Kocamla Bitmek Bilmeyen Kavgalarımız

gizemakarca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
5
4
1
37
İyi geceler kizlar. Esimle 1.5 yillik evliyiz. Su son zamanlarda cok tartismamiz oluyor. Ben memurum. Esimde memur. İkimizde universite mezunuyuz. Ben ek olarak baska bir bolum daha okumak istedim. Esim baska okumami istemedi. Ne isine yarayacak. Okuyacaksan meslegini ilerletecek bisey oku dedi ama ben o bolumu okumayi cok istedigim icin istedigim yeri yazdim. Bildiginiz uzere universiteler uzaktan egitime gectigi icin, bende online okuyorum ama surekli odevim oluyor eve geliyorum gecenin 12 lerine kadar odev yapiyorum ancak yetisiyor. Birde bu hengamenin arasinda kardesim bize geldi. Esim surekli sorun cikarmaya basladi biz hic vakit geciremiyoruz, her Allahin gunu bu odev ders baska bisey yok. İhtiyacin olsa anlayacagim ama sirf heves etttigin icin okuyorsun diyor. Ben bu duruma cok uzuluyorum ama sesim cikmiyor. Gecen gun kiz kardesmin arkadaslari ile beraber disari ciktik gece biraz gec geldik diye bana kizdi. Ariyorum bakmiyosun msj atiyorum cevap vermiyosun diyor. Bugun yine ayni olay oldu. Kardesim evime ilk kez gelmis. Biraz onunla vakit gecirmek istedim diye boyle yapiyor.
Okul okumama da kesinlikle karsi, bananesi de bize vakit kalmiyormusmus. Kendisi iki tane universite mezunu beni anlamiyor. Kizlar bana bi akil verin ne yapabilirim?

Empatı yap esın senın yaptıgın aynı seylerı yapsaydı gece gec gelse ve o arada sen arasan acmasa msj atsan bakmazsa sende kızarsın. Oda bı bolum okusa ve hıc zaman gecıremesenız ve sen derdını anlatınca hıc umursamsa devam etse. Arta kalan zamanda onun erkek kardesı gelse onla takılsa gezse yanı senı gunlerce haftalarca cesıtlı sebepler le ıhmal etse sen ne yaparsın. Neden esını anlamıyorsun bılıyormusun cunku o senden ılgı bekledıgı ıcın senın suan pesınde kostugu ıcın. Xok surmez esın bıkar bunları yapmayı keser bu sefer sen dertlenırsın ve bence pısman olursun.
Esım benı ıhmal etse bır kosarım ıkı kosarım üçe artık bıkarım ve sogurum dıkkat et

Esiniz cok hakli bence. Bende esime cok karismam ama cok kitap okur yeni dil ogrenmek için videolar izler ders calisir, spora gider. Artik dedim bi dur napiyorsun ben varım kızın var. Aksamlari bile birseylerle hep mesgul olurdu.. Hemen yeni program yaptı. Sabahlari 5 bucukta kalkip kitabini okuyor ogrenecegi yabanci dili icin derslerini yapip videosunu izliyor. Sonra 8 de işe gidiyor aksamlari 7 den sonra bos yatana kadar vakti bizimle hafta da 2 gun de aksam spora gidiyor. Diger aksamlar ve haftasonu yine bizimle. Bunu rutinde yaptigi icin artik alisti. Gününü daha verimli kullandığını söylüyor ki bende buna şahidim. Sizde uyku-uyanis-ders konusunda yeni bir rutin yapabilirsiniz.

Eşinizle vakit geciremiyoken kardeşinizle dışarı çıkıp, üstüne üstlük telefonlarınıza bakmamaniz hiç hoş değil. Onun dışında hayatınızdaki herşey bı gereklilik olmak zorunda değil, sırf hevesten dolayı okul okuyabilirsiniz ve eşiniz sizin isteklerinize destek olmayıp sürekli moralinizi bozuyosa iyi bı eş değil demektir. Bunu açık açık yüzüne vursaniz iyi olur, bazı şeyleri sadece keyif aldığınız için yapabilirsiniz ve eşiniz de buna saygı duymak zorunda

Mesele universite okuman degil ki. vakit ayirmiyorsunuz tek basina bir hayat yaşıyorsunuz. Eve gelip gece 12 ye kadar hic alakasi bile olmadigi bir dalda eşim eğitim icin odaya kapansa bende kizarim. En azindan gun belirleyin. Hafta ici 2 gün haftasonu 1 gun derse odaklanin. 4 günü eşinize ayirin. Diger hususta kardeşle dışarı çıkmanız problem değil de adam arayınca niye açmıyorsunuz. Yani cok garip

Elbetteki istediğiniz şeyleri yapmalısınız hayallerinizi gerçekleştirmelisiniz fakat evli olduğunuzu unutmamalısınız.. Bir eviniz ve ona karşı sorumlu olduğunuz bir de eşiniz var Hayatınızı birleştirdiyseniz onu unutarak hareket etmemelisiniz.. Hem geç saatlere kadar dışarda kalıp hem telefonlara mesajlara cevap vermemek eşinize karşı bir saygısızlık bana göre.. Hata yapmışsınız eşiniz çok haklı.. Diğer mevzuya gelince okul ile eşiniz arasında dengeleri kurmanız lazım .
Yani uzun lafın kısası... ;

Adam haklı kızlar dağılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…