alışmış anlaşılan
Tahminim öyle canım izlediğini görmedim ama kendini tatmin etmek zorunda bir sekilde

Bence kendini idare etmeye alışmış ne demek istediğimi anlamışsınızdır .Bir yıl beklemek çok fazla yazık olmuş inşallah düzelir ilişkiniz birlikte uyuyarak başlayın bişeyleri düzeltmeye inşallah toplanır , bu arada kesin biri var derdim ama eminsin
Eminim canım kesin yok inatlaşma oldu adamı tanısanız kibir var gururlu o yüzden uzun bi sürede olsa normal geliyor bana

Nefret ediyorum şu kk hemen ilk yorumlarda "kesin birisi var kesin aldatıyordur,yok hiç bir erkek bu kadar cinsellik olmadan duramaz" hey allah'ım ya dünyanın binbir türlü hali var hastalık var ölüm kalım var gurur var tartışmalardan dolayı soğuma var, yani hemen fitnelik sokuyosunuz ya gerçekten pes diyorum pes,
Bence buraya fikir almak için konu açılıyor yardım bekleniyo, fakat tam tersi bazılarımız maalesef daha kötülük sokuyo konu sahibinin aklına, lütfen en son söylenecek cümleleri en başından söylemeyi bırakın. Kadın üstüne basa basa eminim aldatma olmadığından diyo bide
Teşekkür ederim anladığınız için beni gerçekten yardım almak istedim hiç konuşabileceğim kimsem yok burda arkadaş falan birde bu kadar özel paylaşamıyoruz ne kadar yakın arkadaş olsada aldatma konusunu hiç dusunmuyum neyun ne olduğun bildiğim için zaten öle olsa hissederdim ben çözüm arıyorum suan

Önce kendi iç benligine şunu sor kocamı seviyormuyum. Kocani seviyormusun canım. Senin esin evladınin babasi evinin ocagıninda diregi degilmi, madem oyle esimi seviyorum diyorsan ilk adımı at hani olurda yine tartişmalar olursa hemen celallenmeler olmasın temasda bulun once sonra iletisime gecin konuşun icindekilerini anlat onunda fikirlerini sor sorgula evlilik tek taraflı degil hayat paylasıyorsun cunkü, karşlikli iletisime gectikten sonra gerisi corap sökugu gibi gelir, yok eğer sevmiyorum bir ömür hayatımi surdüremem dersen madem oyle uzatmanin bir mantiği yok evliliğin kimseye demem burda boşan diye çünkü yuva kurmak cok zor yikmak cok kolay, anne mevzusu filan var sanirım kadın napars yapsın umrunda olmasın çunku her yaptiğini her dedigini düşunür takarsan inan hayat surduremezsin bak en sancilisini yaşiyorsun şuan esinle mutlulugunu yuvanı etkiliyor, esinle annesi yuzunden tartışma sen ne yaparsan yap degişmez atamaz çunkü annesi sonucta, dedigim gibi kalbin kocan icin yanıp tusuyorsa gurunu kinini simdilik kaldir at yanina git yat uyu yaninda kıvril uyanir sana bakarsa korkunc bir rüya gòrdum dersin. Böyle böyle adım at sadece esinin ihtiyacı icin degil sende kadinsin senin zevklerin ihtiyacin yokmu elbette var taştan yaratilmadin sonucda, gençligini ve evliligini oldürme canım mutlu olacsksiniz cunku hal olmayacak mesele goremiyorum hadi esinin yanına git besmele cek Rabbine sığin
Seviyirum birde cok ilgili çocuğa onunda beni sevdiğini hissedoyirum.

Hiç bir erkek o kadar uzun süre duramaz yok kesin aldatıyor vs. Niye duramasınlar bekarken napıyorlar, hepsinin cinsel hayattı mi var zannediliyor acaba evli değillerken.

Erkeklerinde duyguları var, onlar da soğuyabilir, gurur yapabilir. Bu aldatacağı anlamına gelmiyor.

Konu sahibi alın karşınıza suçlamadan duygularınızı açık açık söyleyin. Karşılıklı susarak daha da soğukluk sokarsınız aranıza. O sizin düşmanınız değil eşiniz.
İlk fırsatta konuşun. Çözülemeyecek bir durum değil. Bunu yaşayan çok çift var.

Konu disinda belki ama merak ettigim icin soruyorum. Esim ile is nedeniyle uzun suredir ayriyim demissiniz. Ne kadar suredir ayrisiniz? Gecici bir durum mu? Insanlarin evlendikten sonra ayri yasama fikrini nasil kabul ettiklerini anlamaya calisiyorum. Bende de benzer bir durum vardi ama ayni sehirde bulusamamamiz sorun olusturuyordu

6 ay oldu, geçici bir durum. ayrı yaşamak üzere evlenmedik ama bu kadar uzun süreceğini de öngörememiştik

Hiç bir erkek o kadar uzun süre duramaz yok kesin aldatıyor vs. Niye duramasınlar bekarken napıyorlar, hepsinin cinsel hayattı mi var zannediliyor acaba evli değillerken.

Erkeklerinde duyguları var, onlar da soğuyabilir, gurur yapabilir. Bu aldatacağı anlamına gelmiyor.

Konu sahibi alın karşınıza suçlamadan duygularınızı açık açık söyleyin. Karşılıklı susarak daha da soğukluk sokarsınız aranıza. O sizin düşmanınız değil eşiniz.
İlk fırsatta konuşun. Çözülemeyecek bir durum değil. Bunu yaşayan çok çift var.
Teşekkür ederim konusucam uygun zamanını bekliyorum tam niyetleniyiruk birşey çıkıyor

Teşekkür ederim konusucam uygun zamanını bekliyorum tam niyetleniyiruk birşey çıkıyor
Fırsatı siz oluşturun. Engelleri kaldırın ortadan. Sakin olun ama kırmadan suçlamadan konuşun. Sonucu yazın lütfen.
Bu arada kendi hatalarınız da varsa kabul edin gurur yapmayın.

Bütün yaz eşimle ayrı yattık ,sadece tatilde birlikte yattık :) onun dışında ben fazlaca şehir dışındaydım. Şimdi yine ayrı odalardayiz. Benim sıcağa tahammülüm yok ,adamı tekmeleyip yataktan atıyorum .uykusu ağır olduğu için kendine gelip yatağa çıkamıyor ,her sabah yerde uyanıyorDu .bu böyle olmaz ben gidiyorum dedim : ) yalnız mevzu cinsellik olunca biz kilometrelerce uzakta bile olsak mesafelere kafa tutuyoruz .ayrı yatılabilir ama cinsel hayat yoksa evlilik de yoktur .başkasının olmadığına eminim diyosun ,ben de olduğuna eminim .eşime sormuştum bi defa "erkek küslük dinlemez ,dayanamaz " demişti .buna göre esin devamlı yada gecelik ilişkiler yaşıyor olabilir .bir sene dayanmak için cinsel kimliğini değiştirmesi gerekir .

Teşekkür ederim anladığınız için beni gerçekten yardım almak istedim hiç konuşabileceğim kimsem yok burda arkadaş falan birde bu kadar özel paylaşamıyoruz ne kadar yakın arkadaş olsada aldatma konusunu hiç dusunmuyum neyun ne olduğun bildiğim için zaten öle olsa hissederdim ben çözüm arıyorum suan
Gece yanına gidip kivrilmadin mi bakim Sen?

Aldatmadığına nerden bu kadar eminsiniz illaki başkası vardır demiyorum ama kendi kendinize aranıza duvarlar örmüşsünüz soğutma büyüsü diye suçlayacak insan aramayın. Fazla gururda neye vuruyor anlatmaya gerek yok bi evin içinde iki yabacı olan karı koca ilişkisi çok saçma lütfen düzeltmeye bakın.

Teşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlü
soguklugunizu ve zor karakterinizi buyuye baglamaniz da tuhaf yani. siz sorunun farkindasiniz cozume girisin hanfendi. akliniz mantginizo var. ne demek bisi itiyo yakinlasamiyoruz falan. pireyi deve etmissiniz simdi toparlamaya eriniyorsunuz.

Back
X