kocamla bosanmak uzereyiz akla ihtiyacim var

Ortada ufacık bir çocuk var, biraz bekleyin bence eşiniz pişman olacak mı .

boşan dünyaya çile çekmeye mi geldin hıh

Kimse vermedi senin canını. Birilerinin kahrını çekmek nedir ya ? senin onun eşisin sana kendini değerli hissettirmesi lazım. Çocuk onunda çocuğu senin olduğu kadar çocuğunu düşünüyosa çocuğunun annesinide üzmez yani. Bir daha gelmiceksin bu dünyaya kavgalı bi evde büyüyen çocuk çokmutlu olmıcaktır cnaım. Çocuğunu en sağlıklı nerde yetişterceksen orda ol

SENİN TÜM BUNLAR KURTULMAN İÇİN YAPACAĞIN TEK ŞEY YA BOŞANMAK YA İŞE GİRMEK...ERKEKLERİN % 80 'İ EVE PARA GETİREN KADINLARA LAF ETMEMEYE BAŞLADI BENİM GÖRÜŞÜM BU...GİR BİR İŞE Bİ 6 AY DA ÖYLE DENE BAKALIM

Bide aslında kocam iyi insandır demiyonuzmu şaşırıyorum.bukadar seyı yasatan biri nasıl iyi olabılır. Bıraz bekle bakalım pişman olup surunmeye baslarda etraflıca konusursunuz bi şans daha verirsin

Çoğu erkeğe göre tam evlenecek kadın tipisiniz.
Çalışmayan, hakkını aramayan, ekonomik ozgurluğu olmadığı için her kotuluge boyun eğebilecek, boşanmayı cesarer edemeyen kadın tipi.
Mantık evliliği değil tamamen mantık dışı evlilik.
Liseyi bitirip bir insan ne akılla evlenir,hadi seviyorsa bir nebze.
Ayrılıp işe girip çalışacaksın diyeceğim, çocuğun var.
Ailen nasıl karşılar ayrılmanı bunu da bilemiyorum.
Verdiğimiz mantıksız kararlar bizleri nasıl duruma duşuruyor, hayatımızı mahvediyor goruyorsunuz.
Ayrılın ve çalışın, nafakanızı da alırsınız şuan yapabileceğiniz en mantıklı şey bu.
Dik durun sakın ezilip buzulmeyin hakkınızı alın ve kesinlikle anlaşma yoluna gitmeyin.

Ayrılın demem ama dik durun sonunun ayrılığa gideceğini bilsenizde belli konularda taviz vermeyin. Aranızdakileri kıskaderşine anlatmak gibi bir çocukla evlendiğini hatırla, olgun olan kesinlikle eşin değil.

Mantık evliliği yaptınız mantık tarafı ise olgun olması ve sizi taşıması idi. Ve siz bu tek mantığınızın doğruluğunu flört ve nişanlılık döneminde teyit edemediniz. Tek bakmanız gereken bu iken. Ben mantığınızı çok mantıklı buldum.

Liseyi bitirir bitirmez evlenmeye nasıl cesaret ediyorsunuz anlamıyorum ailesini kendisini tanımadan neydi aceleniz yani bu kadar evlenme merakınız mantık evliliği yaptım diyorsunuz bir de bu nasıl mantık hadi ayrı eve çıkarsa gözünün içine baksa mutlu etse anlarım da adam ev bile kurmamış sana sen evlenmişsin bu hangi mantığa sığar? severek evlendim gözüm kör oldu desen bir nebze anlardım bir de çocuk var yazık değil mi düşünmeden kaçarak ya da erken yapılan ve evlilik oturmadan çocuk yapılınca olun da o yavruya oluyor iki aradai ayrılı kalıyorlar eğer söylediğiniz gibiyse tabii ki ayrılın işe girin ayaklarınızın üzerinde durun zaten sevmiyorsunuz

Nacizene tavsiyem, anne evine, esinize gozdagi vermek amacli gitmeyin, sonra barisacaksiniz, kalkip.giden siz degilmissiniz de ailenizmis gibi, iyi olan siz, kotu olan aileniz, sucsuz olan da esinizmis gibi bir tutum sergiler, ailenize de gitgide cephe almaya baslar..hani barismaya as da olsa niyetiniz varsa, kuslugunuzu kendi evinizde yasayin, aileyi karistirmayin..barismak istediginde de sartlarinizi belirleyin net bir sekilde, aileme birlikte oturmaya gidecegiz arada bir falan gibi.. ilk zamanlar boyle durumlar bazi evliliklerde Cok oluyor.. olmamali ama olabiliyor malesef..

Olan olmuş artık ne desek boş ama gerçekten neden bu tarz evlilikler yapıyorsunuz çok merak ediyorum.Bu acele neden daha 21 yaşındasın 18 aylık çocuk var..Liseyi bitirip evlenmişsin okula devam etmemişsin..Aşık oldum çok sevdim desen anlıcam birde mantık evliliği diyorsun..Neydi derdin yani mantık evliliği yapmak için..Zaten herşey zamanı gelince yaşanıyor bu kadar acele neden? Çocuk olmasa boşan okuluna devam et dicem ama birde çocuk var ne diyelim şimdi biz yani..Hadi evlendin tamam bari çocuk yapma birsüre bir bak bakalım evliliğin nasıl gidiyor,sorun olacak mı,eşinin huyu suyu nedir..Şimdi boşansan olan o çocuğa olacak o yüzden hiçbirşey söyleyip vebal almak istemiyorum..Kendin edip kendin bulmuşsun kararda senin sen bilirsin..Ama bunu okuyan genç kızlar varsa lütfen akıllarını başlarına alsınlar artık lütfen..Bu kadar evlenme ve çocuk doğurma meraklısı olmayın Allah aşkına!!!

Lise biter bitmez, 21 yaşında neyin mantık evliliğinizi yaptınız ya siz ? Mantık evliliği düşünecek yaşta mısınız ? Ayrıca mantık evliliğini bizim kadın milletimiz çok yanlış anlıyor sizde bu yanlış anlayanlardansınız. Mantık evliliği denen şey aşık olmamana rağmen gül gibi yaşaycağın adamla evlenmektir. Sizin evliliğiniz çok mantıksız bir mantık evliliği olmuş. Hatta mantıksızlık evliliği olmuş. Bir de çocuk yapmışsınız gidip. Sizin ailenize gitmenize de ne hakla karışıyor anlamış değilim. Bence bu evliliğin sürdürülecek bir tarafı yok ama tabiiki sizin kararınız. Allah sabır versin ne diyim.

Iyi valla kendisi hee dakka annesinde ama sana gelince maşallah hemen hesap soruyor. Ne bu ya böyle koca böyle şeymi olir canım her özelinizi bacisina aanlatmak nerde kaldı o zaman karı kocalik. Valla bitirmek için bence ondan bekle yine yani kalkıp gitme derim yani bu şahsi fikrim ama hemen bitirme sonuçta bir yavrunu var bekle zamana bırak kafanı dinle biraz belki değerini anlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…