kocamla bitmeyen kavgalarımız ve arada kalan cocugum

Çocuk olmasa da devam ederdiniz ki etmişsiniz önce bazı gerçekleri kabullenmekle başlayın sonra bir adamın içkisi kumarı aldatması olmaması bir lütuf değil zaten olması gerekendir sevgi hissetmediğim için boşanan biri olarak söylüyorum boşanın kendinizi kandırmayın ki ben boşanma kararı aldığım gece bile kocamla sarılıp yatmış biriyim onu insan olarak çok seviyordum bir kere bile bana sesi yükselmemiş saygılı bir adamdı ama mutlu değildim ve o aşkı hissetmiyordum 6. Ayda boşanmak istedim çocuğum olsa yine isterdim bu dünyaya sırf ben istediğim için gelen bir canlıyı benim seçtiğim hayata mahkum etmezdim

Ya benm esimde de şu var bi iş yaparken cok aksi ya aman bir civi cakaxak mesela sinirli sinirli yapar gorende kaya sırtladı sanacak cok bügük bir iş yapıyormus gibi agresf agresf sunu getir bunu getir surayı tut burayı tut der. Sonra ben surat yapıypsam işte benm taklitimi falan yaparak aklınca ortamı yumusatıyor. Ya da hem kırıyor hem de sonra sarılmalarfalan ne gerek var ya ç oyle davranma maden.Ama hoslanmıyorum. Esinz de ortamda birde sizi rencide etmiş kotu hissettirmiş ben olsam ölüsüde olsa valla trıbimı atardım ya yok oyle ben en kotu gununde yanında olmak için modumu dusyrcem hassas davranıxam ama o beni azarlıycak destegimi istemeyecek o zaman ne halin varsa gör derim yani. Simdi cocugu umursamıyor yarın birgün bosanacak olsanız cocukta cocuk fiye tutturur

La yeter beee kim hortlstıyor bu konuları Kazen Bence siz forumun en altta konu baslıkları cıkıyor onları kapatın millet orda cıkan konuları guncel sanıp tıklayıp yorum yapıyor bizde pesinden gidiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…