kocamla ilişkimiz....

Çok teşekkür ederim amin sağolun Allahım bütün hastalara şifa versin..
Şuan neler konuşuyoruz o kadar sasiyorum ki halime Allahım dusmanimi bile böyle yapmasın herkese saglik huzur mutluluk saadet versin.. Altın kafesten olsan ne fayda mutlu olmadiktan sonra... Eşim çok inatcidir konuşma 1 hafta konuşmaz seninle ama ben sıkılıyorum haklı olsam bile ben yanasiyorum orda hata yapıyorum sanırım. ..

Evet aynen sabredin o konuşan kadar tek laf etmeyin,buraya girin oyılanın burda ...Gerçekten eşiniz tepenize binmiş.Yere indirmenin vakti gelmişte geçiyor.
Kayınpederinizde sağolsun ama o sizle aynı evde yaşamıyor ki sizin çektiğiniz sıkıntıları çekmiyor ki o yüzden habire oğlunun pisliğini temizliyor,sizde KP sevdiğiniz için eşiniz KP yi silah olarak size karşı kullanıyor.

Evet o konuda çok haklısın bizimle ilgili bir şey olduğu zaman hemen Kayınpederim arar durumu düzeltmeye çalışır gerçi tek o değil büyüklerimi kırmak istemem çoğu zaman .. Eşim konusunda evet çok tepeye çıkardım fazlasıyla hep kendini üstün görüyor hareketleri ben altta kalmam gibisin den halbuki bilmiyor ki ne kadar çocuksu..

İşte artık ona bu duyguları tattırma bazı erkekler zoru sever bu saatten sonra duygularınla değil mantığınla yaklaş lütfen artıkk

İşte artık ona bu duyguları tattırma bazı erkekler zoru sever bu saatten sonra duygularınla değil mantığınla yaklaş lütfen artıkk
Zaten suan küsüz konuşmaz benimle, bende onunla konusmayacagim birsüre o gelene kadar çok denedim mantığımla yaklaşmayı ama hep pes ettim ama yarından itibaren daha sıkı yaklasacagim inşallah düzelir hersey

Suanda ön yargılı davraniyorsunuz içlerinde bir sürü yeni kıyafet var eski pusku olanı zaten vermem çöpe atarım lütfen zaten bunaldim düzgün yorum yapalım

Konu sahibi eski olsa elbette ihtiyaç sahibine vermem çöpe atarım diyor siz neden bu kadar hakaret ediyor aşağılıyorsunuz, bir yandan dini vaaz verirken diğer yandan hiç tanımadığınız ve sıkıntı içindeki bir insanın kalbini nasıl bu kadar rahat kırabiliyorsunuz, gerçekten çok şaşırdım size...

İsteyen kardeşine vermek ister, isteyen yabancı bir ihtiyaç sahibine verir... Sizin kimseyi kendi inanç ve değerlerinize göre böyle yargılama, daha doğrusu aşağılamaya hiç hakkınız yok.

hayat343434 ben dini nikahınızı bilemem, ancak hala kanunen nikahlı eşiniz sizin. Evinizi terk etmek istemiyorsanız gitmeyin tabi ki. Ancak evliliğinizi yürütmek istiyorsanız kendi aileniz konusunda bu kadar ısrarcı olmayın derim bundan sonra. Anladığım kadarıyla eşinizin ailenizle mesafeli kalması hayrınıza. Çok daha huzurlu olursunuz. Eşiniz ailenizi sevmek zorunda değil. Aileniz konusunda bir beklentiye girmeyin, aralarında bir huzursuzluk çıkmasın, yeter, gözüyle bakın.

Anneciğiniz de hastaymış, acil şifalar dilerim. Bir yere gidemeyecekseniz de eşinize hemen yumuşamayın derim. Hataları yüzünden özür dilemeyi öğrenmeli ki, bundan sonra da biraz huzurunuz olsun. Ancak dediğim gibi siz de kardeşime verelim diye bir kere sorduktan sonra ısrar ederek hata etmişsiniz. Sanırım eşiniz de çok fevri. Zorla kendi ailenize iyilik ve güzellik yapmasını istemeyin eşinizden. İçinden gelerek kendi vermedikten sonra verse de zaten sürekli yüzünüze vururdu o gömlek meselesini.

Umarım bir an önce çözersiniz ve ikiniz bir aile olmayı başarırsınız...

Son düzenleme:
Ne kadar çirkin itamda bulundunuz. Konu sahibesi size 'kıyafetler eski olsa zaten kimseye vermem çöpe atarım' demiş sizin dediklerinize bakın
Yazık okudugunuzu alamıyorsunuz.

Çok güzel yazmissiniz... Öncelikle onu söylemek istiyorum.. Ben zaten sevmesini değil onun ailesine gösterdiğim ilginin yarısını göstermesini istediğimden böyle oluyor olaylar.. Ama artık bende mesafeli olmaya çalışacağım. Kıyafet konusuna gelince dışarı gitmiyor madem kardeşime gitsin ne yapacağız diye yoksa kardeşimin ihtiyacindan değil.. insan paylaşmayı bilmeli empati kurabilmeli.. Zaten söyledim benim kardeşimin gömleğe ihtiyacı olmadığını artık istemediğimi. .
Umarım dediginiz gibi olur çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Bu arada çok teşekkür ederim amin Allahım bütün hastalarımıza şifa versin inşallah

Eşinizin yaklaşımı zaten normal olsaydı, tabi verelim derdi hemen, ya da yarısını kardeşine yarısını babana verelim der orta yolu bulurdu. Ama belli ki fevri bu adam, diyorsunuz siz de inatçı diye. Alttan alın demiyorum elbette, ama belli ki ailenizle çok anlaşamayacak yapıda. Zorlamamak en doğrusu. İçinden geliyorsa kendi yapar zaten. Siz ileride de aileniz konusunda bir beklentiye girmezsen sizin kafanız daha rahat olur. Siz de kendinizi başka şeylerle oyalamaya çalışın, üzerine düşmeyin, siz barışmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda o hatasını telafi eder de öyle barışırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ogretmenmiymis

Anlatmaya çalıştığımı düşünüyorum hanımefendi ye fakat beni anlamamakta ısrar etti..
Kuzum hatayı 'hoca hanima' laf anlatmaya çalışmakla yapmissin. Çünkü anlamamakta fetva vermekte kararlı bir tutum göstermiş kendisi. Cevap vermemek gerek böylelerine.
Bu arada annenize çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah...

öğretmenliğime laf eden bazı hazımsızlar olmuş. öncelikle sizler eşiniz evden kovduğu halde seviyorum gidemem diyecek kadar gurursuz olmayın. evet öğretmenim ve övünüyorum. ay kaynanam şunu dedi aman eşim annemi istemiyo diyeceğiniz yere oturun ders çalışın da memur olun. böyle küçük şeylerle kafanızı yoracağınıza oturun ders çalışın boş boş şeylerle uğraşmayın. güçsüz ve hazımsız kadınlara tahammül edemiyorum. önce bir öğretmen olun da gelin ondan sonra bana laf söyleyin.

Nasıl öğretmen olduğu tartışılır, ki asla inanmıyorum öğretmen olduğunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…