- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Kocanın gözü dışarı kaçmış canım ozaman hiç canını sıkma dicem ama sıkılıyo bende çok uğraştım eşim kuaför ve dizi kuaförü baksan etrafındaki kadınların çoğu manken oyuncu bilmem ne sosyal arkadaşlıkları ama yapıyolar öylede böyle yapıyolar bende kendimi PADİŞAHIMA sunarım ama gözü dışarda olunca değişmiyo (o belirtme sana değil canım alınma) allah islah etsin bence bilgisayara şifre koy hatta bi parçasını çıkarıp sakla masa üstü bilgisayarsayok 7 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var ve eşimin gözünün içine bakan bir kadınım ama beni yinede ilgisizlik ve saygısızlıkla suçluyo
Oda ilginç miş bu adamlar kudurmuş gerçekten fantazi düşkünü sapık ruhlu iradesizlervar hazırlanıyorum tabiki odayı hoş kokularla ve mumlarla süslüyorum geceliklerimi giyip makyaj yapıyorum ama hazırlık yapmazsam bana dokunmuyor
işyerinde var canım yapacak bişey yok kiKocanın gözü dışarı kaçmış canım ozaman hiç canını sıkma dicem ama sıkılıyo bende çok uğraştım eşim kuaför ve dizi kuaförü baksan etrafındaki kadınların çoğu manken oyuncu bilmem ne sosyal arkadaşlıkları ama yapıyolar öylede böyle yapıyolar bende kendimi PADİŞAHIMA sunarım ama gözü dışarda olunca değişmiyo (o belirtme sana değil canım alınma) allah islah etsin bence bilgisayara şifre koy hatta bi parçasını çıkarıp sakla masa üstü bilgisayarsa
Ay ordada cam açmıyodur heralde sen yemeğine şap koy çükü düşecesiler depresyona girsin senden başkasına gözü kaymasınişyerinde var canım yapacak bişey yok ki
midem almıyo şuan ayrı odalarda yatıyoruz yanına gitmek gelmiyo içimden ama kızım babasına düşkün boşanmak istiyorum kız babada baba diyo çok zor durumdayım düzelceğinide sanmıyorumBöylesine tak pıçağı karnından çek boğazına kadar
Yahu neyin yardımı miğden alıyosa buyur devam et, kan çıkar bu adamla aynı havayı bile solumam
tamam da bende bayanım her gece giyinip süslenip yatagın ortasında onu mu beklicem isteyen erkek gelir dokunur bişey yapar bu adam böyle değildi ki 7. senemizdeyiz ben onla ilgilenmiyormusum oda benle ilgilenmiyor ben napim işe git işten gel yemek yap kaynana doyur cocuk doyur hazırla onun işyerine git ona yemek götür gel ev topla cocuk uyut herif gelsin direk banyoya sonra küt yatağa suratıma bakmadan ben daha ne yapayım ne sohpet var ne bişey
vallahi açıyor demekki canım hemde bakkal dükkanı eve gelip banyo yapıyo cantasındada prezervatif buldumAy ordada cam açmıyodur heralde sen yemeğine şap koy çükü düşecesiler depresyona girsin senden başkasına gözü kaymasın
Hatta ozamanda sen yaklaşma kudursun öküz
iş arkadaşımda öyle dedi sen onu çok şımarttın götürme dedi ben fazla sevdiğimden kıyamadım oda nankörlük yaptı banapis, çocugunun rızkıyla gıdıp senı aldatmış bi de hala ış yerıne yemek mı koşturuyosun?
sorunu biraz da kendınde ara. adamın neden yuzsuzlestıgı bellı olmuş.
kepazeliğe bak yaaa bakkal dükkanına her dakka müşteri gelir eli şeyinde mi karşılıyo müşterileri. Allah ıslah etsin dünyanın çivisi çıkmış..vallahi açıyor demekki canım hemde bakkal dükkanı eve gelip banyo yapıyo cantasındada prezervatif buldum
iş arkadaşımda öyle dedi sen onu çok şımarttın götürme dedi ben fazla sevdiğimden kıyamadım oda nankörlük yaptı bana
BAKKAL CANIM masa altında prezervatif takıyo herhalde pisliği orayı aksın diye biz arkadaşla öyle düşündüükNasıl bi işyeriymiş o öyle yaa işyerinde sanal ilişki yaşayıp boşalıp evde banyo mu yapıyor bu adam. Ne iş yapıyor çok merak ettim doğrusu
Prezervatif varsa işin içinde sanalla kaldığını zannetmiyorum. İlla ki reelde biriyle birlikte oluyordur. O pisliğin akmasını akıl edecek adam o haltı yemez zaten.BAKKAL CANIM masa altında prezervatif takıyo herhalde pisliği orayı aksın diye biz arkadaşla öyle düşündüük
ne tepki verebilirim ya evde karın var canlı sana ait sen suratına bakma git orda ekrandan seyrederek yap sen ne midesizsin ya ben ihtiyacımı nasıl gidereyim dedim cevap yoksanaldaki aldatmalarına ne tepki verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?