kocamla kendim arasında kaldım yardım edin

BAKKAL CANIM masa altında prezervatif takıyo herhalde pisliği orayı aksın diye biz arkadaşla öyle düşündüük

ne kadar iyi niyetlisiniz maaşallahh . hadi sanalda aldatıldınız bunu ciddiye almıyosunuz da halen reelde de aldatılıyo olabilirim demiyosunuz pes doğrusu.

ne kadar iyi niyetlisiniz maaşallahh . hadi sanalda aldatıldınız bunu ciddiye almıyosunuz da halen reelde de aldatılıyo olabilirim demiyosunuz pes doğrusu.
onu hemen duyarım burası küçük yer zaten bütün gün bakkalda biryere çıktığı yokki bakkaldan eve evden bakkala bir kere biri görse hemen söyler

işte sorunda bu affede affede yetti hadi yuvamı bozmayım diyorum ama benden gidiyor kendimden nefret ediyorum kadınlar zaten benden güzel olsa bişey demicem kendimden tiksinir oldum
hadım ettirecen böylelerini sonra kardeş kardeş takılcan

Böyle bir adamın yanında büyümesin zaten çocuk..Yarın öbür çocuk da şahit olur babasının pisliklerine anneyi aşagilamalarina..Baba şeyi elinde geziyo zaten.Hay allahım ya bi de kadını suçluyo sinir oldum çok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…