- 16 Mayıs 2018
- 33
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi uzgunkadin918
-
Ah bi de ben bilebilsem.Eski erkek arkadasının 2 sene sonra derdi neydi?
Ah bi de ben bilebilsem.
İşte erkekler ve kadınlar farklı düşünüyorlar.Tam tersi olsa konu sahibine bi tane kız eşinin fotosunu atsa daha bi sarılırdı kocaya biz öyleyiz yani
O bana facebook'tan uzun bir mesaj yazdı okumadım,cevap vermedim,direk sildim ve engelledim.Hayır aranızda neler konusuldu da boyle bişi yaptı?
Beni de onu da facebook'tan buldu.Eşinizi nerden bulmuş foto attı
Eşinizi nerden bulmuş foto attı
Benimki belki inanmazsınız ama ilk görüşte aşktı.Keske yalan soylemeseydiniz, gecmisin gecmiste kaldigini kesin bir dille anlatsaydiniz. Basiniza gelen olayda hicbir sekilde cikar yolunuz yok, adamin dusuncesini kesinlikle onaylamasam da kendince hakli oldugunu dusunuyorum. Kendini kandirilmis hissediyordur, cok da haksiz degil. Bekarete bu kadar onem veren biriyle siz en basindan beraber olmamaliydiniz, en azindan siz ayni sekilde dusunmuyorsaniz.
Neden inanmayayim? :) Olabilir boyle seyler tabi ki ama bekarete onem veren insanlar cok hassas oluyor boyle konularda, o yuzden bosanmaniz bana cok asiri gelmedi eski esinizin dusunce yapisini tahmin edebildigim icin. Artik olan olmus o yuzden bir faydasi yok ama keske olmadiginiz biri gibi davranmasaydiniz siz de. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ve eski esinizi aratmayacak, genel olarak paralel dusundugunuz biriyle beraber olursunuz.Benimki belki inanmazsınız ama ilk görüşte aşktı.
Neden inanmayayim? :) Olabilir boyle seyler tabi ki ama bekarete onem veren insanlar cok hassas oluyor boyle konularda, o yuzden bosanmaniz bana cok asiri gelmedi eski esinizin dusunce yapisini tahmin edebildigim icin. Artik olan olmus o yuzden bir faydasi yok ama keske olmadiginiz biri gibi davranmasaydiniz siz de. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ve eski esinizi aratmayacak, genel olarak paralel dusundugunuz biriyle beraber olursunuz.
Pek sanmıyorum canım şimdi de boşandığım için dul damgası yiyecem.Bu toplumda kadın olmak çok zor.Neden inanmayayim? :) Olabilir boyle seyler tabi ki ama bekarete onem veren insanlar cok hassas oluyor boyle konularda, o yuzden bosanmaniz bana cok asiri gelmedi eski esinizin dusunce yapisini tahmin edebildigim icin. Artik olan olmus o yuzden bir faydasi yok ama keske olmadiginiz biri gibi davranmasaydiniz siz de. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ve eski esinizi aratmayacak, genel olarak paralel dusundugunuz biriyle beraber olursunuz.
Evet ben de hala inanmak istemiyorum bu duruma.Konu bana pek inandırıcı gelmedi, bi şey eksik gibi: Duygu ifadeleri.
Konu bana pek inandırıcı gelmedi, bi şey eksik gibi: Duygu ifadeleri.
Evet ben de hala inanmak istemiyorum bu duruma.
Hayatta hic beklemedigimiz seyler olabiliyor. Ve emin olun sizi sevdigi takdirde gecmisinizi hic onemsemeyecek erkekler var. Siz dik durun yeter ki.Pek sanmıyorum canım şimdi de boşandığım için dul damgası yiyecem.Bu toplumda kadın olmak çok zor.
Hangi erkek normaldir ki hepsi bi garip.Evet o yüzden zaten ben de 1 tane foto gördü diye ayrılan erkek normal değildir dedim
Evet en çok da içimi yakan bu.
Evet o yüzden zaten ben de 1 tane foto gördü diye ayrılan erkek normal değildir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?