peki bir soru daha; siz gercekten terapinin faydası olabilecegini düşünüyormusunuz???
Aranızdan kac kişi daha önce bir psikoloğa gitti??? yanlış anlamayın, ben kardesim vefat ettiğinde uzunca bir süre gittim ama inanınki para ödemek haricinde bana verdiği hiçbirsey olmamıstı, kaldı ki gittiğim İstanbul daki en ünlü psikologdu.
Ama tabii yinede denemekte fayda olabilir.
ya ten uyuşmazlığı var
yada başka bi kadınkötükedihüso
bu mesajı akşam eşime okuttum.ilk tepkisi atıyor yalandır dedi.belki ama ya doğruysa bi erkek neden böyle yapar dedim..verdiği cevaplar sırasıyla;
1.başka bi kadın var ve o kadına aşık eşiyle ilişki yaşarsa diğer kadını aldattığını düşünüyordur.
2.ciddi bi sağlık problemi var doktora gitmekten korkuyor eşinden ve ailesi duyunca onlardan utanırım diye düşünüyor seks yapmayarak herşeyi zamana bırakıyor
3.seks sırasında eşini istemediği bi şekilde gördü.her erkeğe göre deişir mutlaka ama misal gaz çıkardı,bi anda eşinden kötü bi ten kokusu geldi,adetli iken hoşuna gitmeyen bi şekilde gördü vs vs vs kişiye göre deişir.
4.sağlık sorunu yoksa bi erkek 16 ay seks yapmadan durmaz.kadın olmasada başka yollarla boşalır..
bunlar eşimin düşünceleri her erkek elbet bir deildir.aşağı yukarı burda yazılanlarda bu tarz şeyler.
işin çok zor mutlu bi evliliğin varmış allah bozmasın umarım en kısa zamanda sorununuz düzelir.
Ben aslında yazılanların hepsine katılıyorum
bir danısman yardımı alabiliriz, ama işin aslı 16 aydır bu konuda konusmuyoruz bile, eşim hersey o kadar yolundaymış gibi davranıyor ki acaba yapıyoruzda bende unutkanlık var yada normali bumu diye düşünüyorum:))) (bu arada bu kadar büyük sorunuma bile gülebiliyorum ya kendim kendime ne diyeyim)
Bir erkeğin buna inanmamasına inanın hak veriyorum çünkü eşimle evlendiğimde bakire degildim ve eşimde bunu beni tanıdığı ilk zamandan beri elbetteki biliyor ve kabul ediyordu. Ama önceki hayatımı düşününce bende bir erkeğin böyle olabileceğine yaşayana kadar inanamazdım. Kaldı ki bu yasadıklarımı hamileliğim öncesinde anneme anlatmıştım ve öz annem bile buna inanmamıstı. 16 aydır onlada bu konuda konusmuyorum. Zaten annem inanmıyor, inansada o "hersey cinsellik degildir, eşin dünyanın en iyi insanı" diyecek kafa yapısına sahip bir insan her kız annesi gibi. (Su an 8 aylık bir kızım var ve Allah korusun eğer onun başına böyle bir durum gelirse ben onu sonuna kadar desteklerim)
Bazen düşünüyorum şu an bebeğimi emziriyorum ve doğal olarak evin olur olmaz yerlerinde eşim kızımı mememe yapışmış bir halde görüyor, bunun hiçte cinsellik uyandırıcı bir görüntü olmadığına eminim. O yüzden su sıralar bende çok gıkımı çıkartamıyorum ama bu arada 8 aylık hamilelerin, yada 40 ının gecesinde zincirleri kıranları görünce sinirlerim bozuluyor. Bu arada tabii ben iyi tarafından bakmak istiyorum olaya ama zaten öncesindede aramızda cinsellik yoktu ki.
Bebeğimiz bile nasıl oldu biliyormusunuz? Eşime bir bebek istiyorum onun için evlendim dedim. Günleri sectik, ovulasyon testi aldık ve hamile kaldığım ay en çok birlikte olduğumuz aydı. Bir ayda hesaplanmış 3 kere!!! Tabii balayımızdan sonra. Balayımızda hergün 1 kere:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?