merhaba ben yeniyim bu sitede banada yardımcı olun lütfen
bu mesajı akşam eşime okuttum.ilk tepkisi atıyor yalandır dedi.belki ama ya doğruysa bi erkek neden böyle yapar dedim..verdiği cevaplar sırasıyla;
1.başka bi kadın var ve o kadına aşık eşiyle ilişki yaşarsa diğer kadını aldattığını düşünüyordur.
2.ciddi bi sağlık problemi var doktora gitmekten korkuyor eşinden ve ailesi duyunca onlardan utanırım diye düşünüyor seks yapmayarak herşeyi zamana bırakıyor
3.seks sırasında eşini istemediği bi şekilde gördü.her erkeğe göre deişir mutlaka ama misal gaz çıkardı,bi anda eşinden kötü bi ten kokusu geldi,adetli iken hoşuna gitmeyen bi şekilde gördü vs vs vs kişiye göre deişir.
4.sağlık sorunu yoksa bi erkek 16 ay seks yapmadan durmaz.kadın olmasada başka yollarla boşalır..
.
Aranızda niye bu konunun hiç mevzusu bile olmuyor, herşey normalmiş gibi davranılıyor ve sadece siz kendi kendinize sıkıntı yapıyorsunuz bu durumu acaba? Sonuçta eşler hertürlü mahremiyeti paylaşmıyor mu, böyle bir sıkıntı var ise, bu konu gerçekten konuşulamayacak bir konu mu?
Aranızda niye bu konunun hiç mevzusu bile olmuyor, herşey normalmiş gibi davranılıyor ve sadece siz kendi kendinize sıkıntı yapıyorsunuz bu durumu acaba? Sonuçta eşler hertürlü mahremiyeti paylaşmıyor mu, böyle bir sıkıntı var ise, bu konu gerçekten konuşulamayacak bir konu mu?
İşte buda bir diğer nokta, bunuda anlayamıyorum yani ben bu konudan bu kadar rahatsızken eşim nasıl hiçbirsey yokmuş gibi yasayıp gidiyor. Onun erkek olduğunu düşünürsek normal şartlarda onun benden daha rahatsız olması gerekir. Ayrıca eşimde bende gayet modern insanlarız. Ben doğum öncesi birkaç kere açtım konuyu ama diyorum ya, bir kerede o çabalasın istiyorum...
Sende de hata var..
Hadi o halinde memnun (nedense?) sen bu kadar dert edinene kadar alıp karşına konuşsana eşini?
Nedir bu durum? Yolunda gitmeyen birşeyler var farkında değilsin galiba? vs vs vs.. diye..
Böyle tahmin yürüterek nereye varıcaksın?
Onun da çabalamasını istiyorsan bunu bize değil ona söylemen lazım.
Sende de hata var..
Hadi o halinde memnun (nedense?) sen bu kadar dert edinene kadar alıp karşına konuşsana eşini?
Nedir bu durum? Yolunda gitmeyen birşeyler var farkında değilsin galiba? vs vs vs.. diye..
Böyle tahmin yürüterek nereye varıcaksın?
Onun da çabalamasını istiyorsan bunu bize değil ona söylemen lazım.
ıyide ben onunla bu konuyu daha önceden konustum hemde 1 kere degil birkaç kere,hemde bu iş böyle devam edecekse ayrılalım diyerek. Her seferinde bana "düzelecek" dedi. Sonuç olarak düzelen hiçbirsey olmadı.
eşini istemedigi şekilde görmesi ya da ter kokusu duyması,adetli görmek vb seyler istegi engellemez erkekler bunları asla takmaz bence eger isteklilerse...ben 2.şıkka katılyıroum ağlık sorunu var..
İnanın siz eşimin bir şekilde beni aldattığını ima ederken ben hiç kırılmıyorum. Zaten hep aklımdan gecen sey keske beni aldatıyor olsa diyorum, o zaman hersey daha kolay olurdu.
Bende normal sartlarda erkeklere güvenilmemesi gerektiğine inanan bayanlardanım, eşimin beni aldattığını düşünemiyorum çünkü biz yapısık kardes gibiyiz, birbirimiz olmadan hiçbirsey yapmayız. Hatta ben yaparım eşim yapmaz. Ara sıra ben kız arkadaslarımla dışarı çıkarım o evde beni bekler. Onun arkadaşları çıkacakları zamanlar arayıp eşimide çağırırlar, eşime git derim, eşim sırf ben yanlız kalıpta sıkılmayayım diye ona bile gitmez. Hatta bunada kızarım çünkü bütün bekar arkadasları sırf bu yüzden beni eli maşalı sanıyorlar:))))
Ama evet daha önce aklıma gelmeyen birseyi sayenizde aklıma geldi. Belki bu adamın fiziksel olarak değil ama aklında başka birisi vardır.
Bu arada bazı arkadasların yazmışta inanın fazlasıyla bakımlı ve kokmayan (kendim karar vermiyorum, daha öncede ilişkilerim olmuştu) biriyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?