Bende genelev mi işletiyor yazacaktım da yazmayım dedim. Adam bakkal çıktı iğrenç. O adamın sattığı şeyleri millet eline alıyor birde..Genelev işletiyor galiba.
sorma insanın midesi kalkıyo düşündükçeBende genelev mi işletiyor yazacaktım da yazmayım dedim. Adam bakkal çıktı iğrenç. O adamın sattığı şeyleri millet eline alıyor birde..
Bunu yapıcağına inanıyomusun cidden. Aldığın tepkiler yüzünden yazdın bence.ŞUAN NE YEMEK YAPIYOM NE ONA GÖTURUYOM NEDE ANNESİNE BAKIYORUM BOŞANMAYA KARAR VERDİM YARIN GİDİP AİLEME ANLATIRIM PAZARTESİDE AVUKATIM VERİRİM DİLEKÇEYİ BİTSİN YENİ HAYATIM HUZUELU OLUR EN AZINDAN
eşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız
demek ki eşiniz karaktersiz artı ilgisizsin demek de bahane daha neler siz teşhir ürünü müsünüz kendinizi sunacaksınız zaten eşisiniz yani böyle şey mi olur özrü kabahatinden beter gibi birşey bueşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız
Yapmayın yaa hiçmi özel gecelikler alıp hazırlanmadınız bu kadarda olmaz yapmadığınız şeylermiş gibi akıl vermeyin artık yaa yoksa bu sitenin sadece feminist düşünceli kadınlardan oluştuğunu düşünücem artık
Ay erkek aldatıyosa kadın suçludur dimi?? Ona ilgi göstermemiştir,ona seksi davranışlarda bulunmamıştır vs vs.. Kadınlar zaten erkekleri memnun etmek icin gönderilmiştir bu dünyaya. Bu fani dünyaya karşı tek vazifemiz erkeği her durumda memnun etmeye çalışmak,erkek bize iyi davranmiyosa,aldatiyosa daha da iyi davranmak..çünkü aldatilmanin ve kötü davranışlara maruz kalmanın tek suçlusu biz kadınlarız öyle değil mi? Erkekler herşeyin en güzelini hakediyo ama kadınlarin istekleri,ihtiyaclari,duygulari olmadigi için onlara hiçbirşey gerekmez ne gerek var ki kadınları memnun etmek için olabildiğince enerji harcamaya ne de olsa alt tarafı kadınız!!..
Ben erkeklerden yana değilim de evde yaptıkları davranışları yapmıyomuş gibi konuşanlara hasta oluyorum kendini sunma kısmına gelince karşındaki değerini biliyorsa bunun ne sakıncası var!Eş için hazırlanmak normal de herkesin takildigi "kendini sunmak" burda.
Valla bunu birçok kadın bile anlamayip erkeklerden yana çıkıyorsa bu toplumun zihniyeti değişmez.
Ayrılırdım başka ne yapılabilir benden büyük babanın evladı değil !!!eşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız
Evet maalesef ki bunu birçok kadın anlamıyor,anlayamiyor,anlamak istemiyor.Birçok kadında eziklik duygusu var,kocasını kendinden üstün görüp kendini kocayı her durumda memnun etmekle yükümlü hisseden kadınlarla dolu memleket..Eş için hazırlanmak normal de herkesin takildigi "kendini sunmak" burda.
Valla bunu birçok kadın bile anlamayip erkeklerden yana çıkıyorsa bu toplumun zihniyeti değişmez.
Neden kendini hazırlayacakmışsın akşam yemeği mi bueşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız
Bence şöyle güzel bir iç çamaşırı giy-kırmızı olması önemli- yüzünü de bir tülle ört. Bir müzik eşliğinde elinde tepsiyle odaya gir. Ben olsam öyle şeyler yaparım. O kadınları geçerim. Fit ol kapatıcı aydınlatıcı vs sür vücuduna. Yapyani bbunları
Ben erkeklerden yana değilim de evde yaptıkları davranışları yapmıyomuş gibi konuşanlara hasta oluyorum kendini sunma kısmına gelince karşındaki değerini biliyorsa bunun ne sakıncası var!
Karşındaki insansa kendinide sunarsın fantazide yaparsın
Ben erkeklerden yana değilim de evde yaptıkları davranışları yapmıyomuş gibi konuşanlara hasta oluyorum kendini sunma kısmına gelince karşındaki değerini biliyorsa bunun ne sakıncası var!
Karşındaki insansa kendinide sunarsın fantazide yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?