kocamla boşandım çok mutsuzum

Keske yalan soylemeseydiniz, gecmisin gecmiste kaldigini kesin bir dille anlatsaydiniz. Basiniza gelen olayda hicbir sekilde cikar yolunuz yok, adamin dusuncesini kesinlikle onaylamasam da kendince hakli oldugunu dusunuyorum. Kendini kandirilmis hissediyordur, cok da haksiz degil. Bekarete bu kadar onem veren biriyle siz en basindan beraber olmamaliydiniz, en azindan siz ayni sekilde dusunmuyorsaniz.

Benimki belki inanmazsınız ama ilk görüşte aşktı.

Benimki belki inanmazsınız ama ilk görüşte aşktı.
Neden inanmayayim? :) Olabilir boyle seyler tabi ki ama bekarete onem veren insanlar cok hassas oluyor boyle konularda, o yuzden bosanmaniz bana cok asiri gelmedi eski esinizin dusunce yapisini tahmin edebildigim icin. Artik olan olmus o yuzden bir faydasi yok ama keske olmadiginiz biri gibi davranmasaydiniz siz de. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ve eski esinizi aratmayacak, genel olarak paralel dusundugunuz biriyle beraber olursunuz.

Konu sahibi bakireymiş üstelik işin komiği

Pek sanmıyorum canım şimdi de boşandığım için dul damgası yiyecem.Bu toplumda kadın olmak çok zor.

Pek sanmıyorum canım şimdi de boşandığım için dul damgası yiyecem.Bu toplumda kadın olmak çok zor.
Hayatta hic beklemedigimiz seyler olabiliyor. Ve emin olun sizi sevdigi takdirde gecmisinizi hic onemsemeyecek erkekler var. Siz dik durun yeter ki.

Evet o yüzden zaten ben de 1 tane foto gördü diye ayrılan erkek normal değildir dedim

Hayır profil olarak inandırıcı değil, bak
Nick: Üzgün kadın
Tek konu ve bu konuda mesajlar

Konu soru-cevap ilerliyor.
Hikaye havada
Cevaplar da şu şekilde: "Zarım sağlamdı, çok aşıktım, o bakirdi, jartiyerli foto, faceden ulaştı, erkek psikolojisi işte canım" bunlar yani. Üzgünlük ve mutsuzluğa dair cümleler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…