kocamla kendim arasında kaldım yardım edin

Bunu yapıcağına inanıyomusun cidden. Aldığın tepkiler yüzünden yazdın bence.

Direk boşanırdım kısa ve net

demek ki eşiniz karaktersiz artı ilgisizsin demek de bahane daha neler siz teşhir ürünü müsünüz kendinizi sunacaksınız zaten eşisiniz yani böyle şey mi olur özrü kabahatinden beter gibi birşey bu

Bu tür durumlarda siz olsaniz ne yaparsınız sorusuna hic anlam veremiyorum.

O bilgisayari telefonu her neyse kafasında parcalar, tekmeyi de k.cna basarim yani.

Eş için hazırlanmak normal de herkesin takildigi "kendini sunmak" burda.

Valla bunu birçok kadın bile anlamayip erkeklerden yana çıkıyorsa bu toplumun zihniyeti değişmez.

Valla bunu birçok kadın bile anlamayip erkeklerden yana çıkıyorsa bu toplumun zihniyeti değişmez.
Ben erkeklerden yana değilim de evde yaptıkları davranışları yapmıyomuş gibi konuşanlara hasta oluyorum kendini sunma kısmına gelince karşındaki değerini biliyorsa bunun ne sakıncası var!
Karşındaki insansa kendinide sunarsın fantazide yaparsın

Ayrılırdım başka ne yapılabilir benden büyük babanın evladı değil !!!

Bence şöyle güzel bir iç çamaşırı giy-kırmızı olması önemli- yüzünü de bir tülle ört. Bir müzik eşliğinde elinde tepsiyle odaya gir. Ben olsam öyle şeyler yaparım. O kadınları geçerim. Fit ol kapatıcı aydınlatıcı vs sür vücuduna. Yapyani bbunları

Evet maalesef ki bunu birçok kadın anlamıyor,anlayamiyor,anlamak istemiyor.Birçok kadında eziklik duygusu var,kocasını kendinden üstün görüp kendini kocayı her durumda memnun etmekle yükümlü hisseden kadınlarla dolu memleket..

Neden kendini hazırlayacakmışsın akşam yemeği mi bu Kendini salıvermezsen yeter

Bu söylediğinizde ciddi misiniz? Adam iğrençliğin dibine vuracak, kadın da birilerini geçmeye mi çalışacak? Değmeyen adama selam bile verilmez, siz bunları anlatıyorsunuz. Ben yine de ironi yaptığızı varsaymak istiyorum.

İkinci mesaj size degildi erkeklerden yana derken onu genel söyledim burda bile oylesi cok var diye. Sizin diger mesajlarinizi bilmiyorum çünkü. Sadece kendini sunma konusunda yorum yaptim size ki bana gore kulağa hos gelmiyor. Hele ki bu adama.

Gecen gun biri yine esim sanal olarak aldatiyor diyen birine herkes bosan derken biri de dedi ki " ooo herkes bosanirsa evli insan kalmazdi. Kayinvalidem annem de aldatildi affeti bosansa miydi" tarzında bi yorumdu. Bu tarz yorumlari baz alarak soyledim aslinda. Bu bayanlarin zihniyetinden bahsettim. Erkeklerin elinin kiri zihniyetinde olan.

Adam sizin için ne yapıyor peki? Siz bulunmaz hint kumaşı elinizden kaçmasın diye türlü türlü çaba gösterirken adam da ilişkinize aynı çabayı gösterecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…