- Konu Sahibi kalimero79
keske uyusanız uyansanız bütün bunlar rüya olsa değilmi.aile huzursuzlugu çok kötü birşey.allah esini ıslah etsin
keske keske
amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske uyusanız uyansanız bütün bunlar rüya olsa değilmi.aile huzursuzlugu çok kötü birşey.allah esini ıslah etsin
tıpkı benim eşim. sanki kopyası gibi. öfke kontrolü sorunu var benimkinde de . ve sürekli bir beni rahat bırak durumu var.
biz en son terapiste gittik sonra ters tepti ve eşim evi terketti yaklaşık 4 aydır ayrıyız
eski konularımda var,
kızım 2 yaşında.
son 2 haftaya kadar avukatı bile tutmuştum, herşey protokol hazırlandı .
ancak geçtiğimiz haftasonu acayip bir bunalıma girdim, ailem yakınımızda sürekli görüşürüyoruz ama evde yalnız olmak özellikle haftasonları çok koyuyor
sosyalleşme şansı da çocuktan dolayı olamadığı için bir depresif oldum anlatamam
sanırım yalnız yapamayacağım diye barışmayı düşünüyorum şu anda.
istemediğim halde hem de
sonuçta maddi anlamda güçlüyüm ailem arkamda herşey okey
ama yalnızlık duygusu artı ileride evlenecek üvey ana çıkacak ortaya
çocuk oraya gidecek hep bir kaygılanma olacak
ben evlenmek istemem hayatıma birileri girecek mi yapayalnız yaşlanmak var işin ucunda
yine çocuk var diye üvey baba asla istemem bunları düşündükçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum
o kadar pişmanım ki evlilik seçimimi yalnış yaptığıma,
şimdi çık işin içinden çıkabilirsen
cok zor bir durum
aranizda ask varsa ugrasmaya deger
benim esimde sizinki kadar olmasada bazi huylari fenaydi
ben ugrastim hallettim sükür
ama sizin ayni isyerinde olmaniz hic iyi degil bence
sürekli berabersinizi özlem yok
bana öyle geldi
birde söyle dene o ne kadar sert olursa olsun sen hep yumusak ol
sevdigini cok belli et
hoslandigi seyleri yap
güven duygusu güclensin
seni seviyorum askim vs ben esimi kendime böyle cektim ,
sonunda bakti bu kadin beni gercekten seviyor simdi bir dedigim iki olmuyor her konuda cok degisti
sen esini daha iyi bilirsin acaba neden böyle öfkeli hep sana karsi
bunu düsündün mü?
Aynı iş yerinde çalıştığınıza göre 7/24 beraber olduğunuz anlaşılıyor.
Bu durum seni olumsuz etkilemese de, eşini boğuyor olabilir mi tatlım?
Yani nefes alacak özgür alanlara ihtiyaç duyabilir.
Hangimizin zaman zaman, bildik gözlerden uzak, hesapsız, nefes molalarına
ihtiyaç duymayız ki?
Fazla hesap ve soru sorar mısın canım? Mümkünse kendi haline bırakmayı denesen.
Yaşam koşullarının insanlara hiç istemediği şeyleri yaptırabildiğini kabul ederek,
her fırsatta öfkeli ve kaba olduğunu ima etmezsen durumun düzeleceğini sanıyorum.
Hataların altını çizerek ortadan kaldıramıyoruz malesef. Ancak üstünü çizerek yok edebiliriz.
canım benim adama bakarsan o cok seviyor ofke falan da yok
ama bak bugun mesela ben baktım cok uzgun konusmuyor, hemen arkadasını aradım nolur gel destek ol diye canım dedim sarıldım vs
aldıgım tepkiyle kalakaldım
bilmem niye ofkeli soruyorum zaten
neden boyle sevmiyor musun artık benim nerde hatam var, diyorum diyorum soruyorum
bsey yakalayamıyorum
o kadar sevgi dolu bakıyo ki bazen anlamadım
cok zeki bi adam, on parmagında on marifet egosu yuksek, etrafı hep cok pohpohlar, severler, oyle olmasa zaten ben de evlenmezdim ki
ama ne olduysa evlendikten sonra ona göre doğal davranısları basladı
sana da rol yapamam dıyor, sen benim karımsın diyor
deli olucam artık
canım benim aynı is yerinde bir senedir calısıyoruz oncesinde ayrıydık
o zamanda sıkıntılar vardı, ayrıca farklı bölümlerdeyiz ben onu butun gün görmem zaten belki ogle arası on dakıka beraber yemek bile yemeyiz
bazı zamanlar haftada 3 gün sehir dısına gidiyor zaten
sosyal bir tip oldugu icin aksamları da cıkar
cok yalnız kaldıgımızda mızmızlandıgım dogrudur ama inanın 2-3 ayda bir
ama sana suu acıdan katılıyorum
mesela esimde herseyi tersten yapma huyu var
cık dolas desen cıkmaz
bugun gitme desen gider
gibi
ama ben hayatım boyunca oyun mu oynıycam
beni ben oldugum icin kabul edemiycek mi
canım ya mesajını okuyamadım sorun oldu bilgisayarımda bir süre
simdi ben seni cok iyi anladım cok kolay empati yapabiliyorum cunku aynı seyleri zaten yasıyorum
dediğim gibi 4 sene cıktık
ama acıkcası el ustunde tutuldum, yani bir gün kotu soz soylemedi, komplimanlar, siirler, ben bastan reddetmeme ragmen de bir sene sadece arkadas olmayı bile kabuletmişti
evlendikten sonra da iste altı ay falan iyiydik ama sonrasında giderek artan sorunlar
ikimiz de cok yoğun calısıyoduk ve ben onu karsılıklı is stresine baglıyodum
ama o zaten aramızda hic sorun olmadığını dusnuyodu
ailesiyle iyice kaynastıgımızda patolojik baba figuru ile karsılastım adam benim yanımda bile karısına kufur edip hırpalıyordu, adam hem de cok üst düzey bir yonetici, okumak hic birsey ifade etmiyor anlıycan,
benim ailemde ben babamın salak bile dediğini duymamısım herhangi birini cok zorlandım cok zoruma gitti
simdi esim bana diyor ki ben cok asama kaydettim cok cabalıyorum
hatta iki gün önce ben dedim ki benim bu sehirde senden baska dayanagım yok kimsem yok nolur bana iyi davran ağlamaya basladı cok uzuldu
bi daha olmıcak dedi
e peki bugun benim yasadıklarım
?
iste ben de yardım istiyorum bu yüzden o kadar yoruldum ki, aynı seyleri hergün onunla konusmaktan, onun pisman olmasından, affetmemden, cocugumun nolur gerilmeyin demesinden ağlamasındanGüçlü kadınlara aşık olup sonrada aynı kadını kendi karşısınnda güçlü görmeye tahammülü olmayan;
onu aklı sıra küçük görme yoluyla kendi egosunu şişiren;
eee birazda 7/24 beraberlikten hatun özlemeyi unutan adam...
Ona unuttuklarını hatırlatmak için stratejiler belirleyip evliliğini ayakta tutmayımı seçersin yoksa neden günlerimi bu mücadele ile savaş içinde geçireyim ki mi dersin karar senin.
Eğer şöyle bir silkelenip kendine gelsin istiyorsan eşin,umursamama taktiğini dene.Ezilme karşısında,ezmeden sindir onu akıl oyunlarıyla.
Biraz taktik yaaa,onlar bunla başedemez(yani bir çoğu)
canım benim aynı is yerinde bir senedir calısıyoruz oncesinde ayrıydık
o zamanda sıkıntılar vardı, ayrıca farklı bölümlerdeyiz ben onu butun gün görmem zaten belki ogle arası on dakıka beraber yemek bile yemeyiz
bazı zamanlar haftada 3 gün sehir dısına gidiyor zaten
sosyal bir tip oldugu icin aksamları da cıkar
cok yalnız kaldıgımızda mızmızlandıgım dogrudur ama inanın 2-3 ayda bir
ama sana suu acıdan katılıyorum
mesela esimde herseyi tersten yapma huyu var
cık dolas desen cıkmaz
bugun gitme desen gider
gibi
ama ben hayatım boyunca oyun mu oynıycam
beni ben oldugum icin kabul edemiycek mi
canım ya mesajını okuyamadım sorun oldu bilgisayarımda bir süre
simdi ben seni cok iyi anladım cok kolay empati yapabiliyorum cunku aynı seyleri zaten yasıyorum
dediğim gibi 4 sene cıktık
ama acıkcası el ustunde tutuldum, yani bir gün kotu soz soylemedi, komplimanlar, siirler, ben bastan reddetmeme ragmen de bir sene sadece arkadas olmayı bile kabuletmişti
evlendikten sonra da iste altı ay falan iyiydik ama sonrasında giderek artan sorunlar
ikimiz de cok yoğun calısıyoduk ve ben onu karsılıklı is stresine baglıyodum
ama o zaten aramızda hic sorun olmadığını dusnuyodu
ailesiyle iyice kaynastıgımızda patolojik baba figuru ile karsılastım adam benim yanımda bile karısına kufur edip hırpalıyordu, adam hem de cok üst düzey bir yonetici, okumak hic birsey ifade etmiyor anlıycan,
benim ailemde ben babamın salak bile dediğini duymamısım herhangi birini cok zorlandım cok zoruma gitti
simdi esim bana diyor ki ben cok asama kaydettim cok cabalıyorum
hatta iki gün önce ben dedim ki benim bu sehirde senden baska dayanagım yok kimsem yok nolur bana iyi davran ağlamaya basladı cok uzuldu
bi daha olmıcak dedi
e peki bugun benim yasadıklarım
?
canım benim istediğim ilişki tarzı da bu, saygı olmadıkca sevgi ne ise yarar ki ama bak mesela ben sana soyle anlatayım diyelim ki kırdı beni, ben susuyorum baska odaya gidiyorum mutlaka pesimden gelir defalarca bana seslenir ve ona cevap vermemi ister, sarar bunaltır, cevap vermessem daha da usteler, nefes aldırmaz cocugu alıp bir yere gece vakti gidemezssin, nolur git biraz dısarı desen cıkmaz................................msj tekrarı..............
genelde cok kontrollu, kımseyle fazla tartısmaya girmezHım güzel!!! Demek ki nefes alabilecek, özlem duyacağınız molar var.
Peki, rahatsız olduğun tavırlarını sadece sana karşı mı sergiliyor, yoksa
tüm yakınlarına karşı kontrolsüz olabilir mi?
bende büyütülecek kadar bir sorn görmüyorum aldatma dayak vs.tabiki aşşağılanmak ta çok acı ama yuwa yıkmaya değecek bi konumu.bence hayır değil..eşiniz bu hakaretlerinden wazgeçmiyorsa sizde onu uyarmaktan wzgeçmeyin.alın çocuğunuzu bi kaç hafta ailenizde kalın.elinin altında aşşağılayacak biri olmayınca belki dank eder.ya bende 2 yıldır ewliyim ama eşimin ağzından bir kere seninde bu huyun kötü lafını duymadım o yüzden sizi pek anlayamaıyorum.birde sizi aşşağılayınca muhattap olmayın konuşmayın kendi kendine konuşsun dursun dumur olsun...bnm eşim bni bir kere çok kırmıştı annesini haklı görüp sen hep böyle yapıyorsun demişti bu konuda.bende hiç bişey söylemedim konuşmadım koca gün snra neden böyle oldu diye sordugunda baişardın kendinden soğutmayı demiştim.hala o lafımı unutmadığını söyler sürekli;ewlat acısı gibi içimde o kelimelerin o yüzünün hali der ezilir.sizde onu acıtın demiyorum ama böylede gitmeyeceğini belli edin.allah yardımcınız olsun![]()