- Konu Sahibi kalimero79
-
Hayır, hayır elbette bunu demek istemiyorum tatlım.
Eşin, evladımı düşünmesem yanında bir dakika durmazdım dese neler hissederdin?
Mesajlarında kendi duygularını bu şekilde açıkladığını gördüğüm için daha iyi birşey
söylemeye çalıştım. Çalışan ayakları üzerinde duran bir kadın olduğuna göre, maddi
yönden eşine bağlı değilsin. Eşine duygusal bağlılığın olmasa duramazdın.
Eşin de çocuk için yanında durduğunu hissederse yıkılırdı demek istedim.
Birbirinizi ve ailenizin devamını istediğiniz için biraradasınız ve dilerim rayına oturtur,
uyum içinde sonsuza kadar birlikte olursunuz.
İnan boşandıktan sonra yeni düzeninizi kurmak için harcamanız gereken enerjiden
çok daha azı ile aile birliğinin devamını sağlayabilirsiniz.
Arkaya dönmeden basıp gidilecek ilişkiler vardır elbette. Lakin sizin çözebileceğinize inanıyorum.
Eşini kışkırtan damarı öğrenip basmamaya çalışacaksın.
Öffff!!! Konunda kendimi hiç iyi ifade edemiyorum. Kısa ve öz söylemem gerekirse
AİLE BİRLİĞİ çok değerli ve önemli. Kaybetmeden önce değeri bilinip sahip çıkılmalı.
yapacağın ne biliyormusun kavga etmemek o yokmuş gibi davranamk.sana kötü laflar söylemeye başladığında tartışmak istemiyorum deyip öbür odaya geç.genel olarak keyfin yerindeymiş gibi davran evde müzik dinle kitap oku birşeylerle uğraş.durup dururken değil de kavga etmeye çalıştığında kendinden emin ve sakin bir şekilde senin yaptıkların beni kızdırmıyor artık ama abartırsan sabretmem.sadece bir süre daha dayanırım.bir süre daha değişip değişmediğine bakıcam ona göre karar vericem de.o da bağırıp çağırmaya başlayacaktır muhtememlen.tamam uzatmayalım ben diyeceğimi dedim de fazla da uzatma,yanından ayrıl.sonrasında da aynı tavırlara devam et.zaman geçtikçe büyük ihtimal tırsacak ve peşinde dolanmaya başlayacaktır.denemekte fayda var
gerçekten olan çocuklara oluyor.onların yaşadıkları çok üzücü.ama sen böyle devam et bence.istikrarlı olursan şaşırır ve korkabilir.böyle birine konuşmak veya kavga etmek yaramazAslında su anda uyguladıgım da tam senin anlattıkların gibi
bugun de hic konusmasaydı keske ama dayanamadı
arkadasımın yanında verdiğim tepkiyse sebeb ne var bunda dedi. ben cok uzgundum bana destek olmalısın buna nasıl takılırsın cok bencılsın dedi
ben tartısmak istemiyorum dedim,senden beklentim de yok, seni suclamak yargılamak değil derdim, en doğal sekilde susmak istiyorum
adam gibi soru soruyorum ceva ver, cok mantıklı konusmalar bunlar gercekten, ne kadar ters kadınsın demeye başlamıstı ki baktım yine isin rengi değişiyor hemen oradan uzaklastım
hani gercekten de susmak istiyorum
bu onu daha cok geriyor ama geri adımda attırıyor
sonrayumusamıs bir sekilde
ben cocuga bakarım sen ders calıs dedi
ben aslında senden bisey beklemiyorum dedim
ama zaten o sırada isyerinden cagrıldı btun aksam gelemedi
bana susma ozgurlugu bile tanımıyor
ama ben cok mutluyum tek bir sey icin o da bugun oglum ağlamadı tartısma görmedi
zaten konustugumuzda farklı odalardaydık
dediğim gibi bu donem gecici, yukselme sınavına kadar buradan ayrılıp yeni hayat kuramıycam zaten en azından cocuga birsey hisstettrmeyeim derdindeyim
senin esinde de aynı seyler var mı mesela kırdıktan sonra abartılı bir sekilde pismanlık hareketleri, sarılma sırnasma insanı bunaltana kadar
ama ertesi gün baska bir sacmalık
inan evladım da onun gibi bir es olacak diye cok korkuyorum
cnm senın adına cok uzuldum gercekten..inşallah hakkında en hayırlsı ne ıse o olr..ben ısın ıcınden cıkamayınca boyle dıyorum...
terapıst olayında cok şaşkınım acıkcası..esımı ıkna edebılseydım ben de o kadar cok gıtmek ısterdım kı...sankı oaraya gıdınce her sey duzelecekmıs gıbı gelıyordu..taaki senın soyledıklerınden sonra..nasıl boyle ters teper anlamadım:26:neden oyle olduguna bır fıkrın ar mı??
boşanılsa bır dert boşanılmasa bı dert
bu yasadklarına ragmen ımkanın olsa esınle tekara bır araya gelırmısın??
kalimero çok merak ettim belki yazmışsındır.Baştan sona okumadım.
Eşiniz evlenmeden önce de böylemiydi yoksa sonra mı değişti?
kac kere ayrılma karrı aldım ama yalvardı yakardı değişicem dedi, ilaç kullanıcam dedi, hic sozunde de durmuyor
o kadar canım yandi ki artık ben de onun canını acıtmaya calısıyorum, ağzımdan cıkan kelimelere sasırır durumdayım
o kadar sorunlu bir ailede buyumus ki babasının hafifletilmiş formu gibi
bu arada kız uyuyor uyanmadan yetiştireyim diye hızlı ve noktalamasız falan yazdığım için anlattıklarım biraz karışık gelebilir kusura bakma iki çocuk bir ev bir iş arasında bu kadar yetiştirdim :))
Merhabalar. Yıllar geçmiş umarım iyisinizdir ve hayatınız olumlu yönde değişmiştir. Bu konu başlığınız benim bugünkü halimi anlatıyor. Hayatınız da bir değişiklik oldumu eşinizle ilgili merak ettim.Evet arkadaslar eşimle ilgili konu acmak sonunda bana nasip oldu
Ben benim durumumdaki bayanlar acıkcaı var mı varsa evliliklerini düzeltmek icin neler yaptılar merak ediyorum
Evliliğimde bildiğim kadarıyla aldatma, alkol, kumar yok
Ama esimle bir türlü anlasamıyoruz, cocugumuz var ve ben cocugumun bu kavgalardan etkilendiğini görüyor ve cok uzuluyorum.
Esim hep beni cok sevdiğini iddia etse de ki artık inanmıyorum, bana karsı ani cıkıslar yapıyor hem de suya sabuna dokunmayacak sebeplerden. Ben cocukla ilgilenirken veya herhangi bir konuda birsey istesem mesela su getirir misin gibi ona bile itiraz ediyor. Bana sürekli adam değilsin, şerefsiz diye hştap ediyor, uyarıyorum bak yapma diyor sonra tekrarlıyor. İşte basına gelen bir sıkıntıda acısı benden cıkıyor, arkadaslarının yanında bile bu tavırlardan nasibi aldım. Aynı is yerindeyiz, bugun kotu bir haber aldı ve arkadasının yanında seni burda görmek istemiyorum konusmların beni rahatsız ediyor bana bir rahat ver yalnız kalıcam dedi, ben de kendimce ona destek olmaya calısıyorum, cok üzüldüm hele bir baskasının yanında olması
sen bensiz bisey yapamıyorsun, ben olmasam ne yaparsın demeler, aileme laf soylemeler, nnolur benimle bir sıkıntın varsa cocuk yattıktan soonra konusalım dememe rağmen asla hicbir konuda lafını sakınmaması
Hasta oldugumda sen de cok curuksun demesi, hep hastasın demesi
Cok zoruma gidiyor
Elimde iyi bir mesleğim var, ukalalık olmasın ama cok basarılıyım da, cocugum olmasa devam etmezdim, ama ah cocuk elimi kolumu baglıyor
Sizde de benim gbi sorunları olanlar var mı arkadaslar, ben napıyım bu adamla peki, önerilerinizi bekliyorum
Elinde mesleğin var, çektiğine değmez.Evet arkadaslar eşimle ilgili konu acmak sonunda bana nasip oldu
Ben benim durumumdaki bayanlar acıkcaı var mı varsa evliliklerini düzeltmek icin neler yaptılar merak ediyorum
Evliliğimde bildiğim kadarıyla aldatma, alkol, kumar yok
Ama esimle bir türlü anlasamıyoruz, cocugumuz var ve ben cocugumun bu kavgalardan etkilendiğini görüyor ve cok uzuluyorum.
Esim hep beni cok sevdiğini iddia etse de ki artık inanmıyorum, bana karsı ani cıkıslar yapıyor hem de suya sabuna dokunmayacak sebeplerden. Ben cocukla ilgilenirken veya herhangi bir konuda birsey istesem mesela su getirir misin gibi ona bile itiraz ediyor. Bana sürekli adam değilsin, şerefsiz diye hştap ediyor, uyarıyorum bak yapma diyor sonra tekrarlıyor. İşte basına gelen bir sıkıntıda acısı benden cıkıyor, arkadaslarının yanında bile bu tavırlardan nasibi aldım. Aynı is yerindeyiz, bugun kotu bir haber aldı ve arkadasının yanında seni burda görmek istemiyorum konusmların beni rahatsız ediyor bana bir rahat ver yalnız kalıcam dedi, ben de kendimce ona destek olmaya calısıyorum, cok üzüldüm hele bir baskasının yanında olması
sen bensiz bisey yapamıyorsun, ben olmasam ne yaparsın demeler, aileme laf soylemeler, nnolur benimle bir sıkıntın varsa cocuk yattıktan soonra konusalım dememe rağmen asla hicbir konuda lafını sakınmaması
Hasta oldugumda sen de cok curuksun demesi, hep hastasın demesi
Cok zoruma gidiyor
Elimde iyi bir mesleğim var, ukalalık olmasın ama cok basarılıyım da, cocugum olmasa devam etmezdim, ama ah cocuk elimi kolumu baglıyor
Sizde de benim gbi sorunları olanlar var mı arkadaslar, ben napıyım bu adamla peki, önerilerinizi bekliyorum
Siz tek başınıza ayrılmış değil, karşılıklı boşanmış olacaksınız ve bu sorunun muhatabı olarak bile kendinizi görüyorsunuz.yeteri kadar cabalamamaktan korkuyorum, o kadar ucra bir yerdeyim ki evlilik terpistine de gidemiyorum
ilerde cocugum niye ayrıldın derse beni hor göruyordu demekten baska ne diyebilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?