kocamla ilişkimiz....

canım tüm mesele bu fazla ego fazla özveri fazla değer.bunları çekip al eşinden herşey düzelir kendiliğinden dene değer.

Ya tamamen cahilligimden soruyorum
Sinirli aninda soylenen tutmuyor diye biliyorum yanlis mi ?
hayır ister sinirli olsun ister sarhoş olsun bu laf asla söylenmemeli
zaten sinirliyken tutmaz , sarhoşken tumaz üzgünken tutmaz diye kurallar olsa herkes bunu kolayca söyler
öyle kolay söylenmesin diye var zaten
şakayla bile söylenmez
ve söylendi mi de nikah düşüyor

HİÇMİ EVLİLİĞİNDE MUTLU KİMSE YOK YAHU...ZIKKIM... BU ERKEKLERİN BENCİLİKLERİ....ODUN GİBİLER ODUN.ODUN BİLE YONTULUR AMA BİZ KENDİ ODUNLARIMIZI YONTAMADIK

eşiniz kendisini vazgeçilmez sanıyor çünkü siz şu zamana kadar öyle davranmışsınız. evi terkedip annenize gittiğinizde bile eşinizin eğil babasının telefonu ile dönmüşsünüz. evi terketmekten çok kendisinin o hareketlerini yok sayın. alttanalmayın. umursamayın. görmezden gelin biraz. boşanma lafını açarsa da sen bilirsin, aha kapı orda deyin. boşayacak adam zaten boşar, boş boş konuşmaz.

Aileniz eşinizı seviyor diye eşiniz ailenizi sevmek zorunda değilki. Saygı göstermek mecburiyetinde. Gömleği babasına vermesine neden bozuluyorsunuzki. Artık evlisiniz doğal davranıyo hakaret etmemiş ya tiplere giriyorsun. Abin eşine senin için bunu yapmazdi emin ol çünkü normali o. Kendinize aile kurdunuz ve ana ocağını ozleyip ozleyip duygusala bağlamayin bence. Biz yeri geliyo benim yeri geliyo eşimin ailesinin tatlı tatlı dedikodusunu yapıyoruz benim ailemi hakaret etmediği sürece elestirdiginde kizdiginda hakliysa hak bile veririm. Ben sinirlenince doğal davranırim yanında ve ailesine kizdiysam söylenirim. Doğallık bu ya yeri geliyo kendi ailemizle sorun yaşıyoruz. Saygı çerçevesinde... illa aile aile diye tutturmayin yeni evliler in sorunü. Hep bu yüzden bitiyor evlilikler. Kendi oluşturduğunuz aileye adapte olun birbirinizin söylediklerinde ne ima etti acaba aileme diye saçma sapan düşünmeye girmeyin bence. Aile kurduğunuzu iki taraf olarakta farketmemişiniz. Ana ocaklarinizin korunmaya ihtiyacı yok. Siz saygılı olun iyi anlaşın yeter onlara. 8 aylık evlilik ve boşanma fikri çok çocukça. Eşiniz de çok çocuk sizde biraz silkelenin bence

Yine aynı kafada insanlar ,kıyafetlere takılmışlar bunca yazılanın içinde

Allah yardımcınız olsun, isterseniz zamana bırakın biraz, daha çok kısa süreli evlisiniz
Siz ilginizi saygınızı gösterin dualar edin. İnşallah huyu birazcık olsun değişir

şaka yapsa da, sinirle söylese de üç defa boş ol demek dinen boşanma sebebi.Ve bildiğim kadarıyla çiftler başka birisiyle en az 24 saat sürmek kaydıyla evlilik yaşamadan tekrar nikahta kıyamıyorsunuz. Biraz çeki düzen verseniz kendinize, özellikle eşiniz, çocuk oyuncağımıymış bu? Ailenize mesafeliyse sizde aynı mesafede yaklaşın olsun bitsin, saygısızlık yapmadığı sürece mesafe iyidir bile.Eşya konusunda bir şey diyemeyeceğim. Neden kardeşinize vermenizi istemedi anlayamadım.

aileni bahane ediyosun bence kopamiyorum demiyosunda.evlenmek kadr bosanmakda dogal.hele bu erkeklerin bu kadr uzupde hala onlari basinda tasiyan kadinlari gordukce acaip sinir oluyorum.daha cok tepemize cikarlar

simdi dinen bosanmis bunlar ama o sizin dediginiz ucuncu basanmada baskasiyla 24.saat nikahlanmasi yani hulle yapilmasi gerek

ama siz de diyanetın yazısını kopyaladınız buraya
diğerleri de bıldıgı seyı soyluyor işte

Bildiğini doğru ya da yanlış olup olmadığını umursamadan kendi doğru bildiğine yazmak, yani fetvani vermek başka, işin ehlinden alıntı yapmak başka.

Ben fetvacılar diyanet açıklamasını görünce susarlar belki diye paylaştım ama pek işe yaramadı.

Sabretmeye calıs umursamamaya calıs karısma ona bi sure sonra bir sey mi oldu diyecektir sana sende anlat guzelce sen boyle boylesin die ama susmak en buyuk silahtır sen sus bosverrr hepsi aynı

Ben de farklı zamanlarda ve yine şahit eşliğinde boşol deyince nikah düşer diye biliyorum. Nihat Hatipoğlu'ndan öyle duymuştum. Sinir anında söylenen boşol lafının önüne geçmek içinmiş.

imam nikahı hiç takmadım. yenilenir.
büyük bir dert yok ortada... aklınızı kullanıp zamanla herşeyi düzeltirsiniz. sende aileme sıcak davransını isteme. mesafe her zaman iyidir.

Kimse kimseyi sevmek ve zoraki değer vermek zorunda değil...Eşim ailemi severse ne ala,sevmezse paşa gönlü bilir ,ne yapacağım ailemi sevgi dilencisimi!aynı şekilde annesini sevmem ama annemi sevmedi diye kavga etmem!Banane iki kişi ilişkilerinin içine ben neden dahil olayım!herkes değeri karşılıklı seçer....Kim ne derse o da böyle derim..En zor şey arada kalmaktır...kurnaz ol kalma!

Önyargılı davrandiginiz için ve böylesi ağır yazdığınız için sizde bir hocaya gidip gunahinizdan sıyrılın öyleyse.
Din kitap diyorsunuz sözde ama kalp yakmaktan korkmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…