- 16 Haziran 2011
- 15.866
- 68.866
- 798
- Konu Sahibi aypariltisi
Merhaba ben 28 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. Ben eşimin ilk sevgilisiydim çok severek evlendik, yaklaşık beş yıldır da evliyiz. Eşim özellikle bana karşı çok nazik ve anlayışlı birisi, beni seviyor bunu biliyorum. Ama sorun şu ki ben eşimin sevgisini biraz kaybettim.
Evliliğimizin ilk zamanları eşimin işleri çok kötü gitti ve biz zorluk çektik. Eşim çok mahçuptu bu durumdan dolayı birde üstüne ben akılsız gibi hep gidiyordum. Bu işler ne olacak bu işler nasıl olacak gibisinden. Bu zorluk 2.5 sene kadar sürdü ve biz düze çıktık çok şükür. Ama sorun şu ki eşim bana karşı daha soğuk davranıyor, bu zorluklar bittiğinden beridir noldu diye bana soğuksun diyorum yok değilim ki diyor. Ama soğuk yani biliyorum belki evlilikten soğumuştur diyeceğim ama bilmşyorum. Ona çok kötü davrandım zamanında vr bunu telafi etmek istiyorum onu çok seviyorum.
Kocamla nasıl eskisi gibi olabilirim demişsiniz ancak siz adamla zaten iyi değilmişsiniz ki. Adamın işleri siz evlendikten sonra bozulunca; siz de adama bozuk atmışsınız. Bu süreçte 2,5 yıl sürmüş.
Sizin asıl sormak istediğiniz: eşinizi eskiden olduğu gibi sizin gözünüzün içine bakan;sizi gözü kapalı seven,sayan adama nasıl dönüştürebileceğiniz. O da mümkün değil.