kocamla bitmeyen kavgalarımız ve arada kalan cocugum

kalimero79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
108
1
96
İstanbul
Evet arkadaslar eşimle ilgili konu acmak sonunda bana nasip oldu
Ben benim durumumdaki bayanlar acıkcaı var mı varsa evliliklerini düzeltmek icin neler yaptılar merak ediyorum
Evliliğimde bildiğim kadarıyla aldatma, alkol, kumar yok
Ama esimle bir türlü anlasamıyoruz, cocugumuz var ve ben cocugumun bu kavgalardan etkilendiğini görüyor ve cok uzuluyorum.
Esim hep beni cok sevdiğini iddia etse de ki artık inanmıyorum, bana karsı ani cıkıslar yapıyor hem de suya sabuna dokunmayacak sebeplerden. Ben cocukla ilgilenirken veya herhangi bir konuda birsey istesem mesela su getirir misin gibi ona bile itiraz ediyor. Bana sürekli adam değilsin, şerefsiz diye hştap ediyor, uyarıyorum bak yapma diyor sonra tekrarlıyor. İşte basına gelen bir sıkıntıda acısı benden cıkıyor, arkadaslarının yanında bile bu tavırlardan nasibi aldım. Aynı is yerindeyiz, bugun kotu bir haber aldı ve arkadasının yanında seni burda görmek istemiyorum konusmların beni rahatsız ediyor bana bir rahat ver yalnız kalıcam dedi, ben de kendimce ona destek olmaya calısıyorum, cok üzüldüm hele bir baskasının yanında olması
sen bensiz bisey yapamıyorsun, ben olmasam ne yaparsın demeler, aileme laf soylemeler, nnolur benimle bir sıkıntın varsa cocuk yattıktan soonra konusalım dememe rağmen asla hicbir konuda lafını sakınmaması
Hasta oldugumda sen de cok curuksun demesi, hep hastasın demesi
Cok zoruma gidiyor
Elimde iyi bir mesleğim var, ukalalık olmasın ama cok basarılıyım da, cocugum olmasa devam etmezdim, ama ah cocuk elimi kolumu baglıyor
Sizde de benim gbi sorunları olanlar var mı arkadaslar, ben napıyım bu adamla peki, önerilerinizi bekliyorum

Bi dakka katlanmam yerinde olsam....:ssz:
ne kendimin, ne cocugmun huzurunu böyle saygisiz bi insan icin kacirmam

Insan saygı görmediği ortamda bulunmak zorunda kalmamalı...

Evli değilim, boşanmanın zorlukları hakkında fikrim yok, evet anlamam bu işlerden.

Ama saygı bitmişse her şey bitmiştir diye bakarım bütün ilişkilere.

yeteri kadar cabalamamaktan korkuyorum, o kadar ucra bir yerdeyim ki evlilik terpistine de gidemiyorum
ilerde cocugum niye ayrıldın derse beni hor göruyordu demekten baska ne diyebilir miyim bilmiyorum

kac kere ayrılma karrı aldım ama yalvardı yakardı değişicem dedi, ilaç kullanıcam dedi, hic sozunde de durmuyor
o kadar canım yandi ki artık ben de onun canını acıtmaya calısıyorum, ağzımdan cıkan kelimelere sasırır durumdayım
o kadar sorunlu bir ailede buyumus ki babasının hafifletilmiş formu gibi

aşağılanmak kadar ağır bir durum yoktur heralde evlilikte
cekmek zorunda değilsin alıp cekersin kafanı...

son iki haftadır planlar yapıyorum, arkadaslarımla konusuyorum ve benim durumumda olan arkdaslarım olmasına cok sasırıyorum onlarda cocukları icin katlanıyorlar
ailem zaten benim anlamayabilir cunku ben herseyı herhalikarda anlatamam cunku esimle cocuğumun arasında sorun olsun istemiyorum bosansak bile.
adam değilsin diyor mesela diyorum neden beni asagılıyosun diyor ki ne var bunda cok normal ( ailede o kadar problemli bir baba var ki)
cevresinde de cok sevilen birisi esim, ancak yakın arkadaslarım onun gergin hallerini farkedebiliyor
cabalamaya terapiste gitmeye değmez mi sizce

Değer mi değmez mi buna siz karar vereceksiniz.
Sizi alenen aşağılıyor ve başkalarının yanındada bunu yapmaktan kaçınmıyor.
En kötüsüde bunda ne var diyebiliyor çünkü ona göre sorun yok normal.
Ailede gördüklerini, yaşadıklarını yapıyor.
Sadece horlanma bile olsa ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
Eşiniz böyle gördüğü için , böyle davranıyor.
Ya yarın çocuğunuza da normal gelmeye başlarsa bu davranış modeli??
İyi düşünün taşının.
Evlilik terapisti elbette yardımcı olur ama öncelikle siz eşinizi seviyor ve bu evliliği devam ettirmek istiyormusunnuz?

Değer mi değmez mi buna siz karar vereceksiniz.
Sizi alenen aşağılıyor ve başkalarının yanındada bunu yapmaktan kaçınmıyor.
En kötüsüde bunda ne var diyebiliyor çünkü ona göre sorun yok normal.
Ailede gördüklerini, yaşadıklarını yapıyor.
Sadece horlanma bile olsa ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
Eşiniz böyle gördüğü için , böyle davranıyor.
Ya yarın çocuğunuza da normal gelmeye başlarsa bu davranış modeli??
İyi düşünün taşının.
Evlilik terapisti elbette yardımcı olur ama öncelikle siz eşinizi seviyor ve bu evliliği devam ettirmek istiyormusunnuz?

Evliliğimi devam ettirmek istiyorum cunku o cocugumun babası, cunku istediği zaman cok iyi bir insan olabiliyor bana karsı, ben onun psikiyatrik destek alması gerektiğine inanıyorum
Devam ettirmek istemiyorum cunku cok kırıldım, yoruldum, bunaldım

Evet arkadaslar eşimle ilgili konu acmak sonunda bana nasip oldu
Ben benim durumumdaki bayanlar acıkcaı var mı varsa evliliklerini düzeltmek icin neler yaptılar merak ediyorum
Evliliğimde bildiğim kadarıyla aldatma, alkol, kumar yok
Ama esimle bir türlü anlasamıyoruz, cocugumuz var ve ben cocugumun bu kavgalardan etkilendiğini görüyor ve cok uzuluyorum.
Esim hep beni cok sevdiğini iddia etse de ki artık inanmıyorum, bana karsı ani cıkıslar yapıyor hem de suya sabuna dokunmayacak sebeplerden. Ben cocukla ilgilenirken veya herhangi bir konuda birsey istesem mesela su getirir misin gibi ona bile itiraz ediyor. Bana sürekli adam değilsin, şerefsiz diye hştap ediyor, uyarıyorum bak yapma diyor sonra tekrarlıyor. İşte basına gelen bir sıkıntıda acısı benden cıkıyor, arkadaslarının yanında bile bu tavırlardan nasibi aldım. Aynı is yerindeyiz, bugun kotu bir haber aldı ve arkadasının yanında seni burda görmek istemiyorum konusmların beni rahatsız ediyor bana bir rahat ver yalnız kalıcam dedi, ben de kendimce ona destek olmaya calısıyorum, cok üzüldüm hele bir baskasının yanında olması
sen bensiz bisey yapamıyorsun, ben olmasam ne yaparsın demeler, aileme laf soylemeler, nnolur benimle bir sıkıntın varsa cocuk yattıktan soonra konusalım dememe rağmen asla hicbir konuda lafını sakınmaması
Hasta oldugumda sen de cok curuksun demesi, hep hastasın demesi
Cok zoruma gidiyor
Elimde iyi bir mesleğim var, ukalalık olmasın ama cok basarılıyım da, cocugum olmasa devam etmezdim, ama ah cocuk elimi kolumu baglıyor
Sizde de benim gbi sorunları olanlar var mı arkadaslar, ben napıyım bu adamla peki, önerilerinizi bekliyorum
canım esının bazı huyları benımkıne benzıyormus..en basta lafını hıc sakınmaması..en neferet ettıgın seydır tamam ıcınde kın tutmaktan ıyıdır ama buda ınsanın canını acıtıyor..hıc kım var kım yok dusunmez lafını soyler ozellıkle aılem gelınce ıstenmedıklerını baya bellı eder:5:kı dusun ben aılesıyle bırlıkte kalıyorum yanı bagrı bunları dusunup bıraz daha saygılı davransa...ama nerdeee senın mesajı da gorunce hepsı aynı dıyorum erkeklerdn nefret etmeye basladım..bırde sevdıklerıne soylemezler mı delı oluyorum...boyle mı sevılır:5:senın durumun bende bıraz daha farklı yanı benımkı henuz oyle sozler kullanmadı ama yaptıkları senın kladar canımı yaktı...bende bır kac gun once konu acmıstım cunku artık bır seyler yapmam gereklıydı..benımde bır oglum var ve o kadar cok etkılenıyor kı artık normal konusunca bıle kavga edıyoruz zanedıyo henuz 1yasında dusun yani...her gun kavgalar tartısmalar artık kaldırmaıcak duruma gelmıstım..ya duzelmemız lazımdı yada ayrılık....arkadasların tavsıyesıyle benımde cabalarımla 3.5gundur esımı duymazdam gelıyorum ona karsı daha sıcak daha sevgıyle yaklasmaya calısıyorum,bısey dese bıle cok parlamıyorum ve farkettım kı o da bıraz daha az gergın..sımdılık bıraz daha guzel gıdıyo ama yarını bılemıyorum.bır kac gun sonra annemler gelıyo ve sımdıden ıcıme kurt dustu acaba gene bırseyler bı yapcak dıye:2:ondan korktugumdan degıl sadec be yuvamı kurtarmak,vıcdan azabı duymamak ıcın her seyı denıyorum...benım uyguladıklarım bunlar canm..
pekı sız hep mı bu durunudaydınız??anlattıgın kadarıyla aranız baya gergın sana tavsıyem bu anlarda esıne soyle yap boyle yapalım cocugum var deme cunku hıc bır ıse yaramaz ben cook dedım cok secenekler sundum ama bosa..bana boyle davranma ozellkıle baskalrı varken dıkkatlı davran derım daha fazlasını yapardı..ılk basta esınle aranı duzelt bıraz daha samımı daha sıcak davran..ben bıraz canımlı cıcımlı yaklasıyorum ve bıraz daha fark goroyurm belkıde sende boyle yaparsan ilşe yarayabılır cnm..
o da olmazsa ıyılek anlamazsa al karsına hıssedıklerını anlat ve boyle deavm ederse bıtebılecegını goster..kı zaten boyle adamlarla bı omur dusunemıyorum ben...

son iki haftadır planlar yapıyorum, arkadaslarımla konusuyorum ve benim durumumda olan arkdaslarım olmasına cok sasırıyorum onlarda cocukları icin katlanıyorlar
ailem zaten benim anlamayabilir cunku ben herseyı herhalikarda anlatamam cunku esimle cocuğumun arasında sorun olsun istemiyorum bosansak bile.
adam değilsin diyor mesela diyorum neden beni asagılıyosun diyor ki ne var bunda cok normal ( ailede o kadar problemli bir baba var ki)
cevresinde de cok sevilen birisi esim, ancak yakın arkadaslarım onun gergin hallerini farkedebiliyor
cabalamaya terapiste gitmeye değmez mi sizce

insan ilişkilerinde herzaman fizik kuralları geçerlidir...değişmeyi istemesi için ciddi bir durumla karşılaşması gerekir mesela boşanmanız gibi..,sizi kazanmak için terapiye gidip gelsin

tıpkı benim eşim. sanki kopyası gibi. öfke kontrolü sorunu var benimkinde de . ve sürekli bir beni rahat bırak durumu var.

biz en son terapiste gittik sonra ters tepti ve eşim evi terketti yaklaşık 4 aydır ayrıyız

eski konularımda var,

kızım 2 yaşında.

son 2 haftaya kadar avukatı bile tutmuştum, herşey protokol hazırlandı .

ancak geçtiğimiz haftasonu acayip bir bunalıma girdim, ailem yakınımızda sürekli görüşürüyoruz ama evde yalnız olmak özellikle haftasonları çok koyuyor

sosyalleşme şansı da çocuktan dolayı olamadığı için bir depresif oldum anlatamam

sanırım yalnız yapamayacağım diye barışmayı düşünüyorum şu anda.

istemediğim halde hem de

sonuçta maddi anlamda güçlüyüm ailem arkamda herşey okey

ama yalnızlık duygusu artı ileride evlenecek üvey ana çıkacak ortaya

çocuk oraya gidecek hep bir kaygılanma olacak

ben evlenmek istemem hayatıma birileri girecek mi yapayalnız yaşlanmak var işin ucunda

yine çocuk var diye üvey baba asla istemem bunları düşündükçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum

o kadar pişmanım ki evlilik seçimimi yalnış yaptığıma,

şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

tıpkı benim eşim. sanki kopyası gibi. öfke kontrolü sorunu var benimkinde de . ve sürekli bir beni rahat bırak durumu var.

biz en son terapiste gittik sonra ters tepti ve eşim evi terketti yaklaşık 4 aydır ayrıyız

eski konularımda var,

kızım 2 yaşında.

son 2 haftaya kadar avukatı bile tutmuştum, herşey protokol hazırlandı .

ancak geçtiğimiz haftasonu acayip bir bunalıma girdim, ailem yakınımızda sürekli görüşürüyoruz ama evde yalnız olmak özellikle haftasonları çok koyuyor

sosyalleşme şansı da çocuktan dolayı olamadığı için bir depresif oldum anlatamam

sanırım yalnız yapamayacağım diye barışmayı düşünüyorum şu anda.

istemediğim halde hem de

sonuçta maddi anlamda güçlüyüm ailem arkamda herşey okey

ama yalnızlık duygusu artı ileride evlenecek üvey ana çıkacak ortaya

çocuk oraya gidecek hep bir kaygılanma olacak

ben evlenmek istemem hayatıma birileri girecek mi yapayalnız yaşlanmak var işin ucunda

yine çocuk var diye üvey baba asla istemem bunları düşündükçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum

o kadar pişmanım ki evlilik seçimimi yalnış yaptığıma,

şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

canım ya aynı durumda mıyız gercekten, of of cocuk olmasa ben bir dakika dusunmiycem cunku onsuz yapamamaya bir sekilde alısırım diye dusunuyorum

ikimizin de ilişkileri uzun gibi ve bende de alıskanlık boyutunda

anlamıyorum bir insan hem bu kadar iyi yken hem bu kadar can acıtabilen birine nasıl dönusuyor

senin esinde de aynı seyler var mı mesela kırdıktan sonra abartılı bir sekilde pismanlık hareketleri, sarılma sırnasma insanı bunaltana kadar
ama ertesi gün baska bir sacmalık
inan evladım da onun gibi bir es olacak diye cok korkuyorum

canım esının bazı huyları benımkıne benzıyormus..en basta lafını hıc sakınmaması..en neferet ettıgın seydır tamam ıcınde kın tutmaktan ıyıdır ama buda ınsanın canını acıtıyor..hıc kım var kım yok dusunmez lafını soyler ozellıkle aılem gelınce ıstenmedıklerını baya bellı eder:5:kı dusun ben aılesıyle bırlıkte kalıyorum yanı bagrı bunları dusunup bıraz daha saygılı davransa...ama nerdeee senın mesajı da gorunce hepsı aynı dıyorum erkeklerdn nefret etmeye basladım..bırde sevdıklerıne soylemezler mı delı oluyorum...boyle mı sevılır:5:senın durumun bende bıraz daha farklı yanı benımkı henuz oyle sozler kullanmadı ama yaptıkları senın kladar canımı yaktı...bende bır kac gun once konu acmıstım cunku artık bır seyler yapmam gereklıydı..benımde bır oglum var ve o kadar cok etkılenıyor kı artık normal konusunca bıle kavga edıyoruz zanedıyo henuz 1yasında dusun yani...her gun kavgalar tartısmalar artık kaldırmaıcak duruma gelmıstım..ya duzelmemız lazımdı yada ayrılık....arkadasların tavsıyesıyle benımde cabalarımla 3.5gundur esımı duymazdam gelıyorum ona karsı daha sıcak daha sevgıyle yaklasmaya calısıyorum,bısey dese bıle cok parlamıyorum ve farkettım kı o da bıraz daha az gergın..sımdılık bıraz daha guzel gıdıyo ama yarını bılemıyorum.bır kac gun sonra annemler gelıyo ve sımdıden ıcıme kurt dustu acaba gene bırseyler bı yapcak dıye:2:ondan korktugumdan degıl sadec be yuvamı kurtarmak,vıcdan azabı duymamak ıcın her seyı denıyorum...benım uyguladıklarım bunlar canm..
pekı sız hep mı bu durunudaydınız??anlattıgın kadarıyla aranız baya gergın sana tavsıyem bu anlarda esıne soyle yap boyle yapalım cocugum var deme cunku hıc bır ıse yaramaz ben cook dedım cok secenekler sundum ama bosa..bana boyle davranma ozellkıle baskalrı varken dıkkatlı davran derım daha fazlasını yapardı..ılk basta esınle aranı duzelt bıraz daha samımı daha sıcak davran..ben bıraz canımlı cıcımlı yaklasıyorum ve bıraz daha fark goroyurm belkıde sende boyle yaparsan ilşe yarayabılır cnm..
o da olmazsa ıyılek anlamazsa al karsına hıssedıklerını anlat ve boyle deavm ederse bıtebılecegını goster..kı zaten boyle adamlarla bı omur dusunemıyorum ben...
canım ya mesajını okuyamadım sorun oldu bilgisayarımda bir süre
simdi ben seni cok iyi anladım cok kolay empati yapabiliyorum cunku aynı seyleri zaten yasıyorum
dediğim gibi 4 sene cıktık
ama acıkcası el ustunde tutuldum, yani bir gün kotu soz soylemedi, komplimanlar, siirler, ben bastan reddetmeme ragmen de bir sene sadece arkadas olmayı bile kabuletmişti

evlendikten sonra da iste altı ay falan iyiydik ama sonrasında giderek artan sorunlar
ikimiz de cok yoğun calısıyoduk ve ben onu karsılıklı is stresine baglıyodum
ama o zaten aramızda hic sorun olmadığını dusnuyodu
ailesiyle iyice kaynastıgımızda patolojik baba figuru ile karsılastım adam benim yanımda bile karısına kufur edip hırpalıyordu, adam hem de cok üst düzey bir yonetici, okumak hic birsey ifade etmiyor anlıycan,
benim ailemde ben babamın salak bile dediğini duymamısım herhangi birini cok zorlandım cok zoruma gitti
simdi esim bana diyor ki ben cok asama kaydettim cok cabalıyorum
hatta iki gün önce ben dedim ki benim bu sehirde senden baska dayanagım yok kimsem yok nolur bana iyi davran ağlamaya basladı cok uzuldu
bi daha olmıcak dedi
e peki bugun benim yasadıklarım
?

keske uyusanız uyansanız bütün bunlar rüya olsa değilmi.aile huzursuzlugu çok kötü birşey.allah esini ıslah etsin

ama ruhum cok hırpalandı, yoruldu, oglum olmasa soylle alıcam basımı gidicem, düsünücem düsünücem
ama yavrumu nasıl bırakayım
bir o kadar da naif duygusal bir cocuk
keske biraz vurdumduymaz olsaydı

Back
X