Kocamla Bitmek Bilmeyen Kavgalarımız

Bence sizin iki taraflı kendini ifade etmede problemi var. Esin ilgisizlikten şikayetçi aslında ama kendini nasıl ifade ediyorsa artık siz sanki okumami istemiyor diye anliyorsunuz. O öyle konuştukça sizde kendinizi nasıl savunuyorsaniz artık sorun ilgisizlik alakasizlik değil sen taktin benim okuluma gibi bir sonuç çıkıyor ve haliyle zıtlaşma oluyor.
Oysa tatlı dil her şeyi çözer bir gün güzel bir masa kurup hayatım farkindayim bu ara pek birlikte zaman geciremiyorz seni de ihmal ettim ama biliyorsun bu bölümü okumak benim hayalimdi. Şimdilik çocuk yokken bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Yarın oburgun çocuğumuz olduğunda araya okulu katıp senden çaldığım vakti ondan da çalmak istemiyorum deseniz.
Sonra arada bir hadi bugün bas basa geçirme zamanı bugün şunu yapalım bugün bunu yapalım deseniz bence eşiniz de fazla takilmaz bu konuya.
Ayrıca dışarı çıkınca telefonunuza bakın ve gideceğiniz yerlere eşinizi de davet edin. Kardeşi ne ayıracak vakti var ama bana yok diye düşünüyor adam ve sonuna kadar haklı.

Herkes esime hak vermis ama bende yillardir hayalini kurdugum bir bolumu okuyorum. Surekli geriliyoruz evde bu okul muhabbetinden dolayi. Ortada kaldim resmen
Hadi okul konusunda siz haklı olun ama kardeş konusunda kusura bakmayın eşiniz haklı
çok daha yeni evlisiniz birde
benim eşim aynılarını yapsa bende soğurdum Allah korusun
dikkat edin eşiniz de de öyle bişey olmasın

Önceliklerinizi belirlemeniz lazım. Gerekliliği olmayan ikinci üniversite eşinizden daha öncelikli ise burada bir problem var. Eşiniz haklı. Niye evlendim diye düşünüyordur

3 sayfa yorum okudum, öneri barındıran en düzgün yorumdu :)

Aile, iş ve eğitim hayatındaki dengeyi sağlamak çok önemlidir. Yeni evli sayılırsınız. Eşiniz şu noktada haklı, şöyle ki şu anki bölümü keyfen okuyorsunuz ve görünen eşinize yeterli vakit ayırmıyorsunuz.

Üstelik eşiniz okumanıza da karşı değil. İşinizle alakalı bir bölüm okumanızı desteklemiş.

Zaman planlamasını çok iyi yapmanız lazım. Aksi halde huzursuzluk artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…