- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
BAKKAL CANIM masa altında prezervatif takıyo herhalde pisliği orayı aksın diye biz arkadaşla öyle düşündüük
Allah sabır versin canım yaa üzüldüm gerçektenvallahi açıyor demekki canım hemde bakkal dükkanı eve gelip banyo yapıyo cantasındada prezervatif buldum
onu hemen duyarım burası küçük yer zaten bütün gün bakkalda biryere çıktığı yokki bakkaldan eve evden bakkala bir kere biri görse hemen söylerne kadar iyi niyetlisiniz maaşallahh . hadi sanalda aldatıldınız bunu ciddiye almıyosunuz da halen reelde de aldatılıyo olabilirim demiyosunuz pes doğrusu.
AMİNNNNNNNNNAllahım
Bakkal,o eller ekmekler......
Carpılır inşallah
öykAllahım
Bakkal,o eller ekmekler......
Carpılır inşallah
BENDE BOŞANMAK İSTİYORUMDA KIZIM BABASINA ÇOK DÜŞKÜN ONUNLA SONRA NAIL BAŞ EDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUMAy kusura bakmada ikinizde laçkalaşmışsınız. KIZINA VE KENDİNE bi iyilik yapmak istiyorsan bu adamdan kurtul.
hadım ettirecen böylelerini sonra kardeş kardeş takılcanişte sorunda bu affede affede yetti hadi yuvamı bozmayım diyorum ama benden gidiyor kendimden nefret ediyorum kadınlar zaten benden güzel olsa bişey demicem kendimden tiksinir oldum
o öyle olmaz malum erkeğinki el kiri kanının ki namus kiri ülkemixdeSende bul kameradan, yabancı. Sorarsa sen bana ilgisizsin, hazırlan kendini bana sun dersin.
ALLAH AŞKINA KIZINI BAHANE ETME. SEN BOŞANMAK FALAN İSTEMİYOSUN DAHA GİT YEMEK GÖTÜR ENERJİ TOPLASIN ADAM KAMERA KARŞISINDA BİTKİN DÜŞECEKBENDE BOŞANMAK İSTİYORUMDA KIZIM BABASINA ÇOK DÜŞKÜN ONUNLA SONRA NAIL BAŞ EDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BENDE BOŞANMAK İSTİYORUMDA KIZIM BABASINA ÇOK DÜŞKÜN ONUNLA SONRA NAIL BAŞ EDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Nasıl bi işyeriymiş o öyle yaa işyerinde sanal ilişki yaşayıp boşalıp evde banyo mu yapıyor bu adam. Ne iş yapıyor çok merak ettim doğrusu
ŞUAN NE YEMEK YAPIYOM NE ONA GÖTURUYOM NEDE ANNESİNE BAKIYORUM BOŞANMAYA KARAR VERDİM YARIN GİDİP AİLEME ANLATIRIM PAZARTESİDE AVUKATIM VERİRİM DİLEKÇEYİ BİTSİN YENİ HAYATIM HUZUELU OLUR EN AZINDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?