Kocamla nasıl eskisi gibi olabilirim?

Evlilik yaşamadım, ama hayatta bugüne kadar söz tutmayan taraf hep karşı taraftı ilişkilerimde. Evlensem bende bu gibi davranmazdım destek olurdum ama hayat böyle olmuyor malesef. Her insanın iyiside oluyor kötüsüde. Zaten konu sahibinin yaptıgını destekleyici bir kelimem yok sadece çözümü için malesef yapıcı olmak çözüm değil şahsi fikrim konuşarak çözemez
Anladım.Teşekkürler açıklamanız için.Affetmek zaten zor,o yüzden affedeceğim insanın pişmanlığını görmeden ona inanıp güvenmem mümkün değil.Ben kendi açımdan yorumlamıştım.Sizin gözünüzden nasıl gözüktüğünü anlamak için sormuştum.

Anladım.Teşekkürler açıklamanız için.Affetmek zaten zor,o yüzden affedeceğim insanın pişmanlığını görmeden ona inanıp güvenmem mümkün değil.Ben kendi açımdan yorumlamıştım.Sizin gözünüzden nasıl gözüktüğünü anlamak için sormuştum.
Bir af konusu olması için öncelikle eşinin bu sorunu dile getirmesi gerek. Ben açıkcası boyle birşeyle karşılaşsam o durumumda ayrılırdım, durumum iyileşince tepki göstermezdim

Bir af konusu olması için öncelikle eşinin bu sorunu dile getirmesi gerek. Ben açıkcası boyle birşeyle karşılaşsam o durumumda ayrılırdım, durumum iyileşince tepki göstermezdim
Bence de.Ama o da bir söz verdi evlenirken eşine.Belki de ayrılır.Yerini yapıyordur.Yada affetmeye çalışıyordur.

Bence de.Ama o da bir söz verdi evlenirken eşine.Belki de ayrılır.Yerini yapıyordur.Yada affetmeye çalışıyordur.
İşte tam bir kapalı kutu, kaç yaşında insanlar bunu yapmamalı. Emin olun konuyu açan kişinin yaptığı kötülüğü kadar kötü bir durum bu yapılan. Bir ilişkide böyle birden uzaklaşıp soğuyup soruncs birde yok biriey diyen taraf varya emin olun bir insana en büyük psikolojik şiddeti yapan taraftır. Onun yerine çekersin karşına konuşursun, onun yerine eşin sordugunda bir birey gibi anlatırsın, onun yerine açık olursun, onun yerine git boşan gerekirse ama arafta bırakmayın insanları.
Birde bir insan hata yaptı diye karşılığında hayatta birden verici taraf olması gerekmiyor hatasını ifade etmesi bir daha yapmaması yeterli

İşte tam bir kapalı kutu, kaç yaşında insanlar bunu yapmamalı. Emin olun konuyu açan kişinin yaptığı kötülüğü kadar kötü bir durum bu yapılan. Bir ilişkide böyle birden uzaklaşıp soğuyup soruncs birde yok biriey diyen taraf varya emin olun bir insana en büyük psikolojik şiddeti yapan taraftır. Onun yerine çekersin karşına konuşursun, onun yerine eşin sordugunda bir birey gibi anlatırsın, onun yerine açık olursun, onun yerine git boşan gerekirse ama arafta bırakmayın insanları
İyi de buda konu sahibinin kendi seçimi.Bu muameleyi hak etmediğini düşünüyorsan çek git.Eşinin boşanmamasını anlayabiliyorum.Affedemiyor ama karısı kadar da vicdansız davranmak istemiyor olabilir.

İyi de buda konu sahibinin kendi seçimi.Bu muameleyi hak etmediğini düşünüyorsan çek git.Eşinin boşanmamasını anlayabiliyorum.Affedemiyor ama karısı kadar da vicdansız davranmak istemiyor olabilir.
Konu sahibi muhtemelen böyle devam ederse zaten bırakır eşine bağlılığını hepimiz gördük zorluk döneminde yaptıklarıyla

Eşler, zor günlerle birbirlerine daha sıkı bağlanır. Birbirinin değerini anlar..

Siz bu adama eş olamamışsıniz ilk zorluğunda ayparıltısı gibi değil zebani gibi çökmüşsünüz üstüne..

Dua edin, adam daha bir alternatif bulamamış bulsa sizi ilk fırsatta gözden çıkarır.

zamanında eşinizin parayı kumarda kaybetme gibi bir durumu yok, ayağını yorganına göre uzatmayıp yüklü bir borcun altına girmişliği yok anladığım kadarıyla. doların artışından kaynaklanan iş sorunundan dolayı zor duruma girmesi onun suçu değil, kendini çaresiz hissederken de sizin tutumunuz tabi ki kabul edilemez. yani açık olalım, böyle bir durumda bu tepkiyi gören her adam durumu düzeldiğinde, her ihtiyacı karşılayabildiğinde de bu günleri unutmaz. basit bir örnek vereyim. elinizde olmadan bir hastalık, ilaç vs sebebiyle birden kilo aldığınızı düşünün, eşinizin de bu durumdan hiç memnun olmadığını, sürekli laf söyleyip siz ağlarken sırt döndüğünü düşünün. eski halinize dönüp, binbir çabayla zayıfladığınızda o günleri unutur musunuz? ben eşimle tanıştığımda lisedeydi, ailesi çok zenginken iflas etmişti. benim ailemin durumu iyiydi. eşim bulduğu her işi yapıyordu bıkmadan. nişanlanana kadar da düzelmedi, o süreçte elimden geleni yaptım, hep yanında oldum. bir kere bile bizim halimiz ne olacak diye düşünmedim. evlenmeye yakın kendine iş yeri açtı ve o devran öyle bir döndü ki. ben kendi ailemde yaşadığımdan daha iyi duruma geldim. hala oturur konuşuruz, hala o günler konuşulurken gözleri dolar. her insan için çekilen maddi imkansızlıklar çok zordur, o bunalımdayken bir de sizin sırt dönmeniz hiç hoş olmamış. yüksek ihtimal de unutabileceği bir durum değil

ben konuşarak çözmeden rahat edebilen biri değilim. sizin yerinizde olsam bir kahve yapar, ağlamadan sakince zamanında yanlış yaptığımı anlatır tepkisine göre davranırdım.

Back
X