Biraz daha ileri gidersen beni aforoz edeceksin müslümanlıktan
Kurallara mümkün olduğunca uyuyorum. Bu tip konulardan hiç ceza almadım mesela. Sicilimi yönetimden isteyebilirsin çok merak ediyorsan. Ceza aldığım konular genelde siyaset.
Ben kısıtlamıyorum sizin özgürlüğünüzü, forum yönetimi de kısıtlamıyor. Sizin gibiler çıkıp şu an bana yaptığın gibi birine bulaşmasın, birilerini yargılamasın diye var o yasaklar. Ya da ben sizi yargılamayayım diye anlatabildim mi? Ki bu tip konuları konuşmak için özel bölümler var dediğim gibi, orda yasak yok buyrun istediğiniz gibi konuşun birbirinize fetva verin.
Rahatsız oluyorum çünkü her insanın dini yaşayış biçimi farklı. Aynı dinden de olsa görüşler farklı anlayışlar farklı. Biri dibine kadar yaşarken diğeri daha esnek yaklaşıyor mevzuya. E bu da tartışmalara sebep oluyor. Sonu hakarete, senin yaptığın gibi neredeyse aforoza kadar kayıyor.
Ben dinimi, dini yaşayış biçimimi, algılama şeklimi en yakın arkadaşımla bile konuşmuyorum. Ne onunki beni ilgilendirir ne benimki onu. Ne senin yaşayışın beni ilgilendirir ne benimki seni. Rahatsızlığım bu yüzden. Fetvalarınızı kendinize saklayın lütfen. Herkes sizin gibi yaklaşmıyor mevzuya. Son mesajımdır sana.
Mune
ikimizin de ban'ı gelmiş.