- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.567
- 1.123
- Konu Sahibi gizemakarca
-
Valla bende eşinize hak verdim. İşime yaramayacak bir bölümü okumazdım ben açıkcası. Okusamda eşimede vakit ayrırdım. Ayrıca dışarı çıktığınızda bi mesaja cevap vermek 1dakikanızı bile almaz.Herkes esime hak vermis ama bende yillardir hayalini kurdugum bir bolumu okuyorum. Surekli geriliyoruz evde bu okul muhabbetinden dolayi. Ortada kaldim resmen
Esine yeteri kadar ilgi göstermiyorsun Adam Sana acık net söylüyor böyle yapmaya devam edersen yakında ilgi alakayı da senden keser sonra sen kızarsın. Kendini cok kaptırmıssın okul hayatına Esinlen ilgilen en güzel zamanlarınız adamın icindeki hevesini kırma sonra cok üzülürsünİyi geceler kizlar. Esimle 1.5 yillik evliyiz. Su son zamanlarda cok tartismamiz oluyor. Ben memurum. Esimde memur. İkimizde universite mezunuyuz. Ben ek olarak baska bir bolum daha okumak istedim. Esim baska okumami istemedi. Ne isine yarayacak. Okuyacaksan meslegini ilerletecek bisey oku dedi ama ben o bolumu okumayi cok istedigim icin istedigim yeri yazdim. Bildiginiz uzere universiteler uzaktan egitime gectigi icin, bende online okuyorum ama surekli odevim oluyor eve geliyorum gecenin 12 lerine kadar odev yapiyorum ancak yetisiyor. Birde bu hengamenin arasinda kardesim bize geldi. Esim surekli sorun cikarmaya basladi biz hic vakit geciremiyoruz, her Allahin gunu bu odev ders baska bisey yok. İhtiyacin olsa anlayacagim ama sirf heves etttigin icin okuyorsun diyor. Ben bu duruma cok uzuluyorum ama sesim cikmiyor. Gecen gun kiz kardesmin arkadaslari ile beraber disari ciktik gece biraz gec geldik diye bana kizdi. Ariyorum bakmiyosun msj atiyorum cevap vermiyosun diyor. Bugun yine ayni olay oldu. Kardesim evime ilk kez gelmis. Biraz onunla vakit gecirmek istedim diye boyle yapiyor.
Okul okumama da kesinlikle karsi, bananesi de bize vakit kalmiyormusmus. Kendisi iki tane universite mezunu beni anlamiyor. Kizlar bana bi akil verin ne yapabilirim?
Telefonunu acmamanız ayıp olmuş .Empatı yap esın senın yaptıgın aynı seylerı yapsaydı gece gec gelse ve o arada sen arasan acmasa msj atsan bakmazsa sende kızarsın. Oda bı bolum okusa ve hıc zaman gecıremesenız ve sen derdını anlatınca hıc umursamsa devam etse. Arta kalan zamanda onun erkek kardesı gelse onla takılsa gezse yanı senı gunlerce haftalarca cesıtlı sebepler le ıhmal etse sen ne yaparsın. Neden esını anlamıyorsun bılıyormusun cunku o senden ılgı bekledıgı ıcın senın suan pesınde kostugu ıcın. Xok surmez esın bıkar bunları yapmayı keser bu sefer sen dertlenırsın ve bence pısman olursun.
Esım benı ıhmal etse bır kosarım ıkı kosarım üçe artık bıkarım ve sogurum dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?