- Konu Sahibi hayat343434
Tabi ki, senden daha iyi olduğuma eminimoda senin bileceğin iş tatlım. nasıl öğretmen olunacağını bilmemen gayet normal:) beni güldürdüğün için teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki, senden daha iyi olduğuma eminimoda senin bileceğin iş tatlım. nasıl öğretmen olunacağını bilmemen gayet normal:) beni güldürdüğün için teşekkür ederim
yav he heTabi ki, senden daha iyi olduğuma eminim![]()
Ne kadar kabasiniz.Uslubunuze biraz dikkat etseniz iyi olacak.Konu sahibi size ne yapti.Nikahi dusmusse onla Allah arasinda. Konu sahibinin gunahi Sizemi sorulacak obur tarafta Allah Allahmidemi bulandırdınız hala aynısınız. ya ihtiyaç sahibi insanlar eski mi giymek zorunda. onlar insan değil mi. size ne eşinizin yeni kıyafetini ihtiyaç sahibine vermesinden. sizin gibi vicdansız bir insanla bu saatten sonra konuşamam. imam nikahlı değilsin artık. zina yapıyosun. buraya yazmak yerine bir hocaya git günahından sıyrıl
Dedeniz bence size bask a seylerde ogretmeli bence. Onlarin ne oldugunuda siz biliyorsunuz bence........."dedem imam komşumuzda imam bu konularda bilgiliyimdir. özellikle sormuştum bu sinir anında söylenen boş ol olayını. sinir anında bile söylense düşermiş nikah.
Arkadaslar o kadar yoruldugumu hissediyorum ki anlatamam eşimin aileme olan soğukluğu uzaklığı, kendi kafasına buyruk davranması, kendi doğruları yanlışları, hep onun haklı olmasi artık yoruldum inanin ki.. Bugün kavgaliydik o erkenden yattı bende evi temizliyordum giymedigimiz kıyafetleri ihtiyacı olanlara verecektik neyse o ayırmış bende seçerken yepyeni gomlekler vardı bende seslendim bunları kardeşime vereyimmi giysin diye Hayır dedi sebep dedim babam istedi onları dedi bende atacaksın diye istedi dedim kavga büyüdü.. Hayır kardeşimin ihtiyacı yok aslında içimden geldiği için istedim.. bağırdı çağırdı.. Normal hayatımızda guleriz fakat çoğu zaman kavga , cok mutsuzum kızlar.. çekip gitmek kolay yaa sonrası ailem onlara bunu yasatamam. Benim için boşanmak büyük bişey değil ama onlar için öyle değil ne kadar onların yanımda olduğunu bilsemde onların yüzünü egememgeçen ki olayimizda bosayacagim seni dedi yarın gidip boşanma davasını açıyorum dedi bende tamam aç ikimizde kurtulalim dedim boş ol boş ol boş ol dedi bana o kadar zoruma gitti ki anlatamam sonra biraz geçtikten sonra Özür dile yemeye çalıştı. Benden yüz alamayınca gene aynı oldu. Dengem bozuldu kızlar Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm. Beni en çok yaralayan da aileme karşı mesafesi halbuki ailem ne kadar seviyor onu benden daha fazla onemserler.. kızlar bana bir akıl verin biliyorum ; YA DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYARDAN GİDERSİN... ama arada kaldım çok doluyummm
Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm.
Esi yeni gomlekleri ihtiyac sahiplerine vermiyormus zaten, kendi babasina verecekmis, once okudugunuzu anlayin. Sonra siz ne curetle karsinizdaki ile bu sekilde konusabiliyorsunuz ki? Size nikahim dustu mu diye akil soran mi olmus? Varsa akliniza gelen bir konu, usulunle kayginizi dile getirir, " nikahiniz dusmus olabilir, bir hoca ile gorusun" dersiniz. Zinaymis, gunahmis, peygamber misin, Allah misin da hukmu verdin iki dakkada? Duyan da konu sahibini 8 aylik kocasindan degil dun sokakta buldugu asigindan bahsediyor sanacak.. Ayip ayip..midemi bulandırdınız hala aynısınız. ya ihtiyaç sahibi insanlar eski mi giymek zorunda. onlar insan değil mi. size ne eşinizin yeni kıyafetini ihtiyaç sahibine vermesinden. sizin gibi vicdansız bir insanla bu saatten sonra konuşamam. imam nikahlı değilsin artık. zina yapıyosun. buraya yazmak yerine bir hocaya git günahından sıyrıl
Şakayla bile düşer biliyorum da söylüyorum çocuk oyuncağımı bu her kızdığınızda boş ol boş olYa tamamen cahilligimden soruyorum
Sinirli aninda soylenen tutmuyor diye biliyorum yanlis mi ?
O dediğiniz imam nikahında değil muta nikahında olur kardeşim.imam nikahın düşmüş farkındamısın. ayrıca ihtiyacı olan birilerine verilmek için eşin elbise ayırmış sende elbiselerin güzel olanını kardeşine vermekte diretiyosun. ihtiyacı olanlara illede yırtık eski püskü kıyafet mi vermek gerekiyo. yazık çok yazık sizin gibi insanlara. dönün bir kendinize bakın özünüze bakın neden mutsuz olduğunuzu anlarsınız
Amin Sağol canım benim inşallah tüm hastalarımız şifa bulurKuzum hatayı 'hoca hanima' laf anlatmaya çalışmakla yapmissin. Çünkü anlamamakta fetva vermekte kararlı bir tutum göstermiş kendisi. Cevap vermemek gerek böylelerine.
Bu arada annenize çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah...
Hanımefendi kendinizi cok yuksek görüyorsunuz insanlığin ne yazikki diploması yok üniversiteyi okuyup diploma almissinniz fakat insanlıktan ilkokul bile bitmemiş. ..öğretmenliğime laf eden bazı hazımsızlar olmuş. öncelikle sizler eşiniz evden kovduğu halde seviyorum gidemem diyecek kadar gurursuz olmayın. evet öğretmenim ve övünüyorum. ay kaynanam şunu dedi aman eşim annemi istemiyo diyeceğiniz yere oturun ders çalışın da memur olun. böyle küçük şeylerle kafanızı yoracağınıza oturun ders çalışın boş boş şeylerle uğraşmayın. güçsüz ve hazımsız kadınlara tahammül edemiyorum. önce bir öğretmen olun da gelin ondan sonra bana laf söyleyin.
bende 8 aylık evlıyım lütfen kendınıze gelın. 8 ayda bu hale nasıl geldınız sız. ılk1 yıla kadar cicim ayı. saygınızı yıtırmeyın elınızden gelenı yapın evlılık kolay kurulan bısy degıl. biraz yapıcı olun. ıhtyc sahıbıne verın ne babanıza ne kardesınıze. esınızle konusun once nıkahınızı tazeleyın ımam nıkahınız olmadan sıze dokunamaz bıle.. camıden bı hoca getırın yapsın hemen. ayrıca kendınızı duzeltın. eşinize bu konuyu açın. henuz 8 aylık evlıyız kendımnıze cekı duzen verelım deyin. ilk 1 sene şeytan ayırmak ıcın elınden gelenı yaparmıs. biraz cabalayın lutfen.8 aylık evliyiz..
Mut'a nikahi cok farkki bir sey. Siz karistirdiniz sanirim. Sadece cinsel birliktelik icin kiyilan akabinde bozulan nikahtir mut'a.O dediğiniz imam nikahında değil muta nikahında olur kardeşim.
İslamda boşanma 3 aylık bir süreç gerektirir. Açın Talak suresini okuyun.
Lütfen Din adına konuşmadan önce bilgilerimizin doğruluğundan emin olalım.
Canim ikisi farkli konular. Mesela sen ayrilma niyetiyle evden gittim 3 5 ay neyse bir sure ayri kaldin kocandan bu surede resmi nikahiniz sonlandi. Iste o zaman dini nikahinda biter illa bos ol demesine gerek kalmaz.Evet bende böyle biliyordum normalde arkadaşlar bişeyler söyledi sagolsunlar yarın arastiricam garantiye almak en iyisi..